Poldermama bloggersupdate November

November, mijn verjaardagsmaand is begonnen! Het is wintertijd en vroeg donker. Hopelijk kan ik wat meer aan mijn blogjes schrijven deze maand. Alhoewel… Nu heb ik even tijd, maar doen mijn handen pijn. Ik typ namelijk meestal vanaf de ipad en dat werkt toch lastiger dan op een toetsenbord. Met mijn typediploma van vroeger, tik ik dan wat vlotter door. Het is me in ieder geval gelukt om elke dag een blog te plaatsen, yay!

Ons bezoek aan Lego World was een blog-hoogtepunt, ontzettend leuk dat we dit konden doen!


Dat wil ik graag volhouden, met af en toe een extra blogje omdat mijn to do lijst zo hard groeit. Als voordeeltjesgoeroe spot ik niet alleen heel veel voordeeltjes, maar lukt het me om steeds meer mooie spullen te ontvangen voor een review. En die wil ik graag wat sneller afhandelen dan nu met 1 blog per dag, anders wordt de lijst te lang. En er moet ook ruimte blijven voor andere blogjes tussendoor natuurlijk 🙂

X-mas time: deze mooie boompjes en plantjes staan hier al even mooi te wezen, maar komen pas na 5 december aan bod op m’n blog

Conceptjes

Vanmiddag heb ik een paar uur besteed alleen al aan het uploaden van foto’s in mijn conceptberichten. Foto’s die ik eerder gemaakt heb met de spiegelreflex camera, maar ook vanmorgen deed ik vanwege het mooie weer nog even snel een fotoshoot met mijn kleuter in haar gesponsorde winterjas. Dan kan ze de jas tenminste gaan gebruiken, want totdat mama foto’s heeft gemaakt mogen onze nieuwe aanwinsten niet uit de verpakking. Ik kan het tenslotte niet maken om dingen die bijvoorbeeld vies zijn op mijn blog te presenteren. En ik wil graag laten zien hoe iets uit de doos komt als het bijvoorbeeld een spel betreft. Tot mijn grote blijdschap ontving ik deze maand aardig wat pakketjes, ook dingen waarvan ik niet meer verwachtte dat ik ze zou krijgen. Dat maakt het allemaal des te leuker ook natuurlijk. Maar mijn conceptberichtenlijst in WordPress staat op 24 en dan staat nog niet eens alles er in… Ik plaats nu dan ook geen complete lijst meer met alles wat je kunt verwachten op mijn blog, maar natuurlijk verklap ik wel wat. Kijk maar naar de foto’s 😉

Deze beautyproducten ga ik allemaal nog uitproberen, de rugzak wordt getest door een neefje en daar hoort een winactie bij


I am chaos

Naast het aantal reviewproducten (die ik zelf heel enthousiast aanvraag omdat ze me leuk lijken), mag ik ook steeds vaker een winactie organiseren. Leuk is dat! Afgelopen maand probeerde ik daar structuur in te brengen. Ik wilde de winacties op vaste dagen plaatsen, maar dat is niet gelukt. Het echte leven loopt namelijk ook door, waardoor ik niet elke dag even lang stukjes kan tikken. Daarbij ben ik zelf meer van de spontane chaotische planning. Vaste onderwerpen op een vaste dag lijkt niet mijn ding. Behalve dan dat ik aan het begin van iedere maand een bloggersupdate wil plaatsen, haha. Vinden jullie dat vervelend? Dat mijn onderwerpen nogal varieren en niets op een vaste dag terugkomt? Ik wissel ze namelijk graag af, niet twee dagen achter elkaar een spelletje of kleding bijvoorbeeld.

DSC_0106
We keken De Sneeuwkoningin 2 in Julianatoren en gingen daarna het park verkennen. Het allereerste achtbaanritje met mijn kleuter is een van mijn favo belevenissen 🙂

Kijkcijfers

Hoe ik mijn blog echt moet promoten, heb ik me nog niet heel erg in verdiept. Ik doe zelf wel vaak mee aan like en share acties op facebook, maar ben er geen fan van om het delen van berichten verplicht te stellen. Het zou de kijkcijfers waarschijnlijk wel opkrikken, haha. Dit weekend ben ik de 200 volgers op facebook gepasseerd, zag ik. Daarom ga ik binnenkort toch een like en share actie doen om dat te vieren. En wie daar niet van houd, kan gewoon mee blijven doen aan de normale winacties op mijn blog waarbij het achterlaten van een berichtje voldoende is. Door een aantal deelacties van merken waarover ik schreef, heb ik wederom hogere kijkcijfers deze maand ten opzichte van de voorgaande maand. Superlief iedereen!

Ik scoor graag voordeeltjes, maar aan de spaaractie voor bouwsteentjes van de Plus konden wij niet meedoen. De vrouw van een collega wel. Onverwachts ontving ik deze week een enorme tas vol zakken bouwsteentjes, inclusief 2 starterkits om onze eigen supermarkt te bouwen. Zo leuk!

Highlights

Zoals jullie gezien hebben kreeg ik voor mijn blog echt gave dingen afgelopen maand. We hebben veel spelletjes en speelgoed getest en ook kleding <3 zelfs voor mijzelf. Toch blijft het magisch om met de meiden herinneringen te maken dankzij mijn blog-activiteiten. De bezoekjes aan Koningin Julianatoren en Lego World waren voor mij daarom de hoogtepunten. Al moet ik zeggen dat ik me graag uit laat dagen door alle dingen die ik mag proberen. Zo ontving ik vandaag met de post van Roommate een prachtig kussen in de vorm van een maan voor de kamer van mijn peuter. Ze pakte hem uit. Hield hem dicht tegen zich aan… En bleef hem knuffelen. En eeps, hij staat nog niet op de foto maar ze moest en zou hem mee naar bed nemen. Waar hij nu ook ligt. Hopelijk kan ik die snel leuk fotograferen en wil peuterlief zelf ook op de foto. Zoals jullie weten werd ze afgelopen week aan haar amandelen geholpen. Een standaard ingreep, maar toch heftig. Komende maand lezen jullie hoe ik alle bloedvlekken uit onder meer het witte overhemd van mijn man kreeg… Maar er komen ook vrolijker onderwerpen aan bod hoor, zo ligt er een dvd van de Minions klaar om te bekijken en mogen we eind van de maand The Good Dinosaur in de bioscoop zien.

DSC_0092
Warme jas van Noppies


Op de planning

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle positieve dingen die er dankzij dit blog gebeuren. Hopelijk kan ik nog veel meer leuke en originele dingen met jullie delen. En met mijn dochters, want oh… Hoe zullen ze reageren op de Video van Sint? Of hoe zullen ze eruit zien met kerst? Ik ontving namelijk een mailtje van iemand die ons twee leuke jurkjes gaat toesturen naar aanleiding van een eerdere samenwerking. Hoe ontzettend lief! En durf ik iets op te vragen naar aanleiding van het persbericht van een ontzettend leuke webshop? Of vind ik dat ik toch eerst de huidige lijst gereed moet hebben? Verder krijg ik ook wat meer dingen binnen op food gebied en zijn er dus wat producten aan een smaaktest onderworpen.

Kortom, de chaotische mix van onderwerpen zet zich enthousiast voort op deze Poldermama blog. Boodschappen, speelgoed, uitjes, films en natuurlijk kleding voor mama en de kids… Ik blijf jullie graag informeren over onze ervaringen en ontdekkingen. Met de nodige winacties!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.