Detox dag 2

Bij deze een korte update van detox dag 2. Gisteravond ging ik vroeg naar bed en vanmorgen konden we lang blijven liggen. De meiden zijn aan het uitslapen van de kerstvakantie gewend en kwamen pas rond half 9 uit bed! Uiteraard was ik er zelf al wel uitgeweest voor een sanitaire stop…Toiletperikelen (sla deze alinea over als je niet wilt weten hoe dat gaat bij een detox)

Van detoxen met alleen maar vloeibaar de hele dag, moet je ontzettend veel plassen. Alle afvalstoffen gaan je lichaam uit en dat merk je. Ik blijf naar het toilet rennen overdag, de husband moest er juist in de nacht veel uit. De detox doet dus direct z’n werk. Als het net zo gaat als vorige keer, zullen vanaf morgen of overmorgen ook de grote boodschappen zachter worden. Lekker fris allemaal, maar wel belangrijk. Ik heb zelf nogal wat problemen met de stoelgang. Dat het door de detox allemaal wat makkelijker zal gaan, is dus naast het afvallen een fijne bijkomstigheid.

Hongergevoel?

Deze dag was gelukkig het hongergevoel afwezig! Zo blij mee! Vorige keer liep ik de hele week met een knorrende maag. Natuurlijk zou ik best iets lusten, maar de sapjes stillen de honger dit keer. Gisteravond tegen 10 uur werd ik wat misselijk en ik had sinds eind van de middag hoofdpijn, maar dat was vanmorgen verdwenen. De hele dag ging het vrij aardig (zeker in vergelijking met de husband die beide dagen veel hoofdpijn had), pas tegen een uur of 6 kwam er lichte hoofdpijn opzetten.

Weegschaal

De weegschaal heb ik sinds de nulmeting niet meer gepakt. In zijn boek schrijft Jason Vale dat je dit eigenlijk pas op het eind moet doen, ook vanwege je vochtgehalte en omdat je eerder niet echt resultaat kunt zien. Vorige detox ging ik toch elke dag even kijken. Ik ben gewoon té nieuwsgierig! Vanavond voor het slapengaan stap ik er denk ik toch even op, ook al zie je waarschijnlijk weinig resultaat.

Fit

Ik voelde mij de hele dag fit en voor mijn doen energiek. We zijn dan ook lekker druk geweest vandaag. Ik met het opruimen van alle kerstspullen en de blogs en mijn man met de verbouwing van onze slaapkamer (voer voor een ander blogje). Veel tijd in de bouwmarkt gespendeerd ook, wanneer je voor 3 januari schuifdeuren zou bestellen komen ze die gratis inmeten en monteren en dat is toch wel erg prettig!

Binnenkort start ook de van #shitnaarfitchallenge waar ik erg benieuwd naar ben. Je kunt hierover meer lezen op deze blog. Ik volg in ieder geval de facebookgroep en hoop dat ik enkele challenges mee kan doen. Voor nu eerst maandag mijn fittest in de sportschool maar afwachten… Op sap…

Morgen weer een drukke dag voor de boeg en ik zal proberen om weer een detox-update te schrijven!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Pff door het toilletgebeuren zie ik een detoxkuur voor mij niet zitten..

  2. Cassandra zegt:

    Wat goeddddd!!!! Ik ben trots op je!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.