Budgettip: 20 augustus goedkoop naar Plopsa de Panne

Op 20 augustus viert Studio 100 in aanwezigheid van al haar artiesten het 20-jarig bestaan in Plopsaland De Panne. Om dat te vieren stunt het park met de toegangsprijs, 5.000 toegangstickets gaan voor € 20,- weg. Normaal gesproken ligt de prijs ruim 15 euro hoger, dus dit voordeeltje is wel een vermelding waard.

Welke artiesten kun je verwachten op het verjaardagsfeest vol spektakel? Denk aan Hanne, Marthe & Klaasje van K3, Samson & Gert, Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden, Piet Piraat met scheepsmaatjes, Mega Mindy, Rick, Olivia en Xavier van ROX, de helden van Nachtwacht, de stoere Ghost Rockers en de prinsessen van Prinsessia. Andere televisiehelden die hun opwachting maken zijn voor mij minder bekend: Flin & Flo, Robbe & Ellis van Kosmoo en Lolly Lolbroek.

20160805-20jstudio100

Bezoekers maken bovendien kans hun favoriete personages persoonlijk te ontmoeten. Daarnaast zullen meer dan 40 artiesten, samen met de Studio 100 TV-gezichten, te bewonderen zijn in een niet eerder vertoonde show en in een vrolijke parade die door het park trekt. DJ-duo 2Empress zal om 21.30 uur optreden, waarna het feest om 22.30 uur wordt afgesloten met een vuurwerkspektakel.

De goedkope tickets voor Plopsaland De Panne zijn alleen te koop via www.plopsa.be.

Tickets voor kinderen <1m kosten €9,99. Kinderen kleiner dan 85cm genieten gratis toegang.

20-jaar-studio-100

Ik ben er met de kinderen nog nooit geweest, maar als je in de buurt woont is dit wellicht een mooie afsluiter van de zomervakantie. Ben jij weleens in Plopsa de Panne geweest?

 

Comments

 1. Fleur says:

  Wij zijn een paar jaar terug geweest, met een Tros-ledendag. Superleuk en (de oude) K3 trad op. We zaten toen ook helemaal vooraan. Het park was ook leuk voor alle leeftijden. Het was natuurlijk wel druk en de rijen lang. Maar dat was geen probleem, want iedereen had het naar zijn zin en dus reuze gezellig.
  Omdat het niet naast de deur is, hebben we toen wel overnacht in een hotel langs de weg. Zo konden we op tijd in Plopsaland zijn en plakte we een avondje Gent aan vast. Misschien wel leuk om nog eens te doen, als afsluiting van de vakantie

  1. Marguerita78 says:

   Dat klinkt goed!

 2. Saskia says:

  Ik ben er nog nooit geweest. Het klinkt wel erg leuk.

 3. Dhini says:

  Lijkt mij om een keertje te ervaren

 4. Onlangs naar Coevorden geweest. Jammer dat het ruim 2 uur rijden is naar de Panne en papa werkt op zaterdag

 5. Nathalie says:

  Een eind weg maar lijkt ons zeker een keer leuk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.