Pinokkio in het Sprookjesbos!

In het Sprookjesbos van de Efteling krijgt Pinokkio momenteel zijn eigen plekje. Het sprookje over de ondeugende houten pop die graag een echte jongen wil worden opent in het voorjaar van 2016 en wordt het 29e sprookje in het Sprookjesbos.  Wij hebben via Vente Exclusive een paar nachtjes Bosrijk geboekt in de voorjaarsvakantie, maar ik ben bang dat dit sprookje dan nog niet geopend is.
3.Monstervis

Jammer want het klinkt weer heel bijzonder. Het sprookje Pinokkio laat bezoekers starte bij de werkplaats van Geppetto. Vervolgens komen ze de sluwe kat en vos tegen die ook op zoek zijn naar Pinokkio. Je eindigt dan bij een haventje waar een reusachtige monstervis in het water ligt. Is Pinokkio hier te vinden? Dit sprookje zal te vinden zijn tussen Roodkapje en De Rode Schoentjes. Eens kijken of er in februari al iets van te zien is!
1.SchetswerkplaatsGeppetto

Toch gaan mijn dochters het sprookje van Pinokkio beleven, maar dan in het Efteling Theater. Daar is deze familie musical tot eind maart te bekijken. Voor mijn dochters wordt dit hun allereerste musical-ervaring, want van de Efteling zullen we kaartjes ontvangen om er iets over te vertellen op de blog.  Zo spannend!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Oma Will zegt:

  De Efteling, wat ben ik er vaak heen geweest, ook met mijn kinderen Prachtig spannend park. Straks misschien met de kleinkinderen een dagje naar dit park, bij Pinokkio kijken en de schone slaapster.

 2. Yvonne zegt:

  Wat een leuk vooruitzicht. Wij zijn nog nooit in Bosrijk blijven overnachten. Zelf ben ik een paar keer in de Efteling geweest en met de oudste twee zijn we er ook een keertje geweest. Milan was er toen nog niet.

 3. Barbara zegt:

  Wat leuk! Ik ben ook benieuwd hoe het verblijf bevalt. Heb al een paar keer op punt gestaan om er iets te boeken.

  1. Marguerita78 zegt:

   We zijn er in november 2014 ook al eens geweest en dat was top. Wel duur omdat je daar al je eten en drinken koopt, en midden in de nacht brandalarm, maar verder goed bevallen. De kinderen hebben het er nog steeds over. Is ook fijn, omdat je even kunt uitrusten in je eigen appartement en op je gemak in meerdere dagen alles in het attractiepark bekijkt

 4. Volgmama zegt:

  Dat is leuk om naar uit te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.