Modebewuste minipopjes

Oh wat zijn ze klein en schattig! Ik heb het over de Mini Lalaloopsy’s. Dat deze popjes een grote aantrekkingskracht hebben op kleine meisjes werd me al duidelijk toen mijn dochter samen met haar opa terugkwam uit de speelgoedwinkel (lees hier). Op haar partijtje kreeg ze een ieniminie klein popje cadeau en kort daarna bracht de post ons Spot Spatter Splash uit de nieuwste serie van de Lalaloopsy Minis: ‘Style N Swap’. Deze kun je aan- en uitkleden en ook het kapsel kun je wisselen. Check de verliefde blik van mijn dochters, deze popjes zijn hot!

Voor haar partijtje had mijn oudste ook al een LalaLoopsy mini gekregen.
Voor haar partijtje had mijn oudste ook al een LalaLoopsy mini gekregen.

Als je nog echt kleine kinderen hebt, zou ik het uit de buurt houden, vooral de schoentjes zijn heel klein. De Mini Lalaloopsy´s hadden al allerlei schattige accessoires, maar spelen dit voorjaar in op de fashion trend ‘mix and match’. Nieuw zijn de verwisselbare kledingstukken, accessoires en kapsels. Om het mixen en matchen goed onder de knie te krijgen, geeft Lalaloopsy vier tips om zelf de meest trendy pop van 2016 samen te stellen:

  • Color blocking – Felle kleuren mixen mag weer! Er is een ware revival van de jaren zeventig gaande, kleuren maken het modebeeld compleet.
  • Print mania – Strepen, bolletjes en andere prints kunnen gerust met elkaar gecombineerd worden. Het contrast van een drukke tribal print kan hand in hand gaan met simpele streepjes. Stem patronen op kleur met elkaar af en krijg prints that pop!
  • Vintage look – Neem eens een kijkje in de kast van je moeder. Een paar jaar geleden had je dit niet gedaan, maar wellicht liggen er nu vergeten schatten op je te wachten.
  • Stoer vs. Lief – Zachte pastelkleuren gaan perfect samen met stoere schoenen. De frisse zomerse look krijgt zo een lekker stoer randje.

IMG_4260Meeneemformaat speelgoed

Iedere set komt met meer dan tien accessoires. Elk karakter heeft een eigen verhaal en kledingstijl. Wat heel handig is aan het kleine formaat van deze Mini Lalaloopsy´s is dat ze heel makkelijk in een blikje of mooi doosje kunnen worden opgeborgen en niet veel plek innemen als je ze meeneemt op vakantie. In deze  nieuwe Style N Swap lijn is ook een bijpassende Beauty Salon verkrijgbaar. Daar showen de popjes elkaar hun nieuwe kleding en ruilen ze van jurkjes. Deze salon is van alle gemakken voorzien die een popje zich kan wensen, biedt ruimte om accessoires op te bergen en netjes mee te nemen. En het schattigheidsgehalte is groot natuurlijk.

Heel lief samen spelen en de ienieminie schoentjes en kleertjes aan en uit doen.
Heel lief samen spelen en de ienieminie schoentjes en kleertjes aan en uit doen.

Over Lalaloopsy

Het verhaal van alle Lalaloopsy poppen begint bij de stof waar de meiden van zijn gemaakt. Ze zien er misschien uit als een lappenpop, maar zijn veel meer dan dat. Iedere pop is gemaakt van een andere stof en ze nemen het karakter over van het materiaal waarvan zijn gemaakt. In de wereld van Lalaloopsy komen de poppen tot leven bij het voltooien van de laatste stiksel. Bij iedere Lalaloopsy hoort een trouwe side-kick: een bijpassend diertje gehuld in de stijl van de pop.

lalaloopsy marstyle
Kleertjes aan en uit doen
lalaloopsy picknick
Even poseren tijdens de picknick
marstyle op de foto
“Mama, doe jij de schoentjes?” Fotocredits: mijn peuter!
peuter haalt mini uit plastic
Je zou de minis ook in de originele verpakking kunnen bewaren, desgewenst.

Speelplezier voor kleine meisjes

Mijn dochters zijn erg van het rollenspel. Altijd in de weer met verhaaltjes, stemmetjes en poppen of diertjes. Zelfs de pionnen van spelletjes moeten er aan geloven. Zeker omdat we al een klein popje hadden, waren de meiden in hun nopjes met deze nieuwe set. Nu hebben we er twee en kunnen ze samen spelen. Mama moet af en toe even helpen met de kleertjes of schoentjes, hoewel de oudste van 5 het ook zelf kan. Deze mini’s hebben al veel avonturen beleefd samen. Zoek je dus een succescadeau voor een partijtje of verjaardag? Als de jarige in kwestie graag verhalen verzint, is een Mini Lalaloopsy een aanrader zoals je ziet. De adviesleeftijd is 4 jaar en ouder en ik ben het daarmee eens. Mijn jongste gaat al aardig richting de 4, maar zij vindt het nog lastig om zelf de kleding aan en uit te doen.

Prijskaartje:

 • Mini Lalaloopsy Style ’n Swap €9,99
 • Mini Lalaloopsy Style ’n Swap Beauty Salon €16,99
 • Mini Lalaloopsy Style ’n Swap Deluxe €17,99

lalaloopsy

Winactie

Ken jij een klein meisje dat heel erg blij zou worden van zo’n grappig aankleedpopje van Lalaloopsy? Laat dan een bericht achter en je maakt kans op Mittens Fluff ’n Stuff (met het blauwe haar). En houdt ook de Mama Company in de gaten, want daar plaats ik dit bericht binnenkort ook en hier zal Crumbs Sugar Cookie (geel jurkje) worden verloot.

Patricia! Van harte gefeliciteerd jij hebt een Lalaloopsy voor je dochter gewonnen, ik ga je mailen 🙂

DSC_0068

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. anica aarts zegt:

  oh voor mijn dochter die helemaal verliefd is op lalaloopsy

 2. melissa zegt:

  Ja dochter elise van 5 die sindskort mama’s barbies heeft gevonden en hier gek op is. zo’n hip leuk poppetje zal het dan ook goed doen. als oppepper omdat ze (alweer) geveld is door de griep. liefs melissa

 3. Anton Hompe zegt:

  voor Esmé

 4. Fleur zegt:

  Ik doe graag mee! Mijn meiden zouden zich daar uren mee (samen) kunnen vermaken

 5. Silke P zegt:

  Supercute. Ik ken wel een meisje dat ik hier blij mee kan maken 🙂

 6. Anton Hompe zegt:

  Mittens Fluff ’n Stuff voor mijn kleindochters in Lelystad………………….prachtig om te mogen winnen ., deze Opa op 22 April 60 en Esmé mijn kleindochter de 22e al weer 6 jaar dus die maak ik er ergggggggg blij mee.
  Veel plezier en suc6 allen.

 7. Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze geweldig vinden.
  Ziet er erg leuk uit !! 🙂

  Groetjes van Anneliese de Waal

 8. Aniek zegt:

  Leuk, ik doe mee.

 9. Manon van L zegt:

  Wil graag kans maken voor mijn kleine (sorry grote volgens haarzelf) meid. Denk dat deze poppetjes zich ook heel thuis zullen voelen in het FP poppenhuis.

 10. anja zegt:

  erg leuk voor mijn kleine meisje. ze speelt graag met poppen

 11. Michael noo zegt:

  Super leuk.. mijn dochtertje is helemaal gek van deze poppen

 12. maris zegt:

  super cute! leuk voor mn dochtertje… wordt bijna 2 dus zou super leuk zijn

  1. Marguerita78 zegt:

   Hai, ik wil niet op m’n geweten hebben dat ze stikt in de schoentjes of deze in haar neusje of oortjes stopt, dit is echt 4+ speelgoed. De sokjes die ik ook verloot zijn verstandiger om aan mee te doen

 13. Ditty Dirks zegt:

  Jana kan hier vast heel fijn mee spelen!

 14. Anita van der Tuuk zegt:

  Oh wat leuk! Onze Fylene heeft gisteren op school haar arm gebroken door een val van het speeltoestel.
  Ze kan daardoor niet fietsen en heeft met veel dingen moeite doordat ze maar 1 hand kan gebruiken.
  Wat zou het een leuke verrassing zijn als ze met deze leuke Mittens Fluff ’n Stuff kan spelen.
  Ik zie haar ogen al stralen…

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh wat naar, beterschap!

 15. Rosemary van Duinen zegt:

  Geweldig die schattige popjes..ik doe graag mee.

 16. annelies Pietens zegt:

  ik kan een klein meisje die net als jouw dochtertje hier leuk mee kan spelen.. ze doet me denken aan jouw dochtertje.. dat kleine meisje is mijn dochtertje met net zo een lief leuk brilletje als die van jou en die van mij is ook nog gek op lalaloopsy..

 17. Oma Will zegt:

  Wat een schattig speelgoed , die aankleedpopjes.
  Wat zien ze er leuk uit.
  Ik denk dat ik mijn kleinkind van 5 jaar, hier heel erg blij mee kan maken.

 18. Helena zegt:

  Super leuk voor mijn oppaskindje ze kent deze popjes nog niet maar zou dit geweldig vinden

 19. jacqueline zegt:

  Echt leuk speel goed ziet er heel leuk uit!

 20. Sandra zegt:

  oh ja leukkkkk, die met dat blauwe haar, ik doe graag mee voor mijn grietje 🙂

 21. Gera zegt:

  Leuk! Weer eens wat anders naast onze grote collectie playmobil. Denk dat ze er hier graag kennis mee maken!

  1. Marguerita78 zegt:

   Is ook prima te combineren met playmobil, hier mogen ze meespelen met de playmobilpopjes haha

 22. Brit zegt:

  Zo schattig daar kan naar hartelust mee gespeeld worden, als we winnen.

 23. elisabeth maria martina zegt:

  wat een lief en origineel kado voor mijn kleindochter

 24. Carlo van Orsouw zegt:

  Hier zou Mirthe erg blij van worden.. Maar ja welke meisje niet..

 25. Anna Wienen zegt:

  Jaaaa heel leuk voor mijn nichtje…

 26. Romy zegt:

  Hartstikke leuk! Ik zou mijn nichtje hier dolblij mee maken.

 27. linda raaijmakers zegt:

  Ik doe graag mee voor onze tweeling Eva & Lucas die dit geweldig zouden vinden 😀

 28. Nina Mol zegt:

  Wat leuk! En wat een leuke foto’s maakt je dochter! Ik doe graag mee! Voor een heel lief vriendinnetje van me. xxx

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja grappig he? Ze maakt echt leuke foto’s

 29. Linda Smeets zegt:

  Wat zijn ze leuk zeg! Ik weet zeker dat onze dochter hier enorm blij van zou worden! Kortom, ik doe graag mee. ?

 30. Dhini zegt:

  cute poppetjes

 31. Bodil zegt:

  Oh gaaf, die met de ijsberenmuts!!! Die vindt mijn anders altijd-alles-moet-roze dochter het allerleukste! 😀

 32. Bianca zegt:

  Dit is super voor mijn eigen peutermeisje, gek op alles wat met poppetjes en met kleding te maken heeft…mevrouw kiest zelf haar kleding uit elke ochtend, en in de winkel of online kiest ze ook zelf. Vindt ze het niet mooi, dan trekt ze het echt niet aan.

 33. Nathalie zegt:

  Mijn dochter is hier nog veel te klein voor dus ik doe niet mee aan de winactie, maar het ziet er super leuk uit . Ik kan me goed voorstellen dat meiden dit leuk vinden.

 34. Marit zegt:

  Wat een leuke poppetjes,ze passen in het poppenhuis en ze zijn handig mee te nemen!

 35. patricia zegt:

  Ja die wil ik heel graag winnen voor mijn meisje ze is gek op kleine poppetjes! Deze poppetjes kunnen mee in het vliegtuig of mee in de auto.
  Leuk!!

 36. Marian Zw. zegt:

  Super leuk die kleine popjes. En inderdaad makkelijk mee te nemen. Die gaan op vakantie mee in de tas, als we winnen. Daar kan onze dochter onderweg wel zoet mee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.