Bugs Bunny is terug! + winactie (gesloten)

“Eh, What’s up Doc?!” Een zinnetje dat veelvuldig werd gequote in Wordt Vervolgd en bij elk wortel die wij vroeger thuis aten. Schreef ik gisteren over de Powerpuff Girls, ook kinderheld Bugs Bunny is weer terug op de buis met nieuwe afleveringen. Vanaf 23 april kun je iedere zaterdag en zondag om 11:25 uur genieten van de hilarische, heldhaftige en ondeugende avonturen van dit broemde konijn.

Ter promotie van de gloednieuwe afleveringen van BUGS heeft TV-zender Boomerang kleurrijke activitysheets ontworpen. Kinderen kunnen daarmee Bugs helpen de weg te vinden naar zijn wortels in het doolhof, Bugs inkleuren op de vrolijke kleurplaat en puntjes verbinden waardoor Bugs zichtbaar wordt. Je kunt ze via de link onderaan downloaden én je kids aan de tekentafel zetten voor een leuke winactie!

BUGS

Het bekende knaagdier Bugs krijgt het in de nieuwe serie BUGS – A Looney Tunes Production niet alleen aan de stok met bekende types als Yosemite Sam en Wile E. Coyote, hij trotseert ook nieuwe tegenstanders. Zo moet hij onder andere zijn voorraad wortels redden van een klein meisje die alle wortels aan haar pony wil geven en komt Bugs’s eigen gemaakte reuze sneeuwpop tot leven. Zijn oude vrienden Porky en Bigfoot zijn terug en we zien de vriendschap met eekhoorn Squeaks verder opbloeien. Squeaks is zo mogelijk nog ondeugender dan Bugs Bunny; hij brengt de vrienden steeds opnieuw in de problemen.

boomerang brooddoos
Ik mag 2x een Boomerang broodtrommel en Bugs Bunny wortelzaadjes verloten.

Winactie

Wij kregen van zender Boomerang niet alleen de pdf met kindervermaak om met jullie te delen, maar ook een heel leuk broodtrommeltje voor de bijna-kleuter en een zakje Bugs Bunny worteltjeszaad. En die kun jij ook winnen! Twee van jullie mag ik blij maken met een broodtrommel en worteltjeszaad van Bugs Bunny zoals mijn dochter showt op de foto. Leuk hè?

Wat moet je doen?

 • Download deze pdf: Activity sheet_Bugs kleurplaat.
 • Laat je kinderen aan de slag gaan met één (of meer) van deze 3 pagina’s.
 • Maak daar een foto van!
 • Deel de foto op mijn facebookpagina in een reactie onder dit berichtje.
 • Laat met een geldig mailadres hieronder ook even weten dat je meedoet, zodat ik je kan contacten als je gewonnen hebt.

Wees creatief, maak een grappige foto of zoom in als je er geen gezichten bij wilt hebben en doe gezellig mee! Ik mag 2 winnaars blij maken, dus veel kans.

Winnaars: dank voor de creativiteit! Gefeliciteerd met deze leuke prijs Tamara van Bodegom en Esther Noordergraaf 🙂

Keek jij vroeger Bugs Bunny?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Esther N zegt:

  Wij doen mee! De wortel is gevonden 😀

 2. Mary-Lou zegt:

  Wij doen ook mee! 🙂

 3. Tamara v Bodegom zegt:

  Hihi toen ze de tekening zagen gingen ze meteen kleuren 🙂

 4. Mieke Stam zegt:

  Xander is direct gaan kleuren toen hij de kleurplaten zag 🙂

 5. Ditty Dirks zegt:

  Wat leuk om te winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.