OOTD: sprookjesachtige eenhoorn jurk

Eenhoorns, wie houdt er niet van? Ken je die uitspraak: “always be yourself, unless you can be a unicorn, then always be a unicorn!” Toen ik tijdens het virtuele shoppen een gave eenhoornjurk tegenkwam, twijfelde ik geen moment. Dit zou een geweldige aanwinst zijn voor de kledingkasten van mijn dochters! Domino Kinderkleding vond het gelukkig ook heel erg leuk dat ik deze jurk wilde reviewen. En guess what? Ze hebben nog meer toffe items voor een budgetvriendelijke prijs.

eenhoorn

Wat direct opvalt bij het uitpakken van de jurk is de stof, heel mooi dik en aan de binnenzijde gevoerd. Het merk is CHN DKNY. Mij tot nu toe nog onbekend, maar de kwaliteit, het ontwerp en de afwerking zoals de blinde rits aan de achterzijde maken dat ik er meer van wilde weten. Het blijkt een Chinees merk geïnspireerd door de kleding van Donna Karan.

eenhoorndetailJurkje Eenhoorn is met 34,95 euro overigens een van de duurdere items bij Domino Kinderkleding. In deze bijzondere webshop staan meer bijzondere ontwerpen, waarmee je echt even iets anders in huis haalt. Op dit moment is het sale en zijn veel prachtige jurkjes (ja, ik heb vooral op de meisjesafdeling gekeken) afgeprijsd tot een tientje of 15 euro.

DSC_0031Over Domino

Op het schoolplein lopen veel kinderen in dezelfde ‘standaard’ kleding en daar wilde de eigenaresse van deze webshop verandering in brengen. Ze is daarom buiten Nederland gaan zoeken naar alternatieven. De shop biedt een steeds wisselend assortiment van toffe, maar vooral betaalbare accessoires en outfitjes van goede kwaliteit.

DSC_0025De collecties worden in kleine oplage aangekocht, zodat het unieke karakter ervan niet verloren gaat. Domino zoekt steeds weer naar nieuwe merken en producten waar zij zelf een ‘wauw’-gevoel bij krijgen. Nou, bij de eenhoorn jurk had ik dat zeker! Beide dochters ook trouwens 🙂 Ze blijven ernaar kijken. De wauws, ooooohhs en aaaahs waren niet van de lucht.

DSC_0032

Met deze jurk denk ik dat we dé jurk in huis hebben voor de 5e verjaardag van dit fotomodel. Ach, dat is pas in maart… Deze jurk gaat eerder ook al aan! Te leuk om in de kast te blijven hangen, toch?

DSC_0023

Wat vinden jullie van deze fashionfind? Ook verliefd op deze jurk? Of houd je niet van deze stijl? Of heb je tips over hoe de jurk te combineren? Vanwege de 3kwart mouwen ben ik voor een longsleeve eronder gegaan en een witte legging. In de lente kan ie zonder longsleeve en met 3kwart legging op sandaaltjes.

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Mariska zegt:

    Geweldige jurk, schattig!

  2. Volgmama zegt:

    3/4 mouwen is niet zo mijn ding maar verder vind ik de jurk prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.