Shoplog: Muller Wenskaarten + winactie (gesloten)

Wenskaarten blijven een terugkerend item op mijn blog, snailmail is gewoon zo leuk: een lief kaartje of briefje in de brievenbus. Met het oog op de naderende feestmaanden, was ik dan ook heel blij dat ik mocht shoppen bij Muller Wenskaarten. Deze online wenskaartenwinkel heeft een ruim assortiment met leuke kaarten van verschillende merken. Daarnaast staan de nieuwste adventskalenders, familieplanners en jaarkalenders voor 2016 online. Niet alleen praktisch, maar ook erg leuk als cadeautje!  

Wat shopte Poldermama?

De wenskaarten en enveloppen van Muller wenskaarten zijn in Nederland gedrukt op papier van verantwoorde herkomst. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf één kaart voor die ene speciale persoon, in kaartensets van zes of tien kaarten voor vrienden en familie tot honderden kaarten per bestelling voor bijvoorbeeld zakelijke relaties. Ik koos een kaart uit voor mijn schoonvader die binnenkort jarig is en die zelf voor alle gezinsleden altijd in Engeland een toepasselijke wenskaart uitzoekt. Een oprechte deelneming kaart, altijd handig om in huis te hebben want je weet nooit wanneer je deze nodig zult hebben. Ik vind de blauwe lucht zo mooi. En dan nog een lief klein kaartje waarmee ik mijn man een keer ga verrassen, leuk formaat om onverwachts op zijn hoofdkussen te leggen.


Kalender

Ik zweer bij de familieplanner met een vakje voor elk gezinslid om onze afspraken te noteren. Deze krijg ik altijd cadeau van Sinterklaas, en dit jaar dus ook 🙂 Er zijn natuurlijk ook al leuke gewone kalenders in de webshop te verkrijgen, maar om het overzichtelijk te houden ging ik voor deze leuke ‘Mum’s Family Organiser’. Ze hebben er trouwens ook een negen-maanden-kalender zag ik, leuk voor zwangeren. En er komt nog een leuk klein pakje in de grote zak op 5 december met ‘mama’ er op: een schattige pen. Ze hebben echt leuke te koop, weer eens iets anders dan de reclamepennen die ik nu gebruik en die door al mijn gezinsleden worden ingepikt.


Plakken maar

Tja en als je weet waar ik voor shopte, verbaasd het je vast niet dat ik ook direct een velletje naamstickers in Sinterklaas-thema in mijn winkelmandje gooide. En twee rolletjes van dat leuke washi-tape (hopen dat mijn dochters eraf blijven), die krijg ik ook op 5 december. Wat zit er straks voor jou in de zak?  Win shoptegoed bij Muller Wenskaarten

Met een voorraad van meer dan 3.000 kaarten en cadeautjes, een snelle levertijd (mijn bestelling was de volgende dag in huis) en lage prijzen is Muller Wenskaarten een leuke online wenskaartenwinkel voor zowel particulieren als bedrijven. Poldermama mag 15 euro shoptegoed verloten onder haar lezers. Wat zou jij daarvan shoppen? Laat een berichtje achter op mijn blog en je maakt kans. Over een week loot ik de winnaar.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.