Banana! Poldermama kijkt Minions + winactie (gesloten)

Oeps, wij waren zo geboeid tijdens het kijken van de nieuwste Minions films dat ik helemaal vergat om foto’s te maken! Banana! Hij is in ieder geval net uit op dvd en blu-ray en zoooo grappig! Op de dvd vind je naast de ontzettend grappige hoofdfilm ook nog 3 leuke Minion Mini Movies. En die zou jij ook kunnen zien, want ik mag een dvd verloten. Lees je mee?

De Minions stalen stiekem toch wel de show in de grappige Despicable Me-films, maar nu schitteren ze voor het allereerst in hun eigen film. Er staat op de hoes “voor 6 jaar en ouder” als adviesleeftijd, er zitten inderdaad wel wat pittige stukjes in. Aangezien wij de film met het hele gezin keken, dochters van 3 en 4 bij papa en mama op schoot, waren ze niet bang. We hebben met elkaar ontzettend moeten lachen om de slapstick humor. Vooral de doordenkertjes die pas echt grappig zijn als je kennis hebt van de sixties en alle stereotype vooroordelen over de Engelsen, vond ik geweldig. Overal de kopjes thee, supergrappig! Maar die grappen ontgingen de kids, uiteraard. Toch viel er genoeg te lachen voor de kinderen. Een heerlijke film voor het hele gezin is ons oordeel!

Waar gaat de film over?

Het verhaal van de Minions begint bij het eerste leven op aarde. De Minions, oorspronkelijk niets meer dan ééncellige organismen, evolueerden door de eeuwen heen tot hun huidige vorm, met als rode draad hun dienstbaarheid aan de meest verschrikkelijkste meesters. Helaas blijkt die boegbeelden – van T. Rex tot Napoleon – stuk voor stuk een droevig lot beschoren en komen de Minions uiteindelijk zonder baas te zitten. Terwijl de Minions aan een diepe depressie ten prooi vallen, bedenkt Minion Kevin een plannetje. Samen met Stuart, de rebelse tiener, en Bob, een lieve kleine Minion, trekt hij de wijde wereld in, op zoek naar een snode baas die hij en zijn broeders kunnen dienen. Het trio onderneemt een spannende reis die hen uiteindelijk naar hun volgende potentiële meester voert, Scarlet Overkill, ’s werelds allereerste vrouwelijke superschurk. Ze reizen van het ijzige Antarctica naar New York City in de sixties en belanden uiteindelijk in het ultrahippe London, waar ze voor hun grootste uitdaging ooit komen te staan.

Bekijk de trailer van de 3 Minions Mini Movies hier:

[youtube

Winactie

Nou, is dat grappig of is dat grappig, die Minions? Wil jij ook graag een lekker potje lachen met je gezin? Laat dan een banana-reactie achter en misschien verrast Sinterklaas jou wel met dit leuke dvdtje! Delen of liken of taggen of reageren op facebook vind ik ook lief, maar is geen verplichting. Naamloten doe ik met de reacties die hieronder staan. Of je kunt hem hier kopen. Banana!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.