“Mama, kan jouw auto wat zachter?”

Gezellig boodschappen gedaan met de peuter. Het is warm en we rijden volgeladen weer naar huis. Ineens klinkt het: “mama, kan jouw auto wat zachter?” Uhm ja… “Waarom vraag je dat?”

“Als jouw auto wat zachter rijd, dan gaan mijn mooie haren niet zo door de war van de wind!” Aha! Mama deed het raampje dicht. Kinderlogica. Ik had haar haren mooi ingevlochten voor een feestje en ze vond het belangrijk dat dit netjes bleef zitten, de lieverd.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Saskia zegt:

    hahaha heerlijk die kinderlogica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.