OOTD: NoNo winterjas

Vandaag showt mijn kleuter een heerlijk warme stoere winterjas voor meisjes uit de Wintercollectie 2016 van NoNo. Geen roze, maar donkergroen en grijsblauw. De binnenkant is gevoerd met een hele zachte aaibare stof die ook in enkele jurkjes van de nieuwe collectie terugkomt. Hoe vinden jullie hem?

dsc_0036 dsc_0033 nono winterjas dsc_0027Zoals jullie zien vond mijn dochter hem zelf erg mooi en hij zat fijn. Ze begon ook direct te frunniken aan de franjes op de rits. Ik heb deze jas gevonden bij de uitgebreide NoNo collectie van Kixx Online.

winterjas van nono
Oeps, betrapt! Fotoshoot met een winterjas en teenslippertjes. 😀

nono winterjas 2016 winterjas nono 2016/2017 nono jas nono winterjas jas nono winter

Deze kleding hebben wij geleend van het NoNo pr-bureau.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Angelina zegt:

  Zo mooi nog een paar maten op voorraad eee.jamiesfashion.nl

 2. Hij lijkt me heerlijk warm!

 3. Nathalie zegt:

  Wat een stoere meidenjas!

 4. Nicole zegt:

  Wat een leuke jas zeg! Vooral die combi met materiaal en kleuren..

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja die materialen combi is echt gaaf!

 5. MetMirjam zegt:

  Gave jas! Leuk ook die details. Een niet-roze jas is ook eigenlijk veel handiger te matchen met een roze outfit 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Daar heb je helemaal gelijk in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.