Shoptip My Little Pony

Vandaag zag ik bij een blogger (weet even niet meer wie, maar ontzettend bedankt!) leuke haarspeldjes van My Little Pony langskomen. Te koop bij Zeeman. Aangezien ik twee hele grote fans hier in huis heb, besloot ik deze koopavond even zonder kinderen te shoppen om te zien of ze ook in mijn woonplaats verkrijgbaar waren. Dat was het geval en bovendien hing de medewerkster nét toen ik bij het schap stond een bordje op: alle haaraccessoires 1 + 1 gratis! Tip voor de meisjesmama’s en ze hebben ook veel van Frozen.

Mijn bijna birthdaygirl krijgt dus haarspeldjes van My Little Pony voor haar 4e verjaardag en ik scoorde ook een leuk zomers petje voor haar. Eerder al, toen we voor een jarig neefje op Paw Patrol jacht waren (ook in overvloed nu bij Zeeman, erg leuk), smeekte ze mij om een My Little Pony handdoek. Die deed ik toen al in mijn mandje “voor je verjaardag”. Handig als ze op zwemles gaat.

Handdoek

Elke keer dat ik meer inspiratie probeer te krijgen wat betreft verjaardagswensen, geeft ze dit nu als antwoord. “Wat wil je voor cadeautje voor je verjaardag?” “Een My Little Pony handdoek!” Lekker ding. Maar goed, ik heb nog ruim een maand om verder na te denken. Ze heeft zelf bij haar tante al een Rainbow Dash taart besteld, dus dat komt goed.

Iemand nog tips waar er meer My Little Pony merchandise wordt verkocht? Van papieren bordjes tot …?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Stefanie zegt:

  Super leuk! Mijn jongste dochter is ook zo’n mega fan van My Little Pony!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel! Het zijn ook leuke helden he? Vriendschap is betoverend!

 2. Nathalie zegt:

  Superleuk die haarspulletjes

 3. Ilse van Kreanimo zegt:

  Hier ook zo’n fan… Bij de ava denk ik.
  En bij Primark ook wel soms.

 4. stefana zegt:

  Voor nina haar verjaardag via wish veel dingen besteld van mlp voor het verjaardagsfeestje. Wel op tijd bestellen ivm levertijd. Ik heb in Nederland ook een stuk of 2 sites gevonden waar je verjaardagsfeest spullen kon halen. Maar die waren wel prijzig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.