Mijn kleine superhelden + winactie (gesloten)

Verkleden is hier altijd een hit. De zusjes doen dit samen, alleen en natuurlijk met vriendjes en vriendinnetjes. Ook op school en het kinderdagverblijf zijn verkleeditems beschikbaar. Rollenspel is tenslotte ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling. Even doen alsof je iemand anders bent. Een paar voorwerpen erbij en er ontstaat ter plekke en hele nieuwe fantasiewereld. In onze woonkamer staat dan ook een goed gevulde verkleedkist.

Deze mama ging los in de feestwinkel...
Deze mama ging los in de feestwinkel…

Hier zit van alles in, oude kleding van mijzelf, tweedehands gekochte kinderkleding die ik bij nader inzien toch niet leuk genoeg vond, reclame items zoals petjes en zonnebrillen, tasjes en natuurlijk een flinke voorraad kinderverkleedkleding. Op verjaardagen altijd een hit als cadeau!

Batgirl maakt coole moves en vlindertje staat er lief bij.
Batgirl maakt coole moves en vlindertje staat er lief bij.

Jarig

Ter gelegenheid van de 4e verjaardag van mijn jongste dochter, mocht ik shoppen bij Feestwinkel XL. Maar dat was heel erg moeilijk. Die winkel barst namelijk van de originele verkleedoutfits die de fantasie prikkelen. Het is me dan ook niet gelukt…

Batgirl helpt het vlindermeisje in nood.
Batgirl helpt het vlindermeisje in nood.

… om de geshopte items te bewaren tot 25 juli. Veeeeel te leuk! Zelfs mijn man, die redelijk kritisch is en niet snel enthousiast, reageerde met: “wat een leuke dingen en van goede kwaliteit ook.” Dat laatste sloeg met name ook op de doktersoutfit. Dat eerste op de Batgirl outfit. Voor zijn eigen (ik dacht) 4e verjaardag kreeg papa namelijk een Batman outfit en hij wist nog heel goed hoe ontzettend blij hij daarmee was.

Oh nee, de superheld is gewond geraakt!
Oh nee, de superheld is gewond geraakt!

Wat wil je graag worden?

Als gezegd vond ik het shoppen ontzettend moeilijk. Daarom liet ik me leiden door de wensen van de kinderen. Aangezien ik in eerste instantie voor een verjaardag shopte (ja, ja #fail) deed ik dat stiekem in de avonduren. Ze zaten er dit keer dus niet naast om iets uit te kiezen. Aangezien ik zelf al zoveel leuks zag, was dat sowieso een ondoenlijke klus geweest. Mijn jongste geeft zondag een Rainbow Dash feestje (waar ik eigenlijk nog niet echt iets voor voorbereid heb, behalve samen smarties op kleur sorteren… #fail), keek ik eerst naar een Little Pony of regenboogoutfit.

"Hallo, hallo"
“Hallo, hallo”

Mega Mindy of Batgirl?

Die hebben ze wel en erg leuke ook, maar de Little Pony was er niet in de juiste maat en ik zag nog iets veel leukers dan de regenboogsetjes. Mijn jongste dochter roept namelijk altijd dat ze graag een superheld wil zijn! En ik zag zoveel leuke meisjes superheldoutfits. Maar zowel da husband als ik zelf zijn wel fan van Batman. En voor meisjes was er dus deze Batgirl outfit in zwart of roze. Die MOEST ik hebben, hoe gaaf! Afijn, de muppets vinden het geweldig om superheld te zijn maar kennen Batman natuurlijk niet… “Mag ik nu Mega Mindy zijn?” En dat kan natuurlijk ook. Masker, cape, stoere armbeschermers en neplaarzen en je bent een onherkenbare superheld, hoe je die ook noemt!

There she comes to save the day!
There she comes to save the day!

Dokter

Mijn oudste dochter houdt met verkleden erg van prinsessenjurkjes, maar daar hebben we er al erg veel van. Daarom koos ik bewust iets anders uit. Afgelopen week vertelde ze me dat ze graag dokter zou willen worden om zieke mensen beter te maken. Na mama, juf en kassamevrouw (en ook superheld!) lijkt haar dat beroep erg mooi. Voor haar koos ik daarom een echte chirurgenoutfit uit inclusief haarkapje, mondkapje en stethoscoop. Zo kan er ziekenhuisje worden gespeeld.

Ze worden weer iets anders in een handomdraai.
Ze worden weer iets anders in een handomdraai.

En dat was hard nodig! De superheld probeerde het vlindermeisje in nood te redden, maar het ging mis. Ze vloog en vloog en stortte ter aarde. De superheld was snel ter plaatse, maar dit ging haar skills te boven. Er moest een dokter bij komen en vlug! Die maakte het meisje snel weer beter, waarna ze transformeerde in … een superheld!

De dokter heeft een serieuze blik...
De dokter heeft een serieuze blik…

Ik kocht een parelketting, vlindervleugels, een chirurgenpak en de Batgirloutfit. Zoals je ziet kunnen de meiden met deze items alleen al verschillende combinaties maken en allerlei verhalen bedenken. Ze zijn er heerlijk zoet mee! Ik heb snel (en ongezien, heel belangrijk) een paar te kleine jurkjes naar zolder gebracht zodat deze items erbij passen in de kist. Ben benieuwd welke avonturen ze morgen zullen beleven…

"Gaat het vlindertje?"
“Gaat het vlindertje?”

Winactie

Bij Feestwinkel XL op de kinderafdeling vind je een gigantisch assortiment aan verkleedkleding, het hele jaar door. Ik heb zelfs kerstboompakjes gespot. Kortom: doe inspiratie op en plak hieronder de link naar jouw favoriete item dat je zeker zou shoppen als jij de 25 euro shoptegoed wint die ik mag verloten onder mijn lezers. Zo maak je kans op deze leuke prijs. Delen en taggen op Facebook is ontzettend lief, maar niet verplicht 😎 . (Voor extra winkans doe je ook mee aan deze actie bij De Mama Company.)

En de winnaar is…

Christa Lindhout! Gefeliciteerd, jij hebt eindelijk eens gewonnen 😉 leuk dat jouw naam in Naamloten naarvoren kwam, want je bent een trouwe lezer. Ik ga je mailen voor de verdere afhandeling, heel veel shopplezier gewenst!

Wat kies jij, voor wie en waarom?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Bibi Hensens zegt:

  Oehhh verkleedkleren!! Mijn dochter is er dol op!! Lekker opgaan in haar rollenspel. Dan weer prinses, dan weer arts of politie….

  We hebben samen op de site gekeken en wat een ENORM aanbod hebben ze!! Dat wordt nog moeilijk kiezen als we winnen 😉

  De meest enthousiaste reactie zag ik bij een zeemeermin jurkje. Ik denk dat de keuze daarop gaat vallen.

  We gaan hard duimen en hopen!!

 2. Linda Smeets zegt:

  Wat enorm leuk! Ik zie bij onze dochter dat ze steeds meer interesse toont in rollenspellen en kleding, prachtige combinatie! ?
  Daar hoort natuurlijk ook een gepaste outfit bij! Ik doe daarom dan ook graag voor haar mee en kies voor het KLEINE BALLET SHARAPOVA KOSTUUM MEISJE, zie:

 3. Kelly Aarts zegt:

  Ik zou voor deze gaan. Mijn dochter wil voor haar verjaardag graag een Rapunzel jurk (je kan tenslotte niet genoeg verschillende soorten prinsessenjurken in huis hebben), dus deze zou heel goed van pas komen!

 4. Ik vind de vrolijke heks geweldig!
  Lekker Opsekops ?

 5. Natasja Smit zegt:

  Voor dit kostuum zou mijn zoontje kiezen, helemaal fan van de brandweer heeft zelfs een brandweerslaapkamer maar nog geen kostuum

 6. ilana van der smissen zegt:

  Dit kostuum zou mijn zoontje kei stoer vinden. Verkleden vindt hij helemaal te gek, vooral als hij helemaal niet meer herkenbaar is.

 7. tamara roos zegt:

  Mijn oudste zoontje is helemaal gek van Star Wars.
  Deze verkleedset zou hij te gek vinden

 8. melissa zegt:

  SUPERGAAF. Wat een keuze zeg. De keuze voor dochterlief elise van 5 was niet zo moeilijk. ze is gek op haar roodkapje kostuum maar deze is aan de kleine kant, dus tijd voor een grotere (en leukere) versie: .
  Maar natuurlijk zal ik dan ook iets shoppen voor zoonlief jarno van 3, iets lastiger vond ik, maar ik zou gaan voor: . Want jarno heeft vorige week zijn gele taekwondo-band gehaald (met zijn 3 jaar haha), dus dit is wel toepasselijk en stoer!

 9. Réwana zegt:

  gaaaaaaf, woody van toy story is superleuk….buzzlightyear is hier favoriet maar die staat er niet bij jammer genoeg, maar woody is ook een hele leuke 2e keus;)
  wij wagen een gokje

 10. Réwana zegt:

  gaaaaaaf, woody van toy story is superleuk….buzzlightyear is hier favoriet maar die staat er niet bij jammer genoeg, maar woody is ook een hele leuke 2e keus;)
  wij wagen een gokje

 11. m.van klaveren zegt:

  ahhh het voorbindpaard want dan komt mijn prins op het witte paard tenminste voor uit

 12. Tamara zegt:

  de keuze is reuze, maar deze is voor onze Foeksia fan fantastisch

 13. Annie de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky voor het Hilarische voorbindpaard, zou hij prachtig vinden !! 🙂

 14. Mom zegt:

  Ik zou gaan voor het paardkostuum (voorbindpaard) die is leuk.

 15. Anouk zegt:

  O ik zou gaan voor het Kleine Koe Clarabel Kostuum. Voor mijn zoontje. Zijn absoluut favoriete activiteit is om met opa bij de koeien te kijken!
  Thuis speelt hij ook heel vaak dat hij een koe is.
  Gegarandeerd succes

 16. anica aarts zegt:

  Doe heel graag mee voor de voor mijn stiefdochtertje.. Ze vind luipaarden helemaal super

 17. michael noo zegt:

  Super leuke actie!! Ik zou kiezen voor voor mijn kleine duiveltje.. Waarom?? Omdat ze duivelachtig lief is

 18. m.vink zegt:

  dit pakje is toch fantastisch, kan mijn kleine duiveltje uren plezier aan beleven

 19. Anita te Gussinklo zegt:

  Mijn zoon gaat graag verkleed met Halloween.
  Het Skelet Onesie Kostuum zou wel wat zijn voor hem.

 20. Jan zegt:

  lijkt ons erg leuk.

 21. Anna zegt:

  Ooooh wat leuk…
  Ik zou gaan voor :
  Voor mijn kleine meid die 1 wordt met de carnaval ??

 22. Aniek zegt:

  Ik zou gaan voor:

 23. Nina zegt:

  Ik zou kiezen voor mijn kleindochter. Op dit soort jurken is ze dol!!

 24. Marjo zegt:

  Samen met mijn meisje zitten kijken en na veel dubben ding ze voor dit!
  Zoonlief zag ook heel veel leuke dingen, dus zeker het onthouden waard

 25. Bianca zegt:

  Het Roodkapje-kostuum zou ik kiezen voor mijn dochter van bijna 4. Ik weet zeker dat ze zelf voor een prinses zou gaan, maar ik wil wel eens wat anders dan prinsessen en roze. Het sprookje van Roodkapje vindt ze erg leuk en die outfit is geweldig, dus die wordt het!

 26. patricia zegt:

  Deze is super leuk!

 27. elisabeth maria martina zegt:

  kleindochter lise verkleedt zich het liefste als prinses
  de vakantie zou niet mooier kunnen beginnen als deze prijs voor ons prinsesje mogen winnen
  ze gaat vast compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 28. Nathalie zegt:

  Ik vind roodkapje superleuk voor onze kleine meid <3

 29. MetMirjam zegt:

  Oooh die Batgirl outfit is wel echt heel erg gaaf!! Ik doe graag mee met je winactie en zou zelf voor deze gaan:
  Voor mijn dochter Fiene. Ze heeft namelijk nog helemaal geen verkleedkleertjes en deze lijkt me dan heel leuk voor haar eerste verkleedjurkje 🙂

 30. Heleen zegt:

  Ik zou kiezen voor een superhelden kostuum. Mijn oudste is daar nu helemaal gek van. Ze hebben wel veel keus daarin, zeg! Maar ik zou niet voor zo’n duur pak kiezen, want dan ben ik bang dat er iets mee gebeurt als ze zelfstandig aan het spelen zijn. Daarom vind ik deze wel leuk:

 31. Christa lindhout zegt:

  deze zou ik shoppen als ik zou kiezen. Leek me ook best functioneel en ze zit hier nog wel eens te miepen dat ze het koud heeft. Nu niet in hoog zomer. Maar we hebben en kleedje eens gekocht van telekids toys. Bright eyes blanket. Wat ik een afzichtelijke kleedje vind maar ze is er zo blij mee. Lekker warm en knuffelig. Maar ik denk als ik pauline zou laten kiezen ze een prinsen jurk zal kiezen. Dan dus wat duurder dan de bon maar goed. 1 kind je hebt er alles voor over en wetende dat we in de herfst vakantie naar roodkapje gaan van hoorne producties. Hier wordt die bon leuk besteed. Nu maar eens hopen dat ik hem eens mag winnen en anders bij de mama s compagny.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.