Detox dag 4: houd ik dit vol?

Push yourself to the limit! Nou, dat heb ik vandaag gedaan. Poeh. Op zich startte de dag goed met de husband die mijn juices maakte en kindjes die goed meewerkten toen we de deur uit moesten. Op het kinderdagverblijf hadden ze allemaal leuke nieuwe dingen en de oudste ging naar de BSO. Als enige. Dus alle aandacht voor haar. School had namelijk een studiedag ingelast. Daarna off to work.


Sapjes netjes in de koelkast gezet. Uitgelegd aan de collega’s dat ik aan een sapkuur bezig ben. En maar drinken en om de haverklap naar het toilet. Geen last van hoofdpijn, dus sofar so good. De verleiding was voor mij heel groot om met hde meiden mee te eten van die heerlijk geurende, warme verse soep die ze met z’n 3tjes hadden bereid.

Koud!

Ik heb het afgelopen nacht en vandaag de hele dag zo ontzettend koud gehad! Toch besloot ik om het niet te doen. Ik had net een juice achter de kiezen en maakte een kop warme venkelthee. Stoppen op dag 4 vond ik voor mezelf toch zonde. Misschien had ik achteraf beter wel mee kunnen eten van de soep met warme broodjes, want deze avond kreeg ik een fittest in de sportschool. Bij vertrek van huis voelde ik me fit, maar al na de 5 minuten infietsen voelde ik me zo slap als een vaatdoek.

Sportschool

Toen moest de krachttest nog beginnen! Met heel veel moeite haalde ik de 10 minuten met steeds een niveauverzwaring net niet. Je moest de snelheid op een bepaalde constante houden. Dat vind ik normaal al moeilijk, maar nu was het helemaal heftig.

Daarna kwamen de oefeningen die je zo vaak als je maar kunt moet herhalen. Pffffffff… Slappe hap was ik. Desondanks behaalde ik toch een vergelijkbaar resultaat als bij de vorige meting, maar wat een sof zeg. Ik was gesloopt na afloop. Mijn vetpercentage was ook toegenomen ten opzichte van de vorige keer. Nog wel netjes geloof ik voor een vrouw van mijn leeftijd, maar toch. Het enige dat is afgenomen is mijn gewicht, yeah!

Nou, ik probeer de week vol te maken maar het wordt spannend. Ik ben al een paar kilo kwijt door deze paar dagen in ieder geval. Even zien of ik morgen de verleiding zal weerstaan of gewoon weer gezellig met mijn kinders mee kan eten ’s avonds. Deze slappe hap gaat slapen, weltrusten!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Spannend, ik ben erg benieuwd hoe dit verder gaat

  2. Dat lijkt me wel akelig als je je slap voelt en toch zo’n fittest moet doen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.