Gratis boodschappen tijd!

Vandaag was het weer tijd om wat cashback aankopen te doen in de supermarkt. Ik was alleen vergeten om een lijstje te maken, dus ik heb alleen de dingen gekocht die ik nog uit mijn hoofd wist. In ieder geval zijn er op Scoupy weer nieuwe producten te vinden, op Kortingisleuk en ik kreeg een mail met coupons van Lekker in het Leven. Daarnaast heb ik bij mijn lokale Jumbo de spaarpunten ingeleverd voor een leuke coupon waarmee ik gratis een pak stroopwafels mee kon nemen. Als je er een beetje op let, tikt het bij elkaar toch aardig aan!


Tadaaaaaa, dit was mijn score vanmorgen. De Dreft en Lenor via de Lekker in het Leven, ik krijg hier overigens niet het hele aankoopbedrag van terug maar het is toch mooi meegenomen. De President en Bolletje via Kortingisleuk. De stroopwafels van mijn Jumbo spaarpunten. En via Scoupy de Venco en lactosevrije Danerolles. Hebben jullie deze producten ook al aangeschaft? Of houd je helemaal niet van coupons?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.