Gratis boodschappen tijd!

Vandaag was het weer tijd om wat cashback aankopen te doen in de supermarkt. Ik was alleen vergeten om een lijstje te maken, dus ik heb alleen de dingen gekocht die ik nog uit mijn hoofd wist. In ieder geval zijn er op Scoupy weer nieuwe producten te vinden, op Kortingisleuk en ik kreeg een mail met coupons van Lekker in het Leven. Daarnaast heb ik bij mijn lokale Jumbo de spaarpunten ingeleverd voor een leuke coupon waarmee ik gratis een pak stroopwafels mee kon nemen. Als je er een beetje op let, tikt het bij elkaar toch aardig aan!


Tadaaaaaa, dit was mijn score vanmorgen. De Dreft en Lenor via de Lekker in het Leven, ik krijg hier overigens niet het hele aankoopbedrag van terug maar het is toch mooi meegenomen. De President en Bolletje via Kortingisleuk. De stroopwafels van mijn Jumbo spaarpunten. En via Scoupy de Venco en lactosevrije Danerolles. Hebben jullie deze producten ook al aangeschaft? Of houd je helemaal niet van coupons?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.