Betaalbaar meedoen aan de Soy Luna en Star Wars hype

Wanneer je als moeder een hype signaleert, weet je dat je aanbeden wordt door je kinderen als je hierin mee gaat. Ook wanneer de merchandise misschien niet aan je eigen esthetische verwachtingen voldoet. Net als veel moeders wil ik ook graag zo’n toffe moeder zijn, maar waar het hypes betreft let ik daarbij wél op de prijs. Je weet tenslotte niet hoe lang ze zoiets leuk vinden. Star Wars en Soy Luna zijn zulke hypes én ik heb leuke budgetcollecties gespot.

soy luna pyjamaDisney Channel tipte mij namelijk dat ze zijn gaan samenwerken met het Belgische Shoe Discount en in Nederland met Bristol. Daar vindt je (ook online) nu een toffe schoenen-, kleding- en accessoire lijn helemaal in het teken van Star Wars voor jongens en Soy Luna voor meisjes! Inclusief de items die ik zelf heel geschikt vind om mijn kinderen voor hun gevoel mee te laten doen aan de trend van het moment: sokken, rugzakken en pyjama’s. De producten zijn gericht op kinderen van ongeveer 5 tot 12 jaar en liggen op dit moment in de winkel, veel items zijn ook online verkrijgbaar. De prijs varieert van € 4,99 voor een set van 3 paar sokken tot € 39,99 voor hippe sneakers.

Star Wars

star wars collectie

 • Klik hier voor Star Wars bij Bristol.
 • Klik hier voor Star Wars bij Shoe Discount (België).

Soy Luna

soy luna collectie

 • Klik hier voor Soy Luna bij Bristol.
 • Klik hier voor Soy Luna bij Shoe Discount (België).

Wat is dat dan?

Nu is Star Wars mij wel bekend, mijn broertje is al jaaaaaaaaaaaaaaaren megafan. Zelf vind ik de films ook leuk hoor ;-), maar van Soy Luna had ik eerlijk gezegd nog niet gehoord. Gelukkig is er van alles over te vinden op het YouTube kanaal van Disney Channel. Zo vond ik dit heerlijke liedje van Soy Luna getiteld Niet te Stoppen:

Ziet er goed uit, dacht ik. Dus laten we eens kijken of mijn dochters al toe zijn aan deze nagesynchroniseerde serie. We hebben een klein stukje gekeken. En #loedermoeder als ik ben, heb ik het toen uitgezet. Mijn dochters zijn 4 en 5 namelijk. In het fragment dat we zagen werd Soy Luna niet zo leuk behandeld. Eén of ander meisje duwde haar met rolschaatsen en al in een zwembad… Ik dacht dat ik een rolberoerte kreeg! Soy Luna werd wel gered door een leuke jongen hoor, maar serieus: weet je hoe gevaarlijk dat is? Met rolschaatsen? Dan zink je! Mothers worst nightmare… dus wij houden het nog even bij Luna Petunia, My Little Pony en Mia & Me voorlopig. Het liedje vind ik wel heel erg leuk, de merchandise ook, maar de serie nog even niet.

soy luna pyjama

Pyjama van Soy Luna

Wel heel vrolijk en kindvriendelijk is de pyjama van Soy Luna die we toegestuurd kregen. Maat 128 en mijn dochter draagt maat 122/128, hij valt ruim in de lengte en dat is wel prettig. Dan kan hij nog even mee! Ligt voor € 14,99 in de winkels, dus voor de prijs hoef je het niet te laten om mee te doen aan de hype. Een aquablauwe broek en een wit shirt met daarop groot het gezicht van de hoofdrolspeelster. De stof is lekker dik en voelt zacht aan, ook na meerdere keren wassen. De print op het shirt heeft geen problemen met de wasdroger, erg fijn! Mijn dochter zelf vind hem ook leuk :mrgreen:  .

Zijn jouw kids al wel helemaal in de Soy Luna fase? Volg dan op Instagram @disneychannelNL en op Facebook @disneychannelnl.

Hebben jullie Star Wars merchandise in huis? En had je al van Soy Luna gehoord?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Mijn jongste is al jaren dan van Starwars. Hij was 5 en is nu 13. Zijn slaapkamer blijft sokken en ondergoed ook ok. Maar de rest is erg jammer dat ze dat niet hadden toen hij klein was. Zijn meester in groep 4 had hem ooit online Adidas sneakers laten zien zucht en die waren pas vanaf mast 40 te verkrijgen. Hij heeft nu 41. Dus je kunt je voorstellen dat ik die meester wel achter het behang kon plakken. Want leg maar eens uit dat de schoenen niet in zijn maat te verkrijgen zijn. Als ze 7 zijn aaaarrrrgggg.

 2. Ik ken Soy Luna ook niet, maar mijn dochter is ook 5, dus daar kimt het vast van. En wij kijken vooral Netflix.
  Die spullen zijn wel leuk! En ik ben wel eens aan iets nieuws toe, na jarenlang Frozen- spullen…

 3. Hihi Soy Luna ken ik ook helemaal niet, mijn dochtertje heeft die leeftijd ook (gelukkig) nog niet.

 4. Volgmama zegt:

  Soy Luna ken ik nog niet zo goed. Mijn jongens zijn wel gek op Starwars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.