Marstyle Winspiratie van Juli

Nieuwe maand, nieuwe kansen. En ik vind het zoals altijd weer leuk om wat speciale aandacht te besteden aan winacties, gratis boodschappen en gewonnen items. Hoe is voor jullie de afgelopen maand verlopen? Had je het geluk in de prijzen te vallen? Of heb je ergens gratis boodschappen op de kop getikt?

Zelf viel ik in de prijzen op de blog van Badschuim. Ik kreeg het bijzonder grappige boek thuisgestuurd van Lucinda Belinda mcCool. Een voorleesboek op rijm, dat direct meerdere keren achter elkaar moest worden voorgelezen aan mijn dochters. Erg leuk, dankjewel!

Ik won dit leuke voorleesboek, mijn dochters vonden hem erg grappig.
Ik won dit leuke voorleesboek, mijn dochters vonden hem erg grappig.

En ik verzilverde de kortingscode van Webprint die ik won via de blog van Womanistical. Geen fotoalbum, hoewel er daar nog best wat van gemaakt moeten worden. Dit shoptegoed werd gebruikt om visitekaartjes te laten drukken. Heb ik wat uit te delen op beurzen, dat werkt toch wel zo makkelijk…

Visitekaartjes besteld bij Webprint met een gewonnen shopcode.
Visitekaartjes besteld bij Webprint met een gewonnen shopcode.

Daarnaast scoorde ik wat gratis boodschapjes via Gratis Sample.nl die in mijn woonplaats toastjes, soep en bonenmix uitdeelden via hun website. Ik had er ook nog olijven bij kunnen bestellen, maar aangezien ikzelf de enige bent die ze eet hier in huis vond ik dat zonde. Ze hebben acties in verschillende woonplaatsen, eerder heb ik al de 2 flesjes Spa die nog op de site staan ontvangen. Het leuke is dat je er ook een kortingsvoucher bij kreeg, die ik nog even moet besteden aan online boodschappen natuurlijk. Bij de supermarkt kocht ik koffieleutjes waar je een euro van retour krijgt via >Kortingisleuk.nl. Zaterdag deed ik bij een grootgrutter boodschappen als mystery shopper, toch ook weer een fijne korting op de boodschappen al kost het natuurlijk wel de nodige extra inspanning.

winspiratie

Winnen in de vakantie

Sommige bloggers en sommige lezers zullen wat minder actief zijn in de vakantie. Maar omdat je ook op veel vakantieadresjes lekker van de wifi gebruik kunt maken, heb je misschien wel zin om een rondje bloggers te lezen. Onderstaande blogs hebben momenteel een leuke actie lopen. Hopelijk zit er weer iets voor je bij! Ga ervoor zitten en misschien val je nog in de prijzen ook.

Wonen

 • Zin om je huis te pimpen? Appels met peren vergelijken is ook weer zo wat, maar Sylvahna verloot ze in een leuk interieurdecoratiepakket met nog veel meer hebbedingen.
 • Cactussen zijn helemaal hot en trendy. Heel erg leuk van Gewoon iets met Loes dus, dat ze een papieren cactuspakket heeft samengesteld met fijne hebbedingetjes.
 • Een prachtig boekje om elke dag een zinnetje in neer te pennen is Mom’s One Line a Day. Je maakt kans bij Unicorns & Fairytales.

Kids

 • Jullie waren erg enthousiast na mijn review over Letters Leren is een Eitje, en terecht een heel fijn boekje voor beginnende lezertjes. Je kunt hem winnen op bij Go or no Go. Aanrader!
 • Free Run is een spannend 12+ boek. Waar het over gaat lees je bij de Mama’s met Thee die dit boek verloten op hun blog.
 • Zin in een filmpje en woon je in België? Mama Expert geeft kaartjes weg voor de GVR, de verfilming van de Grote Vriendelijke Reus naar het boek van Roald Dahl.
 • Unicorns & Fairytales geeft gave kleding weg voor je bloedjes, van het merk EttelBettel. Dat jurkje… ijs is altijd goed <3 Let op: kleine maatjes (tot 104).
 • Dat is nog eens origineel en iets anders dan een beloningskalender: bij So Mama maak je kans op het grote Diplomaboek waarmee je zelf de meest bijzondere diploma’s voor je kids in elkaar flanst.
 • De origineelste uitstapjes met kinderen vind je op de blog van Kidseropuit. Zo schreven ze onlangs over Experience Volendam en die leuke ervaring kun je deze zomer misschien wel zelf beleven als jij de winnaar bent van de bijbehorende actie.
 • Lijkt je dat uitstapje te gek? Ook bij Gezinopreis maak je kans op kaarten voor de Experience Volendam. Nu wil iedereen graag leuke dingen doen in de vakantie, dus hoppa meedoen!
 • Knutselaars opgelet. Meervanmir zette wat verjaardagstips op een rij voor meisjes van 3 én verloot één van deze cadeautjes via een winactie: SES ik leer knippen.
 • Zelf verloot ik bij 400 paginalikes een mooi pakket voor zwangeren inclusief Proud Mama ketting met belletje.

Vakantie

 • Zoek je een onverwoestbare fietstas waar veel in kan? Jouw vakantie begint goed als je wint bij GoodGirlsCompany, stouw alles er maar in en ga lekker picknicken!
 • Als je dan toch gaat fietsen, wil je ook je kind meenemen natuurlijk. Daarom moet je – als ze er nog in passen – even naar VolgMama om een voorzitje van Qibbel in de wacht te slepen. Wij hadden dit merk ook toen de meiden nog kleiner waren. Fijn zitje hoor!
 • Zijn je kinderen iets groter? Dan moet je bij Nanny Annelon zijn. Zij verloot een Qibbel fietszitje voor achterop. Errug handig 🙂
 • Bij het Belgische blog Our Happily Ever After maak je tot en met maandag kans op leuke vakantiedoeboeken voor de kinderen. Maandag komt er bovendien een mooie actie online waarbij je tickets kunt winnen voor Dino’s Alive in Oostende.
 • Theetijd bij Momy Loves Pink, denk wel dat je heel snel moet zijn om kans te maken op de Matcha Green Tea powder die ze verloot. (Actie liep officieel tot zondag en deze blog komt pas maandag online.)
 • Heb je wat vollere benen en daardoor bij zomerse jurkjes last van schurende benen? Pijnlijk probleempje, maar Only by Me weet de oplossing en die kun je nog winnen ook! Ze verloot overigens ook lekker leesvoer, onder meer oorlogsroman Rachels Verzet en nog enkele andere boeken. Tip!
 • Op zoek naar een educatief uitstapje in de zomer? Thuisleven geeft kaarten weg voor de tentoonstelling Body Worlds. Let op: niet geschikt voor jonge kinderen, ik ben er zelf eens geweest met een personeelsuitje, interessant maar je moet er tegen kunnen!
 • Ze hebben overigens nog een ander uitje te vergeven. Kaarten voor een bezoek aan een kasteelruïne en de Fluweelengrot in Valkenburg.
 • Op weg naar welke bestemming dan ook heb je een goede autostoel nodig voor de kids. Vroemmmama verloot een heel hip exemplaar! Duur zat die dingen, dus allemaal meedoen 😉
 • Waarom? Daarom! Een heel grappig boek over opvoeden, dus heel fijn voor de vakantie. Je kunt het winnen bij Mamsatwork. Fijn om alles even met een knipoog te kunnen relativeren.

Beauty

 • Wat jullie niet van mij weten? Ik heb ooit eens geluncht met de directeur van het Nederlandse nagellakmerk Trind. Het is lang geleden, maar het is me bijgebleven. Ook omdat het merk toen zo onbekend was in Nederland en een echte hype in Hollywood. Het is een kwaliteitsmerk en als je dit zelf wilt ervaren, neem dan een kijkje bij Twinkelbella die een set Trind Caring Color lakjes verloot.
 • Ik schreef onlangs al iets over loedermoedermoment. Bij Mamsatwork vind je een uitgebreider verslag over de Loedermoeder en kun je een verwenpakket winnen.
 • Wil je er leuk uit zien op het strand? Ook dan surf je naar Mamsatwork want daar wordt een beachdress verloot.

Food

 • Maak kans op het boek Etenstijd bij Mamsatwork. Over gezond eten en de uitdagingen waar je voor staat om je kinderen een gezonde maaltijd ook daadwerkelijk op te laten eten.

Genoeg leuke acties weer om aan mee te doen. Mocht je nou niet in de prijzen vallen, wees dan toch dankbaar voor wat je hebt. Ik ben zelf heel blij dat ik een groot deel van deze blog al af had, want wij hebben vandaag even op de snelweg gelopen. En we hadden het best gezellig met al die andere mensen op de A28. Er was ook veel te zien, 8 ambulances, 3 brandweerauto’s, 2 sleepvoertuigen, een paar politieauto’s, een auto met perskaart uit het raam… en toen we konden rijden zagen we de auto’s van de mensen voor wie het niet zo gezellig was… op z’n kop in de berm aan beide kanten van de weg. Misschien 100 meter van de plek waar we even moesten wachten. Had het er nog over met de moeder met auto vol voetbalkids die net terugkwamen van een kamp op de baan naast ons… dat je op dit soort momenten dankbaar bent dat je alleen even hoeft te wachten. Dat jij niet degene bent waar al deze toeters en bellen hun hulpdiensten aan moesten verlenen. Dat besef hakte er weer even in, zeker na het zien van de auto’s…

Veel vakantiegeluk iedereen!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Saskia zegt:

  Ik heb een leuke winactie, maak kans op een 4D puzzel of een van de twee opblaasbare pluizige speelbal Funny Face. Dit is de link:
  De winactie loopt tot en met 14 augustus.

 2. Elisabeth zegt:

  Tot en met zondag kun je een gratis dinertje bij de Wagamama winnen op mijn blog!

 3. Joyce van de Pas zegt:

  Thanks weer Marguerita voor de vermelding (en voor andere zaken 😉 )

  1. Marguerita78 zegt:

   xo Joyce 😉

 4. linda zegt:

  Thnx dat ik er bij sta!! 🙂 Mooi overzicht weer!

 5. Tamara TS zegt:

  Dankjewel dat ik mag spammen! 🙂
  Dit is hem:

 6. Jij ook veel vakantiegeluk gewenst : )

 7. Nathalie zegt:

  Bedankt voor het toevoegen. 🙂 Je kunt alleen vandaag en morgen nog meedoen op Volgmama voor het Qibbel fietszitje.

  Zelf niets gewonnen deze maand. Altijd leuk zo’n overzichtje. Ik kijk vanavond even uitgebreider of er iets voor ons bij zit.

 8. Tamara TS zegt:

  Poeh, wat ontzettend heftig om zoiets van dichtbij te zien. Dan ben je inderdaad opeens heel dankbaar voor de dingen die je als normaal ziet.

  Weer een leuk lijstje!!! Ik heb zelf ook een winactie lopen op mijn blog, waar de winkans heel groot is. (Nog niet zoveel deelnemers helaas.) Ik zou het geweldig vinden als ik in je lijst zou mogen staan. 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Spam de link maar in de reacties 🙂

 9. Saskia zegt:

  Zulke momenten besef je inderdaad extra dat heel erg blij mag zijn met wat je hebt.

 10. Janske zegt:

  Nou inderdaad. ..pffff heftig hoor zo’n groot ongeluk. Fijn dat jullie ok zijn. En inderdaad…geniet van de kleine dingen in het leven.

 11. Josan zegt:

  Dank je wel voor het opnamen van mijn prijs in het overzicht!

 12. Sofie van OHEA zegt:

  Bedankt om me te vermelden!
  Vandaag is inderdaad de winactie online voor 4 toegangsticketjes voor Dinos Alive in Oostende!

  Er zitten enkele hele leuke winacties bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.