Poldermama bloggersupdate december

Alweer een maand voorbij! De tijd gaat zo snel. Afgelopen maand had ik veel moeite met bloggen door alle hectiek in het dagelijkse leven. De kleine muppet die eind oktober aan haar amandelen werd geopereerd is gelukkig helemaal hersteld. Tussendoor zijn beide meiden nog wel ziek geweest. Al die tijd voelde ik me redelijk sterk en gezond, totdat Polderpapa onder het mes moest. We bleken na de dagopname nog terug te moeten naar het ziekenhuis, waardoor ik toch vrije dagen op moest nemen en ik extra heb gewerkt om te compenseren. Slaapgebrek, eerder weg van het werk, extra dagen werken om uren te compenseren en ondertussen ook nog willen bloggen, je jarig voelen, iets van het huishouden doen en Sinterklaas vieren… het was een beetje too much.

Ik dacht even dat mijn man zijn kerstpakket was bezorgd, maar het bleek de #foodiebox voor bloggers!
Ik dacht even dat mijn man zijn kerstpakket was bezorgd, maar het bleek de #foodiebox voor bloggers!

Het herstel van de husband gaat gelukkig de goede kant op, maar de nasleep is toch altijd ingrijpender dan je vooraf denkt. Maar nu is bij mij toch het ventieltje leeggelopen en ben ik ziek. Ik snotter en kuch al enkele dagen, maar nu ook last van de keel en oren. Mijn collega vroeg al of ik erg emotioneel werd van de cursus InDesign die ik op het werk volg. Haha. En een andere collega had, om het extra emotioneel te maken, een mega voorraad uien meegenomen. Iedereen mocht een zakje vullen, dus dat heb ik ook maar gedaan. Kan er een doorgesneden ui naast het bed zodat ik wat vrijer kan ademen vannacht :-).

Wow! Dit zat allemaal in die enorme doos, mijn dochters waren waanzinnig enthousiast en ik ben vooral heel erg blij verrast! Dankjewel #foodiebox
Wow! Dit zat allemaal in die enorme doos, mijn dochters waren waanzinnig enthousiast en ik ben vooral heel erg blij verrast! Dankjewel #foodiebox
Bij thuiskomst vond ik allerlei leuks. Mijn dochters waren veel te druk om mij te knuffelen. Ze stonden een enorme kerstpakketdoos open te knippen… Ik vroeg mijn man of zijn collega’s daar niet een beetje vroeg mee waren… “Nee schat, die doos is voor jou maar de kinderen hadden geen geduld meer.” What? Het bleek de #foodiebox te zijn, vol met lekkere dingen om over te bloggen en uit te proberen. In deze decembermaand ga ik dus onder meer aan de slag met tapa’s en zoek ik slachtoffers die met mij jenever willen proeven…

DSC_0017
We mogen naar de bioscoop!

Wel grappig om naast kinderkleding, speelgoed, films en uitjes nu ook steeds vaker beautyproducten en etenswaar voor het blog te kunnen proberen. Wat kunnen jullie deze maand verder nog verwachten? Films! Inclusief winacties 🙂 We waren even dvd-spelerloos, maar Sinterklaas heeft ons afgelopen weekend goed verwend. Hopelijk met pakjesavond dus een dvd-speler in de zak, zodat we met de stapel die hier ligt te wachten aan de slag kunnen. En we gaan met het hele gezin voor de blog naar de bioscoop: The Good Dinosaur. Hebben we veel zin in!

Voorlezen over Robin en de dieren die zij tegenkomt.
Voorlezen over Robin en de dieren die zij tegenkomt.
Verder lezen wij op dit moment is een prachtig voorleesboek, dat ook nog educatief is. Een verhaal dat is gecombineerd met dierenweetjes van kledingmerk Lovestation22. Afgelopen week ontving ik nog een berichtje over een kinderboek dat we mogen reviewen, dus ik ben erg benieuwd. Daarnaast ontving ik spelletjes voor jonge kinderen, één daarvan hebben we al (staat zelfs nog te koop, mocht je interesse hebben) en daar zijn mijn meiden al veel te groot voor. Komt een winactie mee dus 🙂

Kerst

Deze kerstige plantjes ontving ik al in september en ze staan er nog steeds heel mooi bij, zowel binnen als buiten. Het eerste boompje is ook al versierd, want oma en de peuter hebben geknutseld.
Deze kerstige plantjes ontving ik al in september en ze staan er nog steeds heel mooi bij, zowel binnen als buiten. Het eerste boompje is ook al versierd, want oma en de peuter hebben geknutseld.

In de aanloop naar kerst ga ik bloggen over kerstige kinderkleding, kerstboompjes en zullen we met ons gezin de wintereditie van Castlefest bezoeken. Ik twijfel nog over een verhalenserie “8 kids till xmas” over de kerstcadeaus die ik moet inslaan voor, je raad het al, 8 kinderen. Leek me op zich wel leuk, maar ja…dan weten de mama’s al wat hun kinderen krijgen.

DSC_0013
Vingerverf is niet altijd even veilig, maar deze van SES wel. Lees binnenkort de review.

Ik geniet enorm van de variatie in te recenseren dingen. En verder ben ik enorm traag, want ik heb nog steeds mijn domeinnaam niet overgezet naar een andere host zodat ik op een .nl naam kan bloggen en niemand meer in de war is met de andere Poldermama omdat mijn blognaam dan ook wijzigt. Moet nog even kijken of ik dat in 1 keer doe of dat ik in het begin de dubbele naam aanhoud. Wie mij al langer kent, weet welke domeinnaam al sinds 2002 van mij is en waar ik sinds 2005 niets meer mee gedaan heb (behalve dan de rekening betalen). In ieder geval hoop ik dat jullie gezellig mee blijven lezen, dat jullie ideetjes opdoen door deze blog en natuurlijk blijf ik het heel erg leuk vinden om te horen als jullie ergens in de prijzen zijn gevallen. De vorige winspiratie blog was een succes, dus er komt een vervolg!

Fijne Sinterklaas allemaal!

Liefs,

Poldermama

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.