Shoplog: saleshopping bij C&A

Het is alweer even geleden dat ik een shoplog schreef. De kinderen bleven ook redelijk stabiel qua maat, ik won een paar mooie items en ik ontving natuurlijk leuke gesponsorde kleding voor ze. Normaal gesproken hield dat me niet tegen, maar vanwege de WW en het gedoe met de Belastingdienst heb ik voor mijn doen erg opgelet met shoppen het afgelopen jaar.

 Zo kregen ze vooral nieuwe leggings van de Zeeman als er weer eens een gat op de knie zat. En constateerde ik een groeispurt die altijd start met het ondergoed. Van Sinterklaas en tussendoor kregen ze daarom wat nieuwe budget items. Ook sokken shopte ik al hier en daar, want de jongste past veel van haar sokken niet goed meer en gaat naar dezelfde maat als de oudste. Toch hebben we geluk dat het twee meisjes zijn en de kleding dus door beiden wordt gedragen. Scheelt een hoop geld.

Maar dan: shoplog! In mijn lunchpauze nam ik een kijkje bij C&A waar het sale is. De groeispurt van de dames zet echt door, dus even kijken of er iets leuks in de uitverkoop te vinden was. En ik vond me toch leuke broeken! Alles wat ik shopte was afgeprijsd.

IMG_3885
Voor mijn jongste shopte ik een gevoerde jeans met vlinders. Als de sneeuwvoorspellingen van januari uit gaan komen, wordt het toch echt koud en is dat wel lekker. Plus een warme afgeprijsde trui met blingbling en sokken.De oudste kan haar nieuwe jeans maat 122 nu waarschijnlijk nog niet aan, maar ik vind die vlinders aan 1 kant op de knie zo’n leuk detail! Deze is overigens niet gevoerd, dus het hele jaar draagbaar. Binnenkort even passen. Ook een grotere joggingbroek maat 116 voor een paar euro, want haar huidige worden echt te kort en moeten over naar de kast van haar zus die ook grotere broeken nodig heeft. Deze joggingbroeken hingen er ook in het zwart. En afgeprijsde hemden maat 122, want als gezegd worden de huidige te klein.

Frozen

Ik heb ook nog uitgebreid het Frozen assortiment van C&A bekeken, maar de jurkjes en truitjes waren niet echt mijn smaak. Er hing wel 1 gaaf jurkje, maar dat was er helaas niet in de juiste maat. Schattig waren ook de Frozen toverstafjes met haarband. De dames zijn echter al zo verwend, dat ik die lekker heb laten hangen. Net als al die leuke Frozen haarfrutsels… En de afgeprijsde kerstjurkjes durfde ik nog niet te shoppen voor volgend jaar.

Ben jij al wezen saleshoppen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.