Klaar voor Sinterklaas?

Is iedereen al klaar voor Sinterklaas? Hahaha. De pepernoten liggen alweer in de winkels, maar wij hebben ze nog niet gekocht. Wel dook vanmorgen na ‘kijk kijk kijk ik ben een kuikentje’ de variant hierop met Sinterklaas op in het youtube scherm. Toen was de stoomboot los natuurlijk. “Het duurt nog heel lang hè mama, tot dat Sinterklaas er weer is. Weet hij wel waar we zijn?”

uhm… prittstift en iets met poppen en speelgoedappel?

We hebben maar even uitgelegd dat papa’s en mama’s natuurlijk e-mailen met de luisterpiet om Sinterklaas te helpen. Daarna heb ik de Video van Sint aangezet. Deze won ik vorig jaar bij Mamaplaats en was een groot succes. Een spannend verhaal waarin alle gezinsleden tussendoor ook nog eens persoonlijk worden aangesproken. Dit jaar wil ik weer zoiets. Ideaal ook voor even een rustmoment tussen het pakjes uitpakken door.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Nzbm47DGVsg&w=560&h=315]

Na dit alles ging mijn kleuter direct aan de slag met een tekening voor de Sint en met een handgeschreven verlanglijstje. Dat vraagt nog wel wat ontcijferingsskills van de Pieten. Met pretstift wordt een prittstift bedoeld en pop is ook duidelijk. Maar de rest….? Vandaag werd er alweer een grote doos met spellen gebracht om te reviewen, dus Sinterklaas houdt het bij ons klein dit jaar. Die prittstift klinkt goed! Knutselspul gaat er flink doorheen, dus laten we daar op focussen 😉 Vandaag tijdens het mysteryshoppen kon ik al wat met korting aanschaffen bij een bekende drogisterijketen, hihi.

Poldermama is niet de enige die gek is op Sinterklaas gelukkig. De juf gaf het op de ouderavond ook al aan, dat het haar favoriete feest is. En zelfs papa, die er eigenlijk niet zo van houdt, kijkt enthousiast mee met het Sinterklaasjournaal. Kleutertje vroeg me al wanneer dit weer op televisie komt…

Zijn jullie al een beetje in de mood voor Sinterklaas? Of helemaal niet mee bezig?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.