Unboxing: de foodiebox! – deel 1

Wij ontvingen een tijdje terug de #foodiebox van pr-bureau De Kroon op het Werk. Zoals ik eerder schreef, dacht ik eerst dat het om een heel vroeg kerstpakket voor mijn man ging. Maar nee, deze goed gevulde doos was voor mij! Ben je benieuwd wat er allemaal inzat? En wat we er tot nu toe mee gedaan hebben?  Lees deze blog met veel foto’s!

DSC_0005
Ik dacht even dat mijn man zijn kerstpakket was bezorgd, maar het bleek de #foodiebox voor bloggers!

Wat zat er in de doos?

Mijn meisjes hielpen heel enthousiast om alles uit te pakken, er zat van alles in en net als ik zijn ze gek op verrassingen. In de doos zaten 22 producten: kerstthee van Simon Lévelt, Maille honing mosterd, TonS truffelmayonaise, Spelt Dream, Celestial Seasonings Dirty Chai thee, Melvita biologische dadelstroop, Campofrio chorizo Pamplona, Old Amsterdam Gold Character kaas, pastasaus van Grand’ Italia, MeiAsia Spice Paste Pineapple Fried Rice, Artisan Wholegrain spelt, een mix van zilvervliesrijst en linzen van Lassi, Maggi mals&kruidig zongerijpte tomaat om je kip mee te marineren, Zuivelhoeve Boer’n Spelt mix, hooghoudt Premium Jenever, Verstegen Pure Specerijen Mengeling, Sabra Houmous + Pretzels, Dutch tapas van Van der Kroon Food Product, Van der Meulen organic toast, Ombar Raw Cacao chocolade en biologische aardbeienconfituur van Pur Natur. Helaas was de doos niet gekoeld verzonden en konden er daardoor twee producten het ronde archief in. Desalniettemin bleef er genoeg over om te proberen! Wat een lijst hè?

#foodiebox
Wow! Dit zat allemaal in die enorme doos, mijn dochters waren waanzinnig enthousiast en ik ben vooral heel erg blij verrast! Dankjewel #foodiebox

Natuurlijk hebben we al diverse producten uitgeprobeerd. Lees je mee?

De Maille Honing Mosterd, dat vind ik zelf altijd zo lekker bij een broodje ham. Of in dit geval een gewone boterham 🙂 
Ook de vuurvaste tapas schaaltjes van Campofrio hebben we gebruikt. Was erg handig om een kinderportie Shephards Pie mee te maken tijdens onze detox. Papa maakte er lieve smileys in voor de dames, niet zo goed te zien op de foto. 
Verder kan ik melden dat de Truffelmayonaise van TonS al heel snel op was. Verrukkelijk! Hieronder wraps met deze  truffelmayo, komkommer, sla en tomaat.

Wraps met TonS truffelmayonaise, komkommer, sla en tomaat.
Wraps met TonS truffelmayonaise, komkommer, sla en tomaat.

Deze truffelmayo was ook op toastjes en met soepstengels erg lekker. Daarnaast zie je zelfgemaakte guacamole, dat vind ik echt zoooo lekker 🙂 Zeker op de organic toast van Melba uit de £foodiebox.

Recept guacomole: knijp een halve citroen uit, prak deze met een avocado en wat chilipoeder fijn. Klaar!

What else? Zelf lust ik geen kaas, maar mijn huisgenoten smullen ervan. Zoals hier de Old Amsterdam Gold Character op de lasagne of zoals hieronder op een ciabattabrood, waarop ook de chorizo van Campofrio is gebruikt. In combinatie met tomatensaus, uien en Italiaanse kruiden, is dit een pizza-achtige snack. Lekker voor de zondagmiddag.

Ciabatta pizzabrood
Ciabatta pizzabrood

En houd je van spicey? Wij wel! Een aanrader die vaker op onze boodschappenbrief komt is deze Sabra Houmous met hete pepers. Heerlijk met bijvoorbeeld soepstengels, turks brood of zoals op de foto een warme ciabatta uit de oven.

IMG_3742-0

WordPress vindt mijn lange post niet zo leuk, ben al een paar keer alle foto’s en tekst kwijt geraakt dus wordt vervolgd in een deel 2! Was jij al bekend met deze nieuwe producten? Ga je iets proberen uit deze blog?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Volgmama zegt:

  Die wraps zien er heerlijk uit! Misschien ga ik die ook eens maken.

 2. Nicole zegt:

  Ik had de doos ook moeten hebben. Helaas is hij hier nooit aangekomen. Telkens als ik weer zo’n blog zie dan baal ik ervan!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja, kan ik me voorstellen. Jij was ook naar het event zelf geweest toch? Balen…

 3. Heerlijk zo’n doos vol heerlijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.