Gastblog: Samen spelen en lachen met de Nijntje Muzikale Microfoon

Jullie zien wel dat mijn blogactiviteiten lekker lopen en dat ik steeds meer producten mag reviewen.Soms wordt het een beetje teveel of past iets gewoon beter bij een mama met jongere kinderen, zoals een baby van een paar maanden. Ik ontving van BOTI de ultraschattige Nijntje microfoon en hiervoor heb ik voor het eerst een andere mama ingeschakeld als gastblogger. Lees de review van Janet de Vos, en laat vooral een reactie voor haar achter als je het een leuk verhaal vond. Dankjewel Janet!

"De zachte en kleurrijke Nijntje valt in de smaak bij onze baby."
“De zachte en kleurrijke Nijntje valt in de smaak bij onze baby.”

Poldermama vroeg ons (mama, dochter (5), zoon (3,5) en baby) nieuw speelgoed van Nijntje uit te proberen: een muzikale microfoon, bedoeld voor baby’s vanaf zes maanden van fabrikant BOTI (Big On Toy Innovation). De pluchen microfoon van Nijntje ziet er zacht en kleurrijk uit en het vrolijke muziekje dat eruit komt, trok direct de aandacht van onze peuter en kleuter. De microfoon mag dan bedoeld zijn voor baby’s voor iets oudere kinderen is het zeker zo leuk. Peuter en kleuter vonden het vooral leuk dat zij sámen met hun babyzusje konden spelen.

"Het leukste aan de Nijntje muzikale microfoon is dat zowel kleuter, peuter als baby er samen mee kunnen spelen."
“Het leukste aan de Nijntje muzikale microfoon is dat zowel kleuter, peuter als baby er samen mee kunnen spelen.”

Grappig

De pluchen Nijntje heeft drie standaardliedjes én een opnamefunctie. Vooral dat laatste valt in de smaak. Druk daarvoor de ‘REC’-knop in, wacht op de piep en zeg een woord of zinnetje tegen de oren van Nijntje. Klaar? Laat de knop los en wacht op twee piepjes. Dan is de opname gelukt. Het was voor broer en zus even oefenen tot dit lukte. Eerst heeft mama het daarom maar voor gedaan. Vooral zinnetjes als ‘jullie zijn lieve kinderen’ of een grappig of vies woord, zorgden voor hilariteit. De Nijntje-microfoon zegt namelijk niet gewoon de ingesproken tekst na, maar vervormt het tot een grappig liedje.

"De Nijntje microfoon is zeker niet alleen voor baby’s. Peuters beleven er minstens zoveel plezier aan."
“De Nijntje microfoon is zeker niet alleen voor baby’s. Peuters beleven er minstens zoveel plezier aan.”

Na een paar keer oefenen, lukte het peuter en kleuter om in te spreken. Babyzusje mocht vervolgens luisteren. Dat toverde direct een lach op haar kleine gezichtje. Niet alleen de lieve Nijntje en het muziekje maakten haar vrolijk, vooral het feit dat haar broer en zus samen met haar speelden vond zij leuk. Onze baby is nog te klein om gericht geluidjes te maken om op te nemen, dat hebben we dus niet kunnen testen. Ook was zij nog wat te klein om de Nijntje vast te houden. Gelukkig waren er genoeg gegadigden om te helpen. Je kunt keer op keer opnieuw iets inspreken. Het is elke keer weer grappig om te horen, hoe jouw tekst een liedje wordt.

"Baby vindt het superinteressant wat haar grote zus en broer doen."
“Baby vindt het superinteressant wat haar grote zus en broer doen.”

Aanrader

Het leukste aan de muzikale microfoon vinden wij het feit dat broer en zus echt samen kunnen spelen met hun zusje. Zij ligt toch meestal alleen in de box en dan kunnen broer en zus niet niet veel met haar. Ook vinden wij het speelgoed zeker niet alleen geschikt voor baby’s. Ook peuters en zelfs kleuters beleven er veel plezier aan. Wij vinden het een aanrader voor de feestdagen. De microfoon kost 24,99 euro. Je koopt hem bijvoorbeeld bij Bol.com.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marije zegt:

    Lief die dwarrelende sneeuwvlokjes : ) Schattig dat iets oudere kinderen het ook leuk vinden om met die kleurige Nijn te spelen. Dat creëert een band, haha. Misschien als cadotje voor in het nieuwe jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.