Amen, een stoere mama armband

Het Italiaanse sieradenmerk Amen is nu ook in Nederland verkrijgbaar en ik mocht van importeur Just-G een stoere armband reviewen. Amen staat in het teken van geloof en liefde. Nu ben ik niet zo van de religie, maar als jij dat wel bent moet je zeker even verder lezen. Dit merk is perfect wanneer je een mooi cadeau zoekt voor bijvoorbeeld een tiener die het vormsel gaat meemaken, een (aanstaande) mama of voor iemand die veel steun put uit zijn of haar geloof, heeft dit merk mooie, maar toch stoere items. Zelf ben ik heel blij met de moeder-armband die ik ontving!

De magnetische sluiting is erg praktisch.
De magnetische sluiting is erg praktisch.

Deze wikkelarmband van Amen bestaat uit een echt lederen koord met daarop in allerlei talen het woord moeder in het leer geëtst. Een lieve charm in de vorm van een hartje met bling, maakt hem af. Je wikkelt hem drie keer om je pols en dankzij het magneetje sluit hij vanzelf. Erg handig, want ik worstel nog weleens met de sluitingen van armbanden. Ook mijn dochters hadden snel door hoe makkelijk dit werkt. De sluiting is gelukkig stevig genoeg om niet zomaar af te gaan tijdens het stoeien met de kids. En de armband zit heel comfortabel. Wel voelt voor mij persoonlijk na een tijdje de sterke magnetische kracht van de sluiting niet fijn, al denk ik dat de meeste mensen daar geen last van zullen hebben.

Zoals gezegd draait het bij Amen om geloof en liefde. Deze armband is dan ook in verschillende kleuren en teksten verkrijgbaar: Ti Amo (ik hou van jou) in vele talen, het Pater Noster (onze vader) gebed, het Ave Maria, Guardian Angel en helemaal neutraal zonder tekst. Je kunt er je eigen draai aan geven door middel van charms, zoals het hartje op de mama-armband die ik ontving. Charms zijn er in allerlei soorten van letters tot sterrenbeelden.
DSC_0043

Amen heeft niet alleen wikkelarmbanden in het assortiment. Het is een trendy zilveren sieradenlijn voor mannen en vrouwen bestaande uit ringen, kettingen, rozenkransen en armbanden. Faith is fashion, zeggen ze. Roze mag dan fashion zijn, ik ben verliefd op het mooie roze leer omdat het mijn lievelingskleur is. Amen!

Mijn dochters vinden hem ook erg mooi, deze mama-armband van Amen.

De prijzen liggen tussen de €29,- en €69,-. Betaalbare sieraden dus. Kijk voor verkoopinformatie op de website van importeur Just G. Daar staan ook enkele webshops tussen.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.