Deel 2: Smullen met de Foodybox 

Marguerita kreeg onlangs weer de Foodiebox en ik mocht lekker meesmullen! Er zaten weer heerlijke dingen bij en ook producten die ik echt even goed moest proeven. Want tja… niet alles wat er bij zat ligt wekelijks in mijn boodschappenkarretje. 

Gastblog door Liesbeth Dorresteijn

Wat mocht ik proeven, wat deed ik er mee en hoe smaakte het?

Bieze Fris & Fruitig

Als eerste testte ik Bieze fris & fruitig. Dit is een plastic emmertje met vruchtencompotes. Bieze fris & fruitig is gemaakt van vers ingevroren vruchten op siroop.  Ik kreeg de variant rood fruit. Hierin zitten bramen, aardbeien, kersen en bosbessen. De andere varianten zijn: aardbei-rabarber en kersen.

bieze fruit

Bij ons kwam een groep vrienden eten, maar we hadden nog geen toetje. Hierop heb ik snel slagroomijs gehaald bij de supermarkt en met Bieze Fris en fruitig was dit een toetje dat bij iedereen in de smaak viel! Later in de week aten wij de vruchtencompote nog door de kwark en de yoghurt. Ik vond het lekker en niet te zoet en veel verschillende soorten fruit!

Je kunt dit kopen bij Boni, Coop, Vomar, Dirk, Hoogvliet en Plus

Maaslander Boerenkaas

Maaslander Boerenkaas kende ik al, maar had ik nog niet geproefd. Onlangs zag ik een reclamespotje op tv waarin een Bodegraafse kaasboer die vlakbij ons woont de hoofdrol speelt. De boerenkaas komt van zijn erf, maar ook van het erf van kaasboer Olieman uit Reeuwijk. Ik vind het een fijn idee dat je in de supermarkt streekproducten kan kopen en weet waar iets gemaakt wordt. Je krijgt dan al snel meer feeling met het product.

liesbeth6

Wij kregen een stukje Maaslander Fris gerijpt. Lekker voor op brood, daar houden wij van! Maar ook fijn om over een pastagerecht te doen! De kaas was inderdaad heerlijk zacht en romig van smaak.
Let wel op: deze kaas is gemaakt van rauwe melk. Dit betekent dat je deze kaas als zwangere vrouw beter even niet kunt eten.

Soma Waldkorn 

Oeehhh dit was een uitdaging! Ik lust namelijk geen roggenbrood. Schrikbeeld: karnemelk, roggenbrood en geitenwollen sokken, stond mij namelijk van vroeger nog helder voor de geest. Maar ja, als je iets al ruim 20 jaar niet meer geproefd heb, kun je dan nog met een serieus gezicht zeggen dat je iets niet lust?

liesbeth5

Ik ging de uitdaging dus aan en proefde Soma Waldkorn. En tot mijn verbazing vond ik het heerlijk! Lekkere bite, wat andere smaken dan ‘gewoon’ brood en superfijn te combineren. Ook vind ik het zakje waarin het brood zit heel handig. Ik neem het makkelijk mee naar mijn werk en heb tussen de middag verse broodjes. Favoriet is hierop smeerkaas en schijfjes komkommer. Maar met vleeswaar of groentespread vind ik het ook heel lekker! Mmmm… snel weer kopen!

liesbeth7

La Fermiere 

Als laatste testte ik een lekker toetje! Ik houd erg van toetjes en deze mooie potjes lonkten naar mij in de koelkast. Wij hadden de smaak Vanille en in de kartonnen verpakking zitten twee mooie blauwe aardewerken potjes. Op de potjes zit een cellofaantje wat je eraf haalt. Het voelt echt als een speciaal toetje en zo smaakt het ook! Het is een zachte pudding, met echte vanille erdoor. Niets aan toevoegen, gewoon lekker zo uitlepelen en genieten! Bij ons gingen ze schoon op. En de potjes heb ik gewassen en gebruik nu om allerlei deco dingetjes in te doen.

liesbeth4

Weer lekkere dingetjes geproefd dus! Hebben jullie deze producten al uitgeprobeerd?

Dankjewel Liesbeth voor het proeven! Leuk om te lezen dat ook jij je mening over roggebrood hebt herzien na het eten van Soma. Vanmorgen plaatste ik de unboxing van deze #foodybox, daar lees je wat er nog meer in zat.

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.