Marstyle bloggersupdate – januari

Halverwege de maand zijn we alweer en mijn bloggersupdate hadden jullie nog te goed! Sinds deze maand ben ik over naar dit nieuwe domein Marstyle.nl. Het is nog even zoeken en puzzelen af en toe, hoe ik dingen goed kan instellen. Al mijn Bloglovin volgers ben ik in 1 klap kwijt, ik heb er terwijl ik dit schrijf welgeteld 2 op het nieuwe domein. Niet dat ik er zoveel had hoor, maar bijna 25 zag er toch leuker uit dan 2, haha. De WordPress- en e-mailabonnees kon ik gelukkig eenvoudig meeverhuizen. Hoe staat het er nu mee? En wat kunnen jullie de komende maand verwachten?

IMG_3939Nou, de verhuizing heeft nog wel wat voeten in aarde hoor. Zo snel gaat het allemaal niet, omdat ik de berichtjes het liefst via een pc kopieer. Ik ben pas in november… Toch in totaal ruim 300 blogs om te kopieren. De winnaarsblogjes laat ik zitten, dat leest iedereen maar op de winnaarspagina. Verder sleutel ik wat aan mijn menu’s, heb ik nog een nieuw logo nodig en wil ik tzt ook de Yoast plugin installeren om de SEO op orde te krijgen. Maar goed. Eerst dus alle blogs verhuizen en daarna tags toevoegen en linkjes aanpassen naar de nieuwe site. Bovendien wil ik het liefst dagelijks een blog publiceren. Werk genoeg dus!

Bezoekcijfers

Wel grappig om te zien dat de Poldermama blog, waar al even niets nieuws op verschijnt, deze maand al evenveel bezoekers heeft als Marstyle.nl. Ik word dan ook veel gevonden via zoekmachines en ik link geregeld terug naar oude artikelen die nog niet op mijn nieuwe blog staan. Het is wel te merken dat nog niet iedereen de weg naar Marstyle.nl heeft gevonden. Het aantal bezoekers deze maand blijft iets achter bij vorige maand. Mede omdat ik nog geen winactie heb geplaatst 🙂 Mijn facebookpagina kreeg wel een flinke boost in 2016! Zo’n 30 likes erbij binnen een paar dagen. Erg leuk! Dank voor het volgen iedereen 🙂

Onderwerpen

Wat kunnen jullie komende maand zoal verwachten? Nou vanaf oktober werd het heel erg druk met allerlei dingen die ik mocht reviewen. In december liep het aantal persberichten terug en heb ik ook bewust wat minder aanvragen gedaan, om de achterstand bij te werken, mijn blog te verhuizen én ook ruimte te hebben voor andersoortige blogs tussendoor. Die zijn ook sneller geschreven, want in een review stop ik aardig wat tijd. Toch blijf ik reviews en winacties ontzettend leuk vinden. In januari komt de berichtenstroom weer op gang en kon ik het toch niet laten om diverse aanvragen in te dienen.

Nog op de plank:

 • Shampoo van Guhl, voor krullend haar. Ik ben de blonde haren Guhl die ik van Pleinshoppen mocht reviewen nog aan het opmaken, daarom liggen deze flesjes nog op de plank.
 • Een unboxing blog over de #foodiebox waarover ik al het een en ander geschreven heb. Hierin wil ik vertellen wat we zoal gedaan hebben met de producten uit deze doos.
 • Net binnen: suikervrij snoepgoed van Food2Smile! Jummie! Inclusief 2 winacties, één op deze blog en één bij De Mama Company.
 • Kinderkamerinspiratie dankzij een mooie slinger van Global Affairs. Alleen kamperen de dames nu samen op de te fotograferen kamer, omdat papa en mama hun kamer wordt verbouwd. Weet niet of dat ruimte biedt voor goede foto’s, maar ik ga het proberen.
 • Mindfullnes voor Moeders. Een review die even wat tijd heeft gekost. Boeken lees je toch niet zomaar uit. Dit blogje heb ik inmiddels ingediend bij Mamaliefde, voor wie ik het mocht recenseren. Na plaatsing daar, komt het blogje ook bij mij online.
 • Enkele kinder dvd’s en het ijsprinsessenboek.

Nog niet binnen, maar wel positieve reacties en een toezegging voor een winactie zijn er ook. Als dit allemaal doorgaat, komt er weer een mooie mix van reviews aan. Denk aan kindermode, innovatief speelgoed, een kinderboek, verkleedkleren en een winactie met een kookboek.

Het blijft toch steeds weer een verrassing welke berichten er in mijn mailbox zullen komen. De leukste items, waarover ik echt iets opvallends of inhoudelijks denk te kunnen schrijven, vraag ik aan. Daarnaast heb ik wederom nieuwe merken en pr-bureaus aangeschreven met de vraag of ik op de lijst mag. Zo is er genoeg keus en kan ik af en toe origineel zijn ten opzichte van andere blogs, zodat jullie mijn berichtjes graag blijven lezen. Al ben ik natuurlijk ook af en toe bewust niet origineel, haha. Als ik echt heel graag een populair event bezoek of een gaaf product wil reviewen. Wel geef ik hier altijd mijn eigen draai aan. Ook op Marstyle.nl blijf ik dat zo doen.

Bloggersgroep

Naast al die activiteiten volg ik veel andere bloggers om ideeën op te doen en verdiep ik me ook steeds meer in informatie rondom het bloggen. Technische details, maar er zijn ook genoeg andere tips voor bloggers te vinden. Ook ben ik lid van enkele bloggersgroepen om ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen. Daar leerde ik deze week over de rechtenvrije stockfoto. Ik vond daar zo ontzettend veel gave foto’s, dat ik denk dat jullie die komend jaar ook meer op mijn blog zullen vinden. Mooi beeld is toch wel heel gaaf, naast mijn eigen foto’s. Ik heb mijn disclaimer direct aangepast, haha.

Zo, dan zijn jullie weer op de hoogte! Any comments?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Volgmama zegt:

  Ook ik heb een boost gehad van Facebook likers ook met name door de aankondiging van de themaweek gisteren 😉 Ik vind je reviews altijd leuk om te lezen. Leuke header trouwens. V eel succes!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, bij gebrek aan een logo maar even zo opgelost 🙂

 2. Ik vind het leuk om te lezen hoe het qua bloggen bij je verloopt! Bedankt voor de update.

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel voor je reactie, ik reageer niet altijd terug, maar die berichtjes onder mijn blog blijf ik kleine cadeautjes vinden, merci!

 3. Linda zegt:

  Blijft leuk om te lezen dit soort updates, fijn dat het even wat rustiger is. Merk zelf ook dat reviews erg veel tijd kosten en bewust ook geen winactie gedaan. En dat bevalt me prima! Je review komt volgens mij donderdag online 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuk, ik houd het in de gaten Linda 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.