Winspiratie van februari

Zit iedereen weer op het puntje van z’n stoel? Het is weer tijd voor de nodige dosis Winspiratie! Zelf heb ik geen prijzen gewonnen, maar ik ben wel ingeloot voor diverse mystery visits. Winkelen en je aankopen vergoed krijgen (een bepaald bedrag) in ruil voor een shopverslag. Ook zijn er weer de nodige cashbackacties, maar ik moet toegeven dat ik daar geld laat liggen. Ik heb er even geen puf voor met alle druktes.

 

Zoals jullie weten werk ik 3 dagen in de week waarop ik vroeg vertrek en laat thuis ben. Zo ook op het moment van schrijven. De man was ziek, wat betekent dat ik beide dames moest ophalen. Snel eten, even kroelen, voorlezen, meiden op bed, op naar de sportschool, boos bellen met KPN ivm de facturen die ik ontvang terwijl ik mijn domein heb verhuisd (20 minuten in de wacht gestaan…). Afijn morgen vrij. Maar dan wil ik quality aandacht aan mijn jongste besteden door met haar te gaan puppyzwemmen (voorbereidend op het zwem ABC), boodschappen doen, ochtend voorbij dus kind uit school, terug naar het zwembad voor zwemles van de kleuter en vervolgens thuis voor pampus op de bank hangen. De weekenden waren de afgelopen weken volgepropt met leuke dingen, dus eigenlijk is de vrijdag(middag) onze enige chilldag. Waarbij ik dan nog iets in het huishouden wil doen. En er komt gezellig een vriendinnetje spelen. Komend weekend hebben we volgens mij, behalve de Kidsdans, niets, heerlijk! Al moet ik zeggen dat ik het af en toe ook wel lekker vind om een vol programma te hebben ๐Ÿ™‚ ik maak het natuurlijk niet voor niets zo druk voor mezelf, ik wil heel graag van alles. En ook nog bloggen. En dingen winnen zou helemaal leuk zijn, whahahaha.

Cashback en gratis

Maar goed, even geen puf voor de cashbackacties die ik in mijn mailbox vond. En hebben jullie trouwens gezien dat je op de website van Zeeman een gratis rompertje kunt opvragen als je in 2016 een kindje krijgt of al hebt gekregen? En op de site van Ouders van Nu kun je voor je (aanstaande) kleuter een gratis gevuld rugzakje aanvragen (op te halen bij Bruna).

Winacties

Puf voor de nodige Winspiratie heb ik natuurlijk wel! Heb zelf ook aan verschillende van deze acties meegedaan en op mijn eigen blog valt er natuurlijk ook wat te winnen.

Kids

 • Keek jij vroeger ook altijd Alvin & The Chipmunks? Dat liedje zat direct weer in kijn hoofd toen ik bij Pinkit op de blog een winactie zag met de nieuwe serie hiervan op dvd. Ze verloot er 3!
 • Superorigineel is de prijs die Kiddowz op dit moment verloot: een puzzel van de naam van je kindje. Dubbel zo leerzaam als een gewone puzzel. Ik heb meegedaan voor mijn jongste, die ineens ook met letterherkenning bezig is.
 • Deze prachtige puzzel met naam kun je ook winnen via Aukjes Wereld.
 • Boeken. Heeeel veeel boeken. En boeken zijn altijd goed, want leuk en leerzaam. Mamaliefde heeft op dit moment maar liefst 5 boekenwinacties lopen op haar blog en het overzicht staat hier. 
 • Altijd handig voor school, gym of zwemles zijn de dierenrugzakjes waarvan Website4Mama er nu 2 mag weggeven.
 • Een naamslinger voor op de kinderkamer kun je winnen bij Dochterlief.
 • De kinderen verwennen met Bento-stijl boterhammen? Bij Badschuim maak je kans op de benodigdheden. Haar blog is inclusief leuke voorbeeldfoto’s trouwens.
 • Nieuwsgierig wat je allemaal met karton kunt maken? Badschuim verloot een creatief Boek van Karton.
 • Knutselen blijft toch leuk. Badschuim verloot daarom ook nog het grote Knutsel- en Speelboek.
 • Koeka vond ik altijd zo’n heerlijk merk! Als ik een baby had, zou ik direct meedoen bij The Mommy Diaries waar je een boxkleed van dit merk kunt winnen.
 • Op De Mama Company verloot ik zelf nog een piratenjurk of koningspak en meer deelnemers zou leuk zijn ๐Ÿ˜‰
 • Een slaaptrainer kan best handig zijn, Go-or-no-Go verloot er รฉรฉn in de vorm van een lief schaapje.

Mama

 • Wil je graag naar de Huishoudbeurs? Op Saskia’s Wereld vind je een compleet overzicht waar je kaarten kunt winnen. Erg leuk altijd deze beurs. Zelf ga ik dit jaar niet, even een te druk programma, maar vond het wel altijd een erg gezellig uitje.
 • Thuisleven helpt je om een bijzondere vrouw in het zonnetje te zetten, ze krijgt dan een persoonlijk pakket.
 • Op zoek naar een leuk sieraad? Kijk dan bij Mama’s en Fitness waar je een medaillon kunt winnen.
 • Voor de fitnessende mama geeft Mama’s en Fitness bovendien een leuke sporttop weg in maat M.
 • Interieur pimpen? Dan surf je naar Momspiration waar je kans maakt op een houten wandbord.
 • Ook bij Twinkelbella zit je goed. Hier kun je een Eames olifantstoel winnen, gaaf in de kinderkamer!
 • In de blog wordt het een geboortestempel genoemd, maar ook als jij een ondernemende mama bent met eigen bedrijfje is de persoonlijke stempel die je kunt winnen bij Momambition erg leuk.
 • Voor een extra kans ga je naar de Mama’s met Thee die ook gezellig stempelen.
 • Mamablogger verloot maar liefst 5 naamtouwtjes en woordarmbanden!
 • Op de blog van Mamablogger zie je ook de leuke geboorteposter die zij maakte bij PrintCandy. Net als ik verloot ze shoptegoed voor deze webshop.
 • Ikzelf verloot ook via De Mama Company shoptegoed van PrintCandy, voor je Valentijn, je kind of je interieur. Wat je wint, bepaal je zelf.
 • Een doos vol zoetsappige Kawaii-cuteness win je via Leyla Fashion.
 • Speciaal voor meisjesmama’s (jaha dus ik heb meteen meegedaan) verloot Made by Malou een matching moeder en dochter pyjama.

Papa

 • Liever iets winnen voor papa? Bijvoorbeeld omdat je hem het liefst gladgeschoren ziet? Dan bezoek je de blog van Curvacious om รฉรฉn van de 3 scheerapparaten te winnen.

Heb jij een leuke winactie op je blog staan die hier niet tussen staat? Spam hem dan in de comments! Zit er voor jou weer een actie bij die je aanspreekt?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Cassandra zegt:

  Super leuk deze lijst. Op Princess-Leia heb ik voor Valentijn nu 5 winacties online en o momambition is er vandaag een negenmaandenbeurs actie online gekomen. Spammen via m’n telefoon is alleenniet erg handig…

  1. Marguerita78 zegt:

   Dit berichtje wordt nog altijd veel gelezen dus dankjewel voor het delen!

 2. Mary-Lou zegt:

  Leuke lijst! Ik was al aan het uitkijken voor negenmaandenbeurs kaartjes dus bedankt voor de tip van Saskia’s Wereld!

 3. Tamara TS zegt:

  Dankjewel voor de tips! Zo kwam ik bij Leyla Fashion terecht en na even rondgekeken te hebben vind ik dat een ontzettend leuke blog, dus meteen even overal gaan volgen. ๐Ÿ™‚

 4. Hele leuke rubriek zo. Die moet je erin houden ๐Ÿ™‚ Doe zelf mee met de boekjes van mamaliefde. Een van de vele :p Ik weet niet meer. En pfoe wat heb jij het druk zeg :p

 5. Yvonne zegt:

  Leuke lijst.. Ik mis alleen nog 1 leuke winactie ๐Ÿ˜‰

  Je vroeg of ik hem hier even wilde spammen, bij deze dus

  Wij mogen in samenwerking met Fisher Price iets leuks weg gaan geven.

 6. Saskia zegt:

  Wat een leuke lijst heb je weer gemaakt met winacties. Bedankt voor de vermelding.

  1. Marguerita78 zegt:

   Graag gedaan, jouw lijstje is ook erg handig!

 7. Linda zegt:

  Wow, wat een lange lijst met winacties. Het gaat erg goed in de bloggerswereld zo te zien ๐Ÿ˜‰

  1. Marguerita78 zegt:

   Iedereen is inderdaad lekker bezig ๐Ÿ™‚ Dat maakt het ook leuk, die veelzijdigheid. En jij bent de BoekenQueen haha. Goed bezig!

 8. Sigrid zegt:

  Wat een leuke acties heb je weer verzameld! Ik heb inderdaad gegekeken op de site van Themommydiaries en Twinkelbella. Naast de acties ook twee echt leuke blogs om te volgen.

  En respect voor je drukke schema, word je er niet al moe van als je erover blogt wat je allemaal doet in zo’n week? ๐Ÿ˜‰

  1. Marguerita78 zegt:

   Hahaha ik was erg moe inderdaad toen ik het schreef, maar ik blog met plezier en haal er dus ook veel energie uit ๐Ÿ™‚

 9. Miron zegt:

  Wat leuk zo allemaal op een rijtje. Ik zet even de winactie van Gelukkig Genieten er bij ๐Ÿ™‚ Je kunt het boek “Bink” winnen. Zaterdag komt er een nieuwe winactie voorbij, met een schitterend (letterlijk) boek.
  https://koetjeskalfjesenmeer.wordpress.com/2016/02/03/review-bink-met-winactie/

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, leuk!

 10. Dank je wel Marquerita voor het delen.

  En ook ik heb meegedaan met de matching pyjama actie voor drie dochtertjes!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja die is leuk he?

 11. Volgmama zegt:

  Wat een leuke winacties op een rijtje!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, mijn collegabloggers hebben ook weer leuke dingen geregeld hรจ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.