De #foodiebox – deel 2

In deel 1 lazen jullie al over de goedgevulde #foodiebox die ik mocht ontvangen. Wat hebben wij nog meer met de inhoud hiervan gedaan? Nou diverse dingen hebben we uitgeprobeerd en andere dingen liggen nog in de kast. Vooral de dingen die je makkelijk tussendoor neemt, zijn makkelijk om uit te proberen. Qua avondeten is het lastiger om van je vaste recepten af te wijken, vind ik. Ik doe meestal ’s morgens vroeg boodschappen als ik mijn kleuter in de klas heb gebracht. En kom er dan thuis achter dat ik bepaalde andere ingrediënten nodig had om iets uit de kast te kunnen proberen…

Is dat herkenbaar? Hebben jullie ook zo de vaste gerechten/maaltijden die je meestal maakt? Ik probeer erg graag nieuwe dingen, maar het gros van onze maaltijden zijn toch de vaste succesnummers.

DSC_0012Iets wat wel makkelijk te proberen was, is de Celestial Dirty Chai Tea. Een thee met espresso erin, lekker verkwikkend dus. Ik vind hem heerlijk! Vorige week werd ik gebeld of ik naar een event van deze thee wilde komen, maar helaas was het op een werkdag. De Ombar rauwe chocolade in drie smaken was snel op, maar niet helemaal ons ding. De blauwe reep was wel lekker, maar de roze smaak not so much.

 Verder de gehaktkruiden zonder zout van Verstegen Spices & Sauces. Nice!

 In de nasi de Lassie zilvervliesrijst met linzen. Het proefde eigenlijk niet anders dan gewone rijst, maar dat kan ook komen door de pindasaus. Wel leuk om het zo net weer even anders te maken.

En de pastasaus van Grand’ Italia miste eigenlijk wat kruiden, die ik er zelf aan toe had moeten voegen. Basilicum, oregano, dat soort dingen. Hier mijn poging om de kinderen te laten eten door de saus apart te doen, ze vinden namelijk dat ze geen tomatensaus lusten. Macaroni met spinazie en een beetje vlees met ui en courgette aten ze gelukkig wel.

De biologische aardbeienconfituur van Pur Natur is ook al voor de helft op, want ik vind hem heerlijk! Het is wel een wat dunne substantie, dus goed opletten dat het niet van je beschuit afglijd. Of van je Matzes, want ik kreeg deze week een flink Matzes pakket binnen en heb deze met de Pur Natur geproefd. Binnenkort met foto’s in de Matzes review dus deze jam.

In de categorie crackers kocht ik deze week ook Bolletje Ontbijtcrackers. Via Scoupy had ik de volgende dag al de refund op mijn rekening staan! Echt supersnel!

Wat ik echt nog wil proberen is de jenever, maar ik drink niet elke week alcohol dus vergeet vaak dat die ook nog geproefd moet worden. Probeer jij vaak nieuwe producten als je ze spot in de supermarkt? Of alleen als er ook een actie mee is?

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Ik probeer graag nieuwe producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.