Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Met twee dochters die weg zijn van prinsessen, kon ik het nieuwste spel van Goliath niet weerstaan: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Deze toverspiegel is een nieuw, magisch spel voor meisjes vanaf vijf jaar. Mijn 3-jarige gaat er helemaal in op, want het is een toverspiegel waar je tegen moet praten. Op instagram plaatste ik al eerder een filmpje waarop ze enthousiast “jaaaaaaa” roept als de spiegel haar vraagt of ze een verhaal wil horen. Wat kun je met deze spiegel? En is het leuk? 
 goliathspiegel

“Hallo kleine prinses, ik ben je toverspiegel en samen gaan we veel plezier beleven!” Het gaat hier om een pratende spiegel dus bedenk goed: ben jij een moeder die de ToetToet auto’s en laptops wel gezellig vond? Of verban jij dit soort speelgoed het liefst na 5 minuten weer richting de speelgoedkist? Ik zit er zelf een beetje tussenin. Op de momenten dat de dames helemaal in hun gesprekjes met de spiegel opgaan vind ik het prima, maar wanneer de spiegel haar sprookjes vertelt terwijl ze allang weer ergens anders mee spelen, kan ik er niet zo goed tegen. Uit die handel!

Tovervragen

De spiegel gaat aan zodra je op het hartenknopje drukt. Ze stelt je vragen waarop je ja, nee of misschien kunt antwoorden. Zo kun je ontdekken wat voor soort prinses je bent. Hilarisch was dit, toen mijn dochters de spiegel aan papa gaven en hij deze vragen mocht beantwoorden! Ze kwamen niet meer bij van het lachen. Daarnaast zijn er magische tovervragen die de spiegel herkent, zoals: “Wie is de mooiste in het hele land?”, “Gaan prinsessen ook naar school?”, “Bestaan feeën?”, of “Kan ik zelf een prinses worden?” Wanneer je deze vragen stelt, geeft de toverspiegel antwoord! Heel bijzonder.

DSC_0100Is het wat?

Daarnaast maakt de spiegel muziek en vertelt ze sprookjes. Een echt meidenspeeltje. Wij namen hem mee op vakantie, want hij neemt weinig plek in en er kan ook in de auto prima mee gespeeld worden. Het is alleen wel een speeltje voor kortstondig vermaak. Gelukkig maar, anders gaat het geluid irriteren, haha. En het is lastig om te bepalen wie er nu aan de beurt is, want als er dan mee gespeeld wordt, willen mijn dochters er het liefst tegelijk tegen praten. Goed om op je beurt te leren wachten. Om de spiegel uit te zetten moet je de hartjesknop 3 seconden ingedrukt houden. Dat werkt niet altijd als de spiegel middenin een verhaal zit, dus zelf switch ik gewoon even op de achterkant van ‘play’ naar ‘demo’ en weer terug. Werkt net even sneller.
Je kunt ook jezelf erin bekijken tijdens een prinsessenverkleedpartij.
Je kunt ook jezelf erin bekijken tijdens een prinsessenverkleedpartij.
Mijn dochters spelen ook graag prinsesje en andere rollenspellen met deze spiegel, zonder dat ze aan staat. Je kunt jezelf er namelijk ook in zien, helemaal leuk dus tijdens een verkleedpartijtje! Is jouw dochtertje een dromer en weg van prinsessen? Grote kans dat Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand in de smaak valt! Zeker voor lange autoritten is het een goede zoethouder. Dit spel ligt vanaf augustus in de winkels voor de adviesprijs van 29,99 euro (batterijen zijn niet inbegrepen). Bij Bol.com is het spel reeds te bestellen.
Wat vind jij: is speelgoed dat geluid maakt ok of nee?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Linda zegt:

    Ik ben geen groot voorstander van speelgoed met geluid, maar deze spiegel vind ik echt een uitzondering. Hier kunnen ze er de hele dag mee spelen, is het niet de een dan wel de ander.

  2. Kinderen vinden speelgoed met geluid meestal erg leuk, maar als ouder kun je er tureluurs van worden is mijn ervaring.

  3. Nathalie zegt:

    Ah wat leuk! Een echt meiden dingetje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.