Mijn eerste stickerboek met nummers

Wij ontvingen ‘Mijn eerste stickerboek met nummers’ voor kinderen vanaf 3 jaar voor een review. Een kleurrijk boek met ruim 700 stickers waarbij nummerherkenning, kleuren en vormen aan bod komen. Dit leek me een erg leuke uitdaging voor mijn peuter, maar ook de kleuter wilde graag meedoen en haar zusje helpen. Stickers plakken is ook voor iedereen leuk tenslotte! 

stickerboek
Alle stickerbladen losgehaald zodat het makkelijker samen zoeken is.

Ik houd wel van dit soort leerboeken, vooral als de kinderen moe zijn (of als je geen zin hebt om een de hele verf- en plakrotzooi op tafel te zetten als ze willen knutselen). Een boek als ‘Mijn eerste stickerboek met nummers’ hadden we echter nog niet. Het boek staat vol mooie tekeningen waarop verschillende vormen ontbreken. Op die plaats staat dan een nummer van 1 tot en met 10. Achterin het boek zitten 10 uitscheurbare pagina’s die voorzijn zijn van een nummer en stickers in verschillende vormen. Zoals je ziet had ik wat moeite om alles netjes uit te scheuren. De pagina’s van dit boek zijn namelijk kidsproof qua dikte: heel geschikt om 1000 keer in heen en weer te bladeren met niet zachtzinnige kinderhandjes.

stickeren op nummer
De peuter beslist: we beginnen achterin.

Het is dus een degelijk boek met mooie platen en ook nog eens leerzaam. Zowel mijn peuter als kleuter vonden het leuk om ermee te spelen. Mijn peuter van 3,5 zei wel dat ze het erg moeilijk vond en vroeg steeds bevestiging bij haar zus. Ze kent alle cijfers van 1 tot en met 10 wel, maar herkennen als ze geschreven staan is een uitdaging die we met dit boek aan kunnen gaan.


Je kunt dit leuke stickerboek onder meer bestellen bij Bol.com, bijvoorbeeld via mijn affiliatelink voor 8,99 euro.

Leuk stickeren voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen

Overigens vind ik het zelf ook heerlijk om te stickeren op nummer. In de lectuurbak op mijn toilet heb ik een wat uitdagender boek liggen met neonkleur afbeeldingen. Je hebt voor grotere kinderen en volwassenen ook prachtige kunstwerken die omgezet zijn naar een poster met stickers. Hier enkele leuke voorbeelden:Deze heb ik op het toilet, ik sticker tijdens elke langere zit:

Leerzaam en mooi ter decoratie boven het bureau van je kind:

Sticker jij weleens op nummer?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Leuk! Mijn kinderen houden ook van stickers plakken, maar wij hebben al genoeg stickerboeken in huis haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.