Jo Frost komt terug op tv

Kinderen die niet luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag én van alle tijden. Echter, als het zo ver gaat dat ouders op de overlevingsstand komen te staan en dit negatieve invloed heeft op hun onderlinge relaties, is het hoog tijd voor de internationale opvoedexpert Jo Frost. Ik vind haar persoonlijk geweldig, dus ik probeer weer naar de nieuwe Nederlandse serie te kijken.

Jo_Frost-

Inmiddels heeft de bekende Britse nanny wereldwijd al miljoenen gezinnen geholpen met haar veel besproken opvoedtechnieken. Vanaf dinsdag 1 maart is zij vanaf 20:30 uur weer te zien bij RTL 4 met een nieuw seizoen ‘Jo Frost: Nanny On Tour‘. In deze nieuwe reeks helpt zij Nederlandse ouders die het spoor bijster zijn en ernstig op zoek zijn naar een oplossing.

Gezonde thuissituatie

In elke aflevering is te zien hoe Jo in haar mobiele, rondreizende kantoor naar verschillende delen van Nederland reist om gezinnen bij te staan. Dankzij camera’s, die voorafgaand aan haar bezoek in de huizen van de gezinnen zijn geïnstalleerd, kan Jo een gedegen inschatting maken tegen welke problemen de families aanlopen en hoe zij dat aanpakken. Na een analyse helpt Jo het gezin aan de hand van coaching en het aanreiken van praktische tips. Daarna is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Alles wat zij doet, doet zij met één ultieme missie: een gezonde thuissituatie creëren en de relatie onderling verbeteren. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, gaat Jo ook het land in om nog meer ouders en mensen die met kinderen werken te helpen. Jo Frost: “Ik ben ontzettend blij om weer terug in Nederland te zijn en gezinnen te mogen helpen met het overwinnen van uitdagingen, en het creëren van een gezonde en gelukkige thuissituatie.”

Grip kwijt

In een van de afleveringen is te zien hoe de Amsterdamse ouders Stephanie (36) en John (37) de grip op hun gezin volledig kwijt zijn. Oudste zoon Rivano (9) heeft ADHD en is brutaal, ongehoorzaam en tegendraads. Zijn broertje Nigel (4) krijgt wel drie driftbuien per dag en is enorm bijdehand. Hij en zijn zusje Jayden (3) willen uitsluitend dat mama hen helpt. Met als gevolg dat als vader John de twee kleintjes wil helpen met hun jas ze het allebei op een krijsen zetten, net zo lang totdat moeder Stephanie het maar weer doet. Jayden is de prinses van het huis. Zodra ze haar zin niet krijgt, laat ze zich gillend op de grond vallen. Ze wil de hele dag bij haar moeder op schoot. En dus neemt Stephanie haar dochter zelfs mee naar de WC.

Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf dinsdag 1 maart tot en met 19 april, tussen 20.30 en 21.30 uur.

Ga jij kijken?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjon zegt:

    Ik kijk er niet wekelijks naar, maar kom ik het tegen of toevallig tijd om te kijken, ja dan kijk ik meestal wel even.

  2. Nathalie zegt:

    Ik heb dit soort afleveringen al te vaak gezien haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.