Marstyle bloggersupdate april

Na de maandelijkse Winspiratie, deel ik ook weer heel graag hoe mijn blog zich ontwikkeld en wat jullie kunnen verwachten de komende maand. Want het gaat goed! Of nou ja, het gaat steeds beter moet ik eigenlijk zeggen. Afgelopen maand 500 bezoekers meer dan de maand ervoor, dus ik ben bijna op het niveau van december 2015 op de oude Poldermama-blog. Die ook deze maand weer bijna 1000 bezoekers trok. En oh wat zou ik die zoekmachinebezoekers graag op mijn Marstyle url erbij krijgen!

kapotte ipad
Kapot scherm… best een bloghandicap!

Werk aan de bak dus. En nog steeds blog ik vooral vanaf de iPad – wat niet altijd even handig is. Oh wat zat ik om het hand toen het scherm aan diggelen lag. Ook op dit moment typ ik niet heel comfi. De iPad is namelijk zijn software aan het updaten. Al een uur. Dus schrijf ik nu vanaf mijn telefoon… Je moet wat voor je hobby over hebben. Maar hoe druk ik er ook mee ben, natuurlijk neem ik af en toe ook mezelf in acht. Vandaag heb ik dan ook de lancering van kinderkledingmerk Cotton Ivy overgeslagen. Het was too much om dit ook nog te willen helaas. Ik had graag mijn collegabloggers van De Mama Company even willen ontmoeten en feliciteren met hun eerste collectie reversibele meisjeskleding. In plaats daarvan heb ik schermvrij onthaast in de tuin. En heel veel foto’s gemaakt voor de blogs.

Grappig: mijn iphone maakte van het woordje ‘onthaast’ het woord ‘onthaard’. Dat heb ik inderdaad ook vandaag gedaan in de achtertuin voor een review, whahahaha. Zijn jullie al nieuwsgierig waarmee dat kan?

Er kwam een leuke lading blogpost binnen :-)
Er kwam een leuke lading blogpost binnen 🙂

Domeinverhuizing, foto’s en computerpraat

Ik schreef al dat mijn eigen domeinnaam nu meer bezoekers begint te trekken. Met het overzetten van blogs ben ik minder snel, op dit moment dateert het oudste berichtje van september. Ik heb er dus nog wat te gaan. Ook met doorplaatsen van reviews bij De Mama Company ben ik niet zo snel als ik zou willen. Gebrek aan pc en gebrek aan tijd. Of ik wil gewoon teveel. Als ik op de laptop kan, ben ik meestal bezig met het overzetten en uploaden van de foto’s die ik met de spiegelreflexcamera heb gemaakt. Daar kan een ipad echt niet tegenop wat kwaliteit betreft. Mijn fotografieskills zijn soms  echt top al zeg ik het zelf, en op andere dagen lijkt het maar niet te lukken om een superfoto te creëren. Ik blijf oefenen en ik besteed de camera steeds vaker uit aan mijn dochters van 3 en 5 zodat ik er zelf af en toe ook eens opsta.

Wat ik het allerleukste vind dat deze maand vlak na mijn vorige bloggersupdate gebeurde? Dat ik dankzij mijn eigen domein nu ineens meer samenwerkingen krijg en voor het eerst zelfs ook betaalde opdrachten! Heel gaaf, in één week kwamen er toen 3 binnen. Daarna verder niet, of misschien had ik het wel kunnen uitonderhandelen maar soît. Er valt namelijk ook nog steeds genoeg leuks te reviewen. Anyway, ik ben helemaal trots. Een mijlpaal. En leuk om er toch weer, net als bij een review, je eigen draai aan te geven zodat het voor jullie mijn lezers interessant blijft.

in de intratuin
In de Intratuin plantjes kopen voor een blogfotoshoot (ok en omdat ik de tuin wilde opfleuren).

Wat komt er aan?

Op vorige bloggersupdates kreeg ik al een aantal keer de reactie van ‘oh wat een lange to do list’. En dat klopte ook wel. Ik ben daarom nu een stuk kieskeuriger geworden in welke items ik aanvraag voor een review. Zeker nu ik ook actief aanvragen voor samenwerkingen ontvang. Toch wil ik de lijst graag lang houden, zodat ik elke avond kan kiezen waarover ik schrijf. Mits ik de foto’s gereed heb natuurlijk. Rond de 20 werkt toch wel prettig, maar bij een veel langere lijst is het lastiger om alles tijdig de benodigde aandacht te geven. Ik werk tenslotte ook 3 dagen per week, dus 1x per dag een blog publiceren is mooi. Ik neem me altijd voor om nu toch echt eens vooruit te werken, waarna ik vervolgens verzand in administratie, foto’s, achterstallige blogoverplaatsingen of -doorplaatsingen en leuke content delen op Facebook. Komende maand hoop ik met jullie in ieder geval te delen:

 1. Een update over hoe de Duo Sleep bevalt, we zijn nu geswitcht naar de zomervariant.
 2. Het bijzondere ontharingsproduct waarover ik hierboven schreef.
 3. Volgende week mogen we een pretpark bezoeken, waar ik nog nooit geweest ben: zin in!
 4. Kleding: Jurkjes in moeder-dochterlook, Soxs, slippers, een badpak, een lieve lentelook en het t-shirt van Jake Fischer waar het nu warm genoeg voor gaat worden.
 5. De #foodiebox die ik voor Pasen ontving.
 6. Wat interieuritems en een leuke shopping die te maken heeft met de Intratuinfoto die ik plaatste.
 7. Speelgoed: een schildpad voor in bad, popjes van LalaLoopsy, een film…
 8. Mooie ansichtkaarten met winactie.

Genoeg schrijfvoer dus en ik heb niet alles genoemd. In totaal heb ik nog 5 winacties ‘op de plank’, dus daarmee kan ik even vooruit. Blijft leuk om lezers blij te maken, vind ik. Hebben jullie een voorkeur waarover je graag snel meer wil lezen? Deze week flink wat foto’s kunnen schieten, dus met veel onderwerpen kan ik aan de slag. Ik wil graag dagelijks een nieuw bericht blijven plaatsen.

Lief dat jullie me blijven volgen!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nathalie zegt:

  Ik ben benieuwd naar welk pretpark jullie volgende week gaan. Leuk overzichtje weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.