Nee… nog niks…

Nee, sorry lieve vaste lezeres. Nog niks online terwijl ik dagelijks om 7 uur een artikel publiceer. En nu dus niets. Ja dit. Ik heb de hele avond gewerkt aan de unboxing en inboxing van de kerstswap, maar die mag pas vanavond om 18.00 uur gepubliceerd worden zodat de liefhebber eventueel de hele ketting kan volgen…

Stay tuned dus. Wel deel ik een foto van mijn bloggende dochter. Ze heeft al een nieuw blogje geschreven, maar die staat op de laptop van papa. Over onze vakantie in Egypte een paar jaar geleden. Dikke vette hint voor papa en mama dus. Op die vakantie heeft ze zelf ook een paar foto’s gemaakt dus daar kan ik wel wat mee.

En nu ga ik even snel de laatste 10 minuten van de Black Mirror aflevering kijken die ik gisteren moest missen omdat internet eruit knalde. Hele vage serie trouwens. Bizar.

Wat keken we nog meer op Netflix afgelopen week?

 • Dirk Gently’s Holistic Detective Agency
 • Spectral

En de meisjes zijn in de ban van Luna Petunia, Lego Elves en de Smurfen. Alles op Netflix.

Fijne zondag en ik hoop dat je vanavond nog even terugkomt voor mijn echte artikel!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Volgmama zegt:

  Het zijn ook zulke drukke dagen. Vlijtig dametje 🙂

 2. Fleur zegt:

  Spannend! Ik ga vanavond zeker even rondhoppen om te zien wat iedereen gekregen/verstuurd heeft. Wij keken op dit moment Peppa Pig op Netflix, om alvast in de stemming te komen voor de musical!

 3. Linda zegt:

  Wachten tot vanavond dus 😉 Ik ben benieuwd. Luna Petunia kijken ze hier ook, zelf ben ik net klaar met The Good Wife dis even geen series meer voor mij.

 4. Wat bijzonder dat je dochter nog veel herinneringen heeft aan jullie vakantie van een paar jaar geleden.

  Mijn kinderen zijn nu weer even van Netflix af, maar ze keken graag naar Bibi en Tina en wat ik zelf zo’n leuke kinderreeks vond was Clifford, de grote rode hond. Zit een pakkend intro bij.
  Zelf kijk ik naar Call the midwife, als mijn tijd het toelaat.
  Fijne zondag.

 5. Susan zegt:

  Wat een lieve foto haha! Een jonge blogger in spe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.