Shoplog Zeeman, Hema, Trekpleister: Paw Patrol en onderwaterpartijtje

Onze ovenwanten zijn overleden. Tja en wat doe je dan? Dan ga je naar Zeeman en shop je… nog veel meer dan alleen maar ovenwanten. Want ze hadden er Paw Patrol. En het ligt er vol met carnavalsspullen. Laten wij nu bezig zijn met de voorbereidingen voor een kinderfeestje… Daarom liep ik ook meteen maar de Hema en Trekpleister binnen. Kijk je mee naar mijn shopsels?

Meteen bij de ingang van Zeeman kon ik er eigenlijk niet omheen… die leuke draadmandjes.

Bij de ingang stonden van die leuke draadmandjes. In de hoop hier opgeruimde bureautjes op de kinderkamers mee te creëren, nam ik er 2 mee. Voor mezelf haalde ik zo’n make-up opberger die je op al die beauty blogs tegenkomt. Hopelijk werkt dit voor mama’s troepjes en dittemedatjes? Oh en je ziet hier de ovenwanten. Niet echt mijn smaak, maar het alternatief was dezelfde print in het oranje. Bij Hema zag ik later neutrale grijze, maar die waren 4 euro per stuk. Dan is Zeeman toch een stuk voordeliger met 1,49 euro.

partijtje
Benodigdheden voor het kinderpartijtje.

Deze dingen denk ik te gaan gebruiken bij het kinderpartijtje in onderwater/zeemeerminnen thema van mijn oudste dochter. Vrolijke hoelarokjes voor boven de zeemeerminstaarten die we van de roze sokken kunnen knutselen. Dat ideetje kwam ik op Pinterest tegen. Het id

ee is om van karton staartvinnen uit te knippen en die aan de sokken te bevestigen, 2 voetjes in een sok en de staart is klaar.

paw patrol zeeman
Paw Patrol voor meisjes!

Van Paw Patrol kocht ik een 2-zijdig shirt voor mijn jongste. Kan ze zelf kiezen welke pup er op de voorkant komt. Daarbij horen natuurlijk Paw Patrol sokken en Paw Patrol ondergoed. De pianootjes zijn een beloning. Die krijgen ze als we de volledige stapel met kleding voor de blog op de foto hebben gezet. We zijn al een eind op weg, maar ik denk dat we nog wel een paar fotosessies nodig hebben voor alles er op staat.

hema
Zeedieren van Hema.

Voor het kinderfeestje haalde ik voor 75 cent visdraad om dingen op te kunnen hangen en een buis met zeedieren voor de decoratie.

trekpleister
Ze zijn er weer bij Trekpleister: de uitdeeldoosjes!

Bij Trekpleister kocht ik cadeaupapier  van The Good Dinosaur en Finding Dory en cellofaan, altijd handig om leuke cadeautjes te maken. Verder vond ik er een roze Pritt voor de meisjes en tijdschriften voor mijzelf. Ik wil een collage knippen en plakken voor mijn styling workshop, dus ik hoop dat er leuke modeplaatjes in staan. Maar eerst toch wat tijd vinden om ze lekker te lezen, in bad ofzo. Maar mijn best find of the day waren de uitdeeldoosjes. Ik kreeg al de zenuwen van het bedenken van een knutsel voor de traktaties. Doosjes in elkaar vouwen en vullen met wat lekkers is de ideale oplossing: ziet er leuk uit en snel klaar 😆

Al met al koop je toch altijd meer dan je vooraf had bedacht bij die budgetwinkels. Heb jij dat nou ook?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Ilse van Kreanimo zegt:

  ALTIJD! Maar dan ook altijd heb ik te veel bij.
  Het helpt als manlief mee gaat, dan rond ik sneller af 😉

  Die Paw Patrol spulletjes… zo mooi!

 2. Volgmama zegt:

  Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar de versiering als die straks klaar is. Wat een leuk thema!

 3. Natasja zegt:

  Oh wat heb je heerlijk geshopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.