Budgettip: 20 augustus goedkoop naar Plopsa de Panne

Op 20 augustus viert Studio 100 in aanwezigheid van al haar artiesten het 20-jarig bestaan in Plopsaland De Panne. Om dat te vieren stunt het park met de toegangsprijs, 5.000 toegangstickets gaan voor € 20,- weg. Normaal gesproken ligt de prijs ruim 15 euro hoger, dus dit voordeeltje is wel een vermelding waard.

Welke artiesten kun je verwachten op het verjaardagsfeest vol spektakel? Denk aan Hanne, Marthe & Klaasje van K3, Samson & Gert, Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden, Piet Piraat met scheepsmaatjes, Mega Mindy, Rick, Olivia en Xavier van ROX, de helden van Nachtwacht, de stoere Ghost Rockers en de prinsessen van Prinsessia. Andere televisiehelden die hun opwachting maken zijn voor mij minder bekend: Flin & Flo, Robbe & Ellis van Kosmoo en Lolly Lolbroek.

20160805-20jstudio100

Bezoekers maken bovendien kans hun favoriete personages persoonlijk te ontmoeten. Daarnaast zullen meer dan 40 artiesten, samen met de Studio 100 TV-gezichten, te bewonderen zijn in een niet eerder vertoonde show en in een vrolijke parade die door het park trekt. DJ-duo 2Empress zal om 21.30 uur optreden, waarna het feest om 22.30 uur wordt afgesloten met een vuurwerkspektakel.

De goedkope tickets voor Plopsaland De Panne zijn alleen te koop via www.plopsa.be.

Tickets voor kinderen <1m kosten €9,99. Kinderen kleiner dan 85cm genieten gratis toegang.

20-jaar-studio-100

Ik ben er met de kinderen nog nooit geweest, maar als je in de buurt woont is dit wellicht een mooie afsluiter van de zomervakantie. Ben jij weleens in Plopsa de Panne geweest?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nathalie zegt:

  Een eind weg maar lijkt ons zeker een keer leuk!

 2. Onlangs naar Coevorden geweest. Jammer dat het ruim 2 uur rijden is naar de Panne en papa werkt op zaterdag

 3. Dhini zegt:

  Lijkt mij om een keertje te ervaren

 4. Saskia zegt:

  Ik ben er nog nooit geweest. Het klinkt wel erg leuk.

 5. Fleur zegt:

  Wij zijn een paar jaar terug geweest, met een Tros-ledendag. Superleuk en (de oude) K3 trad op. We zaten toen ook helemaal vooraan. Het park was ook leuk voor alle leeftijden. Het was natuurlijk wel druk en de rijen lang. Maar dat was geen probleem, want iedereen had het naar zijn zin en dus reuze gezellig.
  Omdat het niet naast de deur is, hebben we toen wel overnacht in een hotel langs de weg. Zo konden we op tijd in Plopsaland zijn en plakte we een avondje Gent aan vast. Misschien wel leuk om nog eens te doen, als afsluiting van de vakantie

  1. Marguerita78 zegt:

   Dat klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.