Irritante snoertjes + winactie (gesloten)

Snoertjes… het blijft een drama he? Ook al zijn er allerlei handigheidjes op de markt om ze netjes op te bergen. Snoertjes van mobieltje zus, snoertjes van mobieltje zo, snoertjes van de ipad… Dat ze altijd in de knoop komen of in het zicht liggen is nog niet eens het vervelendste. Ik irriteer me vooral aan het gebrek aan duurzaamheid van de snoeren van Apple. Zowel het snoer van de iphone als die van de ipad breken namelijk op hetzelfde plekje. Is dat bij jou ook zo?

gsmpunt

En hoe kom je dan aan weer een nieuw snoer? Nou, die kun je dus handig online bestellen bij bijvoorbeeld webwinkel GSMpunt. Zij specialiseren zich in accessoires voor smartphones, en daar vond ik dus een nieuwe oplader van Belkin zodat ik weer een goed snoer heb.

Ze hebben er nog veel meer accessoires voor smartphones en tablets. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe batterij, ook van die dingen waarvan je even zo snel niet weet waar je een vervangend exemplaar vandaan kunt halen. Gisteren op het werk werd ik nog door een collega gewaarschuwd dat lithium batterijen spontaan kunnen ontploffen en je dus nooit je telefoon op je nachtkastje moet leggen. Ik twijfelde of het waar was en een andere collega merkte op dat het hem ook echt overkomen was. Pfff… moet je toch niet aan denken.

gsmpunt

Winactie

Heb jij ook een snoerenprobleem? Of kun je wel een nieuw hoesje, een batterij of iets anders gebruiken? Ik mag van GSMpunt.nl shoptegoed verloten van 20 euro. Laat hieronder weten wat jij hiervan zou shoppen en je maakt kans. Mij volgen op facebook en het berichtje delen, zou hartstikke lief zijn, maar is niet verplicht.

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.