Detox dag 5: FAIL

Ja, jullie lezen het goed: FAIL. De dag begon op zich goed. Mijn sapjes waren heel lief voor mij klaargezet. Eerste sapje gedronken en op naar het werk. Een uur na sapje twee begon mijn maag echter gigantisch te knorren. Ik had Honger!

Dat had ik deze detox niet eerder gehad. Toen ik ook nog duizelig werd, bood mijn collega me een banaan aan. En die heb ik direct opgegeten. Schijt aan de detox! Daarna heb ik overigens netjes de andere meegenomen juices op de daarvoor bestemde tijd opgedronken.

Mijn collega’s probeerden nog wat peptalk. Dat 1 banaan niet erg is. Dat ik al op dag 5 was. Bijna klaar… Maar met een hele drukke woensdag in het vooruitzicht en net ongesteld geworden, was ik er klaar mee. Ik liet het thuisfront weten dat ik gezellig mee zou eten. Eindelijk iets warms! Ik had het weer zo koud gehad. De peuter had wraps gekozen mmmmm!

Dus helaas. Dag 5 van de detox is slechts voor de helft geslaagd. Woensdag weer voorzichtig dingen gaan eten en heel veel drinken. Aan de andere kant, 5 van 7 is ook best aardig en ik ben toch 2 kilo kwijt! Dat is geen 3,5 maar op zich prima wat mij betreft. En het was leuk blogvoer natuurlijk 🙂 Mocht ik nog een detox gaan doen, dan als het wat warmer is en in een rustige week…

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Saskia zegt:

  Toch 5 dagen, knap hoor! En 2 kilo minder daar mag je best trots op zijn. Het is niet wat je voor ogen had. Maar toch heel knap!

 2. Volgmama zegt:

  2 kilo vind ik al aardig wat! Knap hoor. Ik denk niet dat ik een Detox vol zou kunnen houden. Maar volgens mij moet je dan echt een doorzettingsvermogen hebben van heb ik jou daar en daarboven even de knop omdraaien. Super toch 2 kilo joh!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel, en inderdaad 2 kilo is ook al heel mooi 🙂

 3. Marian zegt:

  Goed gedaan hoor! Ik zou het volgens mij geen dag volhouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.