Prinses Fiona is da bomb! + winactie (gesloten)

Prinses Fiona is het helemaal! Shrek hebben ze nog niet gezien, alleen videoclips van de fijne spundtrack van deze film. Toch zijn de meiden fan. Waarom? Fiona is stoer! Ze heeft ogre-oren, een groene jurk in plaats van roze en met haar vriend Shrek kun je heel erg lachen! Ogres laten graag scheten. En boeren. En… Van Party Pakjes ontvingen wij superoriginele verkleedkleren van Shrek en Fiona.

Na binnenkomst waren de dames direct onder de indruk. De verkleedsets zaten namelijk verpakt in een enorme roze envelop. Elke set zat in een fijne verpakking: makkelijk te openen met drukkers, geen dingen die je van de kleding af moet knippen en heel handig wanneer je een verkleedset cadeau wilt geven omdat de jarige direct ziet wat er in zit en deze mooi kan uitstallen op de cadeautafel.

IMG_4009Meisjes dragen natuurlijk graag mooie jurken, maar om ze ook de optie te geven om zich non-stigmatisch te uiten (of hoe je dat ook zegt) koos ik naast de jurk van Prinses Fiona ook het kostuum van haar ‘prins’ Shrek uit. De dames moesten erg lachen om het masker en de dikke buik die in de trui genaaid zit. Allebei wilden ze graag beide kostuums uitproberen, maar de voorkeur van beiden gaat duidelijk uit naar de jurk van Fiona.

ย Wees overigens voorzichtig met het uittrekken van de kleding. Ik hielp mijn jongste met de jurk en trok iets te hard aan het mouwtje… Oeps… Ook het masker is vrij fragiel, maar gelukkig eenvoudig te repareren.

Die buik, zo interessant!

De dames vermaakten zich prima met deze mooie kostuums. Helemaal toen we van de Vlakkies die we op dit moment reviewen een bijpassend kasteel hadden gebouwd. Inclusief schatkamer, slotgracht en ophaalbrug ๐Ÿ™‚ De volgende dag moest de Fiona-jurk mee naar school voor de maandelijkse speelgoedmiddag. De kleine prinses blijkt namelijk een ‘vriendje’ te hebben en wilde er graag goed uitzien… De kroon met Fiona’s ogre-oren ging overigens ook mee. Die maakt de outfit toch net wat stoerder.

‘Fiona’ in haar kasteel.

Winactie

Party Pakjes heeft ontzettend veel leuke items in het assortiment, ook voor volwassenen trouwens. Dus mocht je carnaval vieren… tip! En houden jouw kinderen ook zo van verkleden? Dan heb ik goed nieuws: ik mag van Party Pakjes een kinderkostuum verloten. Ik mocht zelf kiezen en heb een jongens- en een meisjesoutfit geselecteerd:

piraatkoningVoor de meisjes koos ik eenย roze piratenoutfitย en voor de jongens vond ik de koning erg leuk.

Wat zou jij kiezen als je wint? Vertel het mij hieronder en meld ook de gewenste maat erbij en voor wie je dit party pakje zou willen winnen. Dan maak je kans!

Winnaar

De winnaar is geworden: Sigrid! (Omdat de vorige winnares na 2 weken nog niet op mijn e-mail heeft gereageerd.) Van harte gefeliciteerd met het koningspakje. Ik ga je een mail sturen voor de verdere afhandeling.

ms_disclaimer

Reacties

 1. Alicia Hofman-Voshol zegt:

  Wat stoer! Ik doe graag mee voor de roze piraten outfit in maat 4-6 jaar!

 2. Iris zegt:

  Wat superleuk! Ik doe graag mee voor het koning-pakje in maat 4-6 jaar

 3. Marianne Bakker zegt:

  Geweldig zeg
  De koningsoutfit in mt 128

 4. Nicole zegt:

  Ik vind het piratenpakje erg leuk voor Saar, zij is nu 2 jaar

 5. liesbeth zegt:

  Jaaaa! Over een paar weken is het thema van de leesmethode in mijn klas schip ahoi! Dus een piratenpak voor 6/7 jaar komt goed van pas!

 6. Wat een leuk stel zijn ze zo samen!

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel, lief van je. Ze waren ook heel schattig aan het spelen.

 7. Marian Zw zegt:

  Ik vind Fiona heel erg leuk, maar ook deze bakker in maat 116.
  Normaal val ik altijd op stoere pakjes, politie en brandweer. Maar deze guitige koksmuts is echt suepr gaaf!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja die zijn ook heel leuk, maar die mag je zelf aanschaffen. Ik vertel toch duidelijk met plaatjes waar je kans op kunt maken ๐Ÿ˜‰

   1. Marian zegt:

    O ja haha natuurlijk, dacht dat je ook wilde weten welke ik leuk vind op de site ๐Ÿ™‚ maar zie nu dat ik even vergeten ben erbij te melden dat ik het meidenpakje het leukste vind. Lekker met roze! Maat 134 zou onze dochte rgoed passen. En dan kan onze zoon mooi in dit kokspak! ๐Ÿ˜‰

 8. Gera zegt:

  Ik ga graag voor de jongensversie voor rond de 8 jaar!

 9. jeske zegt:

  Cleo zal dat piratenpak geweldig vinden. Die is in to Peter Pan! Leuke winactie!

 10. Sigrid zegt:

  Leuk uitgekozen!! Onze oudste van 7 is eigenlijk te oud en te stoer om met zijn zusje mee te doen als ze zich verkleedt, vindt hij, maar stiekem is het toch best leuk om je te verkleden… Een mooi koningskostuum, maat 7-9 jaar, lijkt me super voor ‘m: kan hij in alle mannelijkheid met zn zusje meespelen ๐Ÿ˜‰

 11. linda Renkema zegt:

  Ahhh geweldig, de koning vind ik echt heel erg gaaf, weer eens iets anders dan de meeste toch wel vrij standaard verkleedkleding voor jongens echt super! ๐Ÿ˜€
  Ik zou dan heel graag maat 140 willen anders graag 128 ๐Ÿ˜€
  Echt super leuk!

 12. WAUWIE!! Dit is echt superleuk<3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Jaaaaaaa dochterlief heeft een mooie Elsa jurk.. maar aangezien iedereen al een Elsa jurk heeft wil ze dit jaar toch ANNA zijn.. zo'n mooie "Frozen Prinses Anna Kostuum" maatje 122 zou echt GEWELDIG zijn… ze is ook nog eens jarig met carnaval.. wat een TE leuk cadeautje.. hopelijk maken jullie m'n meisje helemaal gelukkig ๐Ÿ˜€ SUPER SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor ๐Ÿ˜‰ Heb alle stapjes gevolgd..
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? ใ€€

 13. Dit is echt helemaal TOP zeg !! (y) Wat een mooie prijs gaan jullie weggeven!je zou ’t maar winnen, WOW ๐Ÿ˜€ zou te gek zijn voor mijn kleine meid.. ze wil dit jaar heel graag een ANNA jurk.. elsa is verleden tijd (de halve school loopt ermee) volgens haar zeggen hahah.. dus hopelijk mag ze dit jaar als Anna carnavallen… (maat 122 graag) !!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen ๐Ÿ˜€

  1. Marguerita78 zegt:

   Tja, dan zul je die zelf moeten aanschaffen… Die verloot ik niet…

 14. Volgmama zegt:

  Ik ken Partypakjes natuurlijk al en doe niet mee hoor ๐Ÿ˜‰ Maar wilde even zeggen dat de Schrek kostuums superleuk zijn!

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks! Vond ik ook, origineel ook ๐Ÿ™‚

 15. corinne de graaf zegt:

  Leuk het konings pak vind ik erg leuk voor mijn zoon.

 16. Ofschoon vasteloavend volgende week al weer begint ben ik er nog helemaal niet mee bezig geweest. De kinderen doen wel de ene danspas na de andere om te oefenen voor hun optreden tijdens de carnavalsochtend op school, ook kijken ze naar maandag uit voor de bekendmaking van de jeugdprins en prinses, kortom het leeft heel erg in huis maar alleen deze moeder heeft zich nog niet de tijd genomen om een leuke outfit te scoren.
  Aangezien de meid al jarenlang piraat wilt worden zou ik dan ook graag voor haar het pakje willen winnen in maat 128

 17. Anita H. zegt:

  Ik ga voor Meisjeskostuum Cozy Bat in maat L voor dochtertje van een vriendin.

  1. Marguerita78 zegt:

   Tja… Dat heeft nietzoveel zin hรจ? Lees even goed de blog

 18. Esther N zegt:

  Ik heb twee kereltjes, dus doe mee voor het koningspak! Erg origineel ๐Ÿ™‚ de kleinste maat graag, 4-6 jaar

 19. Heleen M zegt:

  Wat een geweldige pakken van Fiona, maar vooral Shrek! Die buik, hihi! Maar ik zou graag het koningspak willen winnen voor mijn jongens, in maat 4-6 jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.