Gaaf: Halloween Wars… waarom heb ik geen Food Network?

Vandaag plaatjes om van te smullen. En ik baal dus, want het gaat om een nieuwe serie op de televisiezender Food Network. Bij Ziggo zit die niet standaard in het pakket, ik kan dus niet kijken. Zo jammer, want het klinkt als een leuke zender en deze maand gaan er op Food Network weer veel kookprogramma’s in première. Vanaf woensdag 12 oktober start dus Halloween Wars. Wat is het concept?

Vijf teams worden door presentator Rossi Marreale tegen elkaar uitgespeeld bij culinaire opdrachten. Zo moeten de teams bijvoorbeeld een angstaanjagende display voor een griezeletentje maken en een bloedstollend graf creëren. Lekker over de top allemaal net als bijvoorbeeld bij Cake Boss met taarten gebeurt.

Host Rossi Morreale, judges, and finalists pose for a photo at the conclusion of the final round of Food Network's Halloween Wars, Season 5.
Host Rossi Morreale, de jury en finalisten van Food Network’s Halloween Wars, Season 5.

De eerste aflevering van Halloween Wars is op 12 oktober om 21.00 uur en daarna kun je het programma elke week op deze tijd bekijken. Mits je de zender hebt natuurlijk 😉 Elke aflevering duurt een uur en er zijn naar wat ik begrijp 4 afleveringen. (Tot aan Halloween uitzendingen.) Alles is uiteraard lekker griezelig wanneer de vijf teams door Rossi Marreale tegen elkaar uit worden gespeeld tijdens hun culinaire missies.

The Orange team's Adam Bierton, middle, Darci Rochau, right, and Robert Teddy, left, put the finishing touches on their creation during the final "spine chiller" challenge, as seen on Food Network's Halloween Wars, Season 5.
Het Oranje team legt de laatste hand aan hun creatie bij de “spine chiller” challenge.

Dit seizoen helpt Robin Atkin Downes van ‘The Strain’ bij de jurering terwijl de teams proberen een angstaanjagende display te creëren. Actrice Bex Taylor-Klaus van MTV’s ‘Scream’ is in alle staten als de teams proberen de gruwel van het beroven van een graf proberen te evenaren. Tot slot nemen twee teams het tegen elkaar op bij het creëren van gil-waardige displays voor een griezeletentje. Wie zal er met speciaal gastjurylid Elvira, ‘Mistress of the Dark’,  de hoofdprijs van $ 50.000 in de wacht slepen?

Orange team's Adam Bierton, far left, gestures as he talks about his team's creation "Half Man, Half Monster", as seen on Food Network's Halloween Wars, Season 5.
Het Oranje team in actie bij het maken van een “Half Man, Half Monster” display.
A gory dinner appears atop a crypt in the Blue team's creation called "Venetian Crypts" made during the final "spine chiller" challenge, as seen on Food Network's Halloween Wars, Season 5.
Een diner met veel ‘blood and goor’ op een krypte gemaakt door het blauwe team voor de “spine chiller” challenge.
A man boils in a cauldron in the Orange team's creation called "Little Alvin" made during the final "spine chiller" challenge, as seen on Food Network's Halloween Wars, Season 5.
Een man in de kookpot van het Oranje team tijdens de “spine chiller” challenge.

De zender is onder andere te zien bij: Ziggo (kanaal 138), CAIW (kanaal 116)
en CanalDigitaal (kanaal 65).

Zou jij kijken? Of ga je kijken als je wel een uitgebreid zenderpakket hebt?

#nospon

 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Kun je die decoraties echt allemaal opeten? Wat een kunstenaars, prachtig! Wij kunnen dat programma helaas ook niet bekijken.

  2. Ik ben niet zo van de kookprogramma’s maar wat ik op de foto’s zie, ziet er indrukwekkend uit.

  3. Marion Stam zegt:

    wij wonen op het platteland dus hebben ziet zo’n uitgebreid zenderpakket. Maar ik vind kook en voornamelijk balkprogramma’s wel leuk. Dus misschien zou ik gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.