Romkomtijd: Teach me Love + winactie (gesloten)

Van de week was ik ziek. En wat doe je dan? Juist, op de bank hangen en televisie kijken! Een romantische komedie voor de broodnodige feelgoodmomenten: Teach Me Love. Deze film is pas uitgekomen op dvd komt van regisseur Tom Vaughan (Extraordinary Measures, What Happens in Vegas). De film heeft een topcast met in de hoofdrollen Pierce Brosnan, Salma Hayek en Jessica Alba. Een heerlijke film die lekker wegkijkt vond ik. Jij ook zin in een filmpje? Doe mee met de winactie!


Waar gaat Teach me Love over? 

Als Richard (Pierce Brosnan), professor aan de universiteit van Cambridge en een ouwe snoeperd, op het punt staat zijn schoonfamilie te ontmoeten, loopt hij Olivia (Salma Hayek) tegen het lijf. Richard en Olivia hebben een enorme klik, maar er is één probleem: de liefde van zijn leven is de halfzus van zijn vriendin, Kate (Jessica Alba). Als Kate zwanger blijkt te zijn geeft Richard zijn leven in Engeland op, om samen mat zijn gezin in Los Angeles te wonen. Maar wat gebeurt er als Kate de relatie niet meer ziet zitten en Richard bij zijn zoon in Los Angeles wil blijven?

Wat vond ik ervan?

In het begin vond ik de film maar zozo, maar hij werd steeds grappiger. Ik heb een aantal keer knoerthard gelachen, wat rare blikken van mijn computerende man opleverde. Komisch is ook de strontchagrijnige vader van Richard. En mijn tere moederhartje werd geraakt toen Richard een AA-meeting uitrende om zijn panische zoontje te troosten. Sinds ik moeder ben kan ik niet zoveel meer hebben en aangezien deze film lekker wegkijkt én goed afloopt, vond ik hem fijn kijkvoer.

Speelduur: 100 min.

Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 12, Drugs- en/of alcoholgebruik.

Teach me Love heeft een adviesprijs van € 12,99, je shopt hem bijvoorbeeld via mijn affiliatelink bij Bol.com.

Winactie

Ik mag een dvd van Teach me Love verloten onder de romkomliefhebbers die mijn blog volgen. Wil jij kans maken op deze film? Laat dan een berichtje achter en je maakt kans!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marit de Boer zegt:

    Lijkt me een erg leuke film,ik ben benieuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.