Shoppen als een chefkok

Ieder product dat er vandaan komt, is van topkwaliteit. Het is dan ook dé winkel waar topchefs hun inkopen doen. Over welke winkel ik het heb? Lindenhoff. Sinds kort kunnen ook consumenten hier online shoppen als een chef. Van een collega begreep ik dat de stenen winkel een geweldige beleving is (met buiten een speeltuintje), maar ik vond het online ook een winkel om van te smullen. Vlees van authentieke rassen, boerenboters, groenten en fruit, kazen, verse kruiden, goede wijnen… Alleen van de foto’s in de webshop ging ik al watertanden. 

Entrecote en lambsrack
Entrecote en lamsrack

Poldermama geniet ontzettend van lekker eten, maar zoals jullie weten laat ik het kokkerellen liever over aan mijn keukenprins. Shoppen dat is dan weer mijn domein, maar dit keer deden wij het samen. Kindjes op bed, webshop open, kortingscode bij de hand (om deze webshop uit te proberen voor mijn blogs ontving ik een fijne korting) en gezellig samen shoppen. Lindenhoff is groenteboer, kaaswinkel en slagerij ineen, dus we moesten eerst bedenken wat we wilden eten.


Alle producten in de webshop zijn erg mooi in beeld gebracht. We hadden dan ook veel voorpret. De ogen van mijn keukenprins lichtten helemaal op toen hij ontdekte dat Lindenhoff ook lamsrack verkoopt. “Dat heb ik altijd al eens willen maken!” In het winkelmandje gingen verder entrecotes, gember en amandelen. Maar er was nog veel meer moois aan groenten, wijn, etc… Veel dingen die lastig verkrijgbaar zijn in een normale supermarkt, vind je bij Lindenhoff. De slogan van de webshop is echt op zijn plaats: voor iedereen die thuis wil eten als in een restaurant!

DSC_0026

Waar vind je in Nederland een wildzwijn bout van ruim vier kilo? Of Guernsey boter en echte Sorrento citroenen, het soort waarmee je zelf Limoncello kunt maken? In de webwinkel van Lindenhoff zijn ruim 500 boerenproducten te vinden. Stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit en veelal alleen te verkrijgen bij Lindenhoff. S Veel producten zijn afkomstig uit biologische of extensieve landbouw. De veelal rauwmelkse kazen en wijnen zijn gemaakt door vakmensen en afkomstig van kleine, Europese boerderijen. Uitzonderlijk is dat ieder bestelling op maat wordt klaargemaakt. Eigenaar Berend te Voortwis: “Als een klant bijvoorbeeld een dry aged cote de boeuf besteld, dan wordt de bestelling speciaal voor die klant afgesneden. Onze producten liggen dus niet voorverpakt in een loods te wachten. De hele bestelling is made to order en daarmee zijn we uniek in Nederland.”

Tijdens de bestelprocedure gaven we de gewenste bezorgdag in en het tijdsframe van bezorging. Wij bestelden op een zondagavond en ik liet de producten op vrijdagavond bezorgen. Vooraf kreeg ik nog enkele herinnerings- en bevestigingsmails, zodat men zeker wist dat ik thuis zou zijn. Het vlees moest natuurlijk de koelkast in. De bezorger was er om kwart over 8 en bracht mijn order tot op de keukentafel zoals je op de foto ziet. Het vlees was netjes vacuüm verpakt. Op elk product zat een sticker met mijn naam. Heel netjes allemaal. De bezorgkosten zijn 5,95 euro. Lindenhoff  bezorgt in heel Nederland. Bestelling vanuit Amsterdam worden de volgende dag geleverd, voor de rest van Nederland geldt: vandaag besteld, overmorgen in huis.

Een chefwaardig gedekte tafel!
Een chefwaardig gedekte tafel!

Lindenhoff wil de klant alle gelegenheid wil geven om lekker op eigen houtje te shoppen in de webshop, daarom zijn er geen kant en klare pakketten of abonnementen. Wel zijn er speciale seizoenaanbiedingen, zo is er nu veel wild in de webshop te vinden. Op de site staan ook inspirerende recepten waarvan je zin krijgt om de keuken in te duiken en een chefwaardig gerecht te koken.

Onze chefwaardige maaltijd

Mijn man bekeek ter inspiratie enkele youtube films over het klaarmaken van een lamsrack. Vervolgens gaf hij er zijn eigen draai aan. Het vlees werd gecombineerd met heerlijke aardappels uit de oven en een groenten roast van bieten, pastinaak en regenboogwortels. Ik vind het zo knap als je op eigen inspiratie iets overheerlijks kunt maken! Het gaat mijn pet te boven, maar het was verrukkelijk! Zelf houd ik eigenlijk niet van lamsvlees, maar dit was top. De quote “het is maar net hoe je het klaarmaakt” blijkt hartstikke waar. Ook de peuter en de kleuter, die zeer kritisch op hun eten zijn en weinig lusten of willen proberen, vonden dit er interessant genoeg uitzien om een hapje te proeven. En ze waren om: meer! Fijn als de kinderen ook gezellig mee eten. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Ook de entrecotes smaakten voortreffelijk. De kwaliteit was echt top, net als van het lamsvlees. Mocht je met de feestdagen willen uitpakken of op een ander moment een etentje organiseren waarbij je goed voor de dag wilt komen, maak dan zeker gebruik van de Lindenhoff webshop. Echt een aanrader!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.