Shoptip My Little Pony

Vandaag zag ik bij een blogger (weet even niet meer wie, maar ontzettend bedankt!) leuke haarspeldjes van My Little Pony langskomen. Te koop bij Zeeman. Aangezien ik twee hele grote fans hier in huis heb, besloot ik deze koopavond even zonder kinderen te shoppen om te zien of ze ook in mijn woonplaats verkrijgbaar waren. Dat was het geval en bovendien hing de medewerkster nét toen ik bij het schap stond een bordje op: alle haaraccessoires 1 + 1 gratis! Tip voor de meisjesmama’s en ze hebben ook veel van Frozen.

Mijn bijna birthdaygirl krijgt dus haarspeldjes van My Little Pony voor haar 4e verjaardag en ik scoorde ook een leuk zomers petje voor haar. Eerder al, toen we voor een jarig neefje op Paw Patrol jacht waren (ook in overvloed nu bij Zeeman, erg leuk), smeekte ze mij om een My Little Pony handdoek. Die deed ik toen al in mijn mandje “voor je verjaardag”. Handig als ze op zwemles gaat.

Handdoek

Elke keer dat ik meer inspiratie probeer te krijgen wat betreft verjaardagswensen, geeft ze dit nu als antwoord. “Wat wil je voor cadeautje voor je verjaardag?” “Een My Little Pony handdoek!” Lekker ding. Maar goed, ik heb nog ruim een maand om verder na te denken. Ze heeft zelf bij haar tante al een Rainbow Dash taart besteld, dus dat komt goed.

Iemand nog tips waar er meer My Little Pony merchandise wordt verkocht? Van papieren bordjes tot …?

Comments

 1. stefana says:

  Voor nina haar verjaardag via wish veel dingen besteld van mlp voor het verjaardagsfeestje. Wel op tijd bestellen ivm levertijd. Ik heb in Nederland ook een stuk of 2 sites gevonden waar je verjaardagsfeest spullen kon halen. Maar die waren wel prijzig

 2. Ilse van Kreanimo says:

  Hier ook zo’n fan… Bij de ava denk ik.
  En bij Primark ook wel soms.

 3. Nathalie says:

  Superleuk die haarspulletjes

 4. Stefanie says:

  Super leuk! Mijn jongste dochter is ook zo’n mega fan van My Little Pony!

  1. Marguerita78 says:

   Dankjewel! Het zijn ook leuke helden he? Vriendschap is betoverend!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.