Juffertje in ’t Groen op de kinderkamer + winactie (gesloten)

Stylen van de kinderkamers is zó leuk! Er zijn tegenwoordig zulke gave producten op de markt waarmee je een passende sfeer kunt neerzetten. Waar het mij in de rest van het huis niet zo goed lukt om hip te zijn, vind ik zelf dat dit op de kinderkamers heel goed is gelukt. Toch blijft het leuk om te zoeken naar passende accessoires. Saartje Prum, bekend van die gave vogelhuisbedden, heeft met de Juffertje in ’t Groen-collectie een lijn waarmee ik in beide kamers uit de voeten zou kunnen.

Jippie een nieuw dekbedovertrek!
Jippie een nieuw dekbedovertrek!

Ik koos dit mooie dekbedovertrek uit om te recenseren. Gaaf hè, met dat zwart-wit? Toch is het geenszins saai te noemen. Het is een eenpersoons-overtrek, maar ik heb het hier toegepast op het peuterbed. Past ook prima en dan heb je een extra lange instopstrook. Was maar goed ook dat ik net vandaag heb uitgekozen om dit overtrek te fotograferen. Madame Peuter zag namelijk kans om met een rode pen haar andere overtrek te bewerken :-S zucht.

Heeft jouw peuter ook van die streken?

Mooie, rustige uitstraling
Mooie, rustige uitstraling

Libelle

Je kunt het maar druk hebben als blogmama. Ik ben de hele ochtend bezig geweest met wassen, strijken, opvouwen en wegruimen en natuurlijk om de rotzooi in de peuter haar kamer buiten het bereik van de foto’s te schuiven. Ziet er voor het oog netjes uit zo toch? Het effect van dit Juffertje-in-t-groen overtrek is wat mij betreft geslaagd. Tijd om de peuter naar boven te roepen (die vanwege het rode-pen-incident beneden moest blijven). Ze was erg blij met haar nieuwe dekbed. De libelles moesten even geaaid worden. En toen even op het bed duiken om te testen of het lekker ligt 🙂 Snoetje op de foto’s spreekt voor zich.

“Die libelle is zo leuk, mama”
She's happy <3
She’s happy <3

Vind jij deze collectie van Saartje Prum ook zo leuk? Juffertje is er niet alleen in het zwart-wit, maar ook met pastelroze en mintgroen. Kleuren die perfect in de kamer van mijn kleutermeisje zouden passen.

Het beroemde vogelhuisbed, oh die zou ik zo gaaf vinden voor mijn meiden!
Het beroemde vogelhuisbed, oh die zou ik zo gaaf vinden voor mijn meiden! Foto: Saartje Prum

Winactie

Krijg je van deze foto’s ook zin om de kinderkamers weer even te restylen? Oktober woonmaand zit er alweer aan te komen ten slotte. Komt goed uit, ik mag van Saartje Prum een kussen verloten onder mijn lezers uit de juffertje-in-t-groen collectie. Laat hieronder een reactie achter en vertel mij waarom dit zo goed in jouw kinderkamer zou passen. Fotootje op facebook mag ook, ik ben gek op kinderkamerinspiratie, maar meld het dan wel even hieronder.

Poldermama mag kussen 'Pluk' verloten onder haar lezers, is ie niet snoezig?
Poldermama mag kussen ‘Pluk’ verloten onder haar lezers, is ie niet snoezig?
Met kussens uit dezelfde lijn kun je het nog leuker stylen
Met kussens uit dezelfde lijn kun je het nog leuker stylen. Foto: Saartje Prum
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.