Budget oorbelletjes van My Little Pony

Oorbelletjes. Echt een meidending. Mijn oudste droomt er al jaren van om oorbelletjes te hebben. Dat mag van ons pas met haar 6e verjaardag. De jongste vindt oorbellen bij mama wel mooi, maar ze weet dat het pijn doet (gaatjes schieten) dus zelf heeft ze er geen behoefte aan.

Zelf kreeg ik ook rond mijn 6e verjaardag oorbelletjes. Ik ging met mijn moeder naar de juwelier. De eerste oorbel ging er in. Daarna moesten mijn moeder en de juwelier praten als Brugman, want ECHT NIET dat ik nog een oorbel wilde! Dat deed hartstikke zeer!

Schattige kleefoorbelletjes van My Little Pony.
Schattige kleefoorbelletjes van My Little Pony.

En dan ging het nog makkelijker dan bij mijn eigen moeder vroeger. Mijn opa prikte zelf de gaatjes bij zijn dochters met een naald en een kurk. Zo ging dat toen.

Volgend jaar ga ik me er verder in verdiepen, maar voor nu hebben we een grappige budgetoplossing gevonden om eens te kijken hoe dat staat, oorbelletjes 😀  Bij Zeeman kwam ik voor 99 cent plakoorbellen tegen van My Little Pony.

Voor 99 cent bij Zeeman.
Voor 99 cent bij Zeeman.

De eerste oorbel trok ik er zelf niet goed af, dus die set konden we niet gebruiken zonder plakkertje. De tweede lukte wel en stonden erg schattig bij mijn oudste. Die zichzelf in de spiegel ging bewonderen en een oorbel miste. Plakte aan haar shirt zo bleek later. De jongste bekeek zichzelf, haalde de oorbellen eraf en vroeg om nieuwe. Die ze uiteraard niet kreeg. Grote zus kreeg haar plakkertjes van Rainbow Dash en heeft daar de rest van de middag mee gelopen. Naast de regenboogjes die ze zelf al had.

Stond haar erg schattig, het is echt een meisje meisje. Zij krijgt volgend jaar dus zeker echte oorbellen. Net als mama. Ik verwacht niet dat haar zusje ooit oorbelletjes wil, zoals het er nu naar uitziet. We zullen zien.

Deze zomer gaan we in ieder geval lekker plakken!

Heeft jouw dochter oorbellen? Vanaf welke leeftijd vroeg ze daar om?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Kimberley zegt:

  Wat schattig! Onze dochter plakt ook graag dit soort oorbelletjes op, maar ze heeft ook echte gaatjes en sinds ze ontdekt heeft dat ze echte oorbellen kan kopen bij de Hema… Laten we zeggen dat de Hema sieradenafdeling gesponsord wordt door ons 😉

 2. Nathalie zegt:

  Ik zag ze ook liggen haha moest meteen aan jou denken, heb je ze gewoon al gekocht 🙂

 3. Mom zegt:

  Hihi, niet mijn vader prikte gaatjes maar mijn Opa en dat ging toen gewoon zonder overleg met mijn ouders hoor.
  Maar deze plakbellen zijn een mooi alternatief.
  A vroeg pas aan mij of het zeer deed die gaatjes maken, dus ze is er al over aan het nadenken..

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, ze vraagt er al heel lang om. Maar ze moet nog even geduld hebben…

 4. Fleur zegt:

  Superschattig! Mijn oudste mocht ook gaatjes op haar 6e, maar heeft bijna tot haar 7e gewacht, voordat ze durfde. Gelukkig schieten ze gaatje met z’n tweetjes, dus beide oren in een keer 🙂
  Deze stickers zullen ze wel geweldig vinden! Zo kunnen ze allebei oorbellen in. Ik ga ze snel zoeken in de stad

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh goed om te weten dat ze dit tegenwoordig met z’n 2en doen! Dat is veel fijner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.