“Mama, kan jouw auto wat zachter?”

Gezellig boodschappen gedaan met de peuter. Het is warm en we rijden volgeladen weer naar huis. Ineens klinkt het: “mama, kan jouw auto wat zachter?” Uhm ja… “Waarom vraag je dat?”

“Als jouw auto wat zachter rijd, dan gaan mijn mooie haren niet zo door de war van de wind!” Aha! Mama deed het raampje dicht. Kinderlogica. Ik had haar haren mooi ingevlochten voor een feestje en ze vond het belangrijk dat dit netjes bleef zitten, de lieverd.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Saskia zegt:

    hahaha heerlijk die kinderlogica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.