Ik blijf leuke uitstapjes maken met de kids!

Ik heb voor de #mamachallenge2015 al aardig wat leuke uitstapjes op het blog gedeeld. En we zijn nog lang niet klaar! Onze staycation barst van de fijne uitjes en ik deel ze graag met jullie, wie weet breng ik iemand op een idee. What did we do this week?

DSC_0006

Nou, ik picknickte bij mijn schoonzus onder de tafel! Whahahaha. Echt een supergrappig idee onder de tafel picknicken en mijn schoonzus is heel creatief met die dingen. Ze plaatste tijdens een flinke regenbui dan ook een bericht op facebook dat ze dit ging doen. Ik klikte op ‘vind ik leuk’ want dat vind ik niet alleen leuk, dat vind ik hilarisch! Herinneringen maken voor je kinderen 🙂 Toen ging de telefoon, of we zin hadden om gezellig mee te doen. Ja, natuurlijk! Hup, verkleedkleren uit, in de auto en we kregen een heerlijke tosti onder tafel. Ze had bovendien mini tompoucen gemaakt en lekkere brownies en er waren druifjes. Hartelijk dank voor een geweldige ervaring! Heb jij weleens onder de tafel gepicknickt?

DSC_0016

Na onze lunchdate gingen we door naar ijssalon De Zoete Inval, waar we een koffie/theedate hadden. Deze ijssalon heeft niet alleen overheerlijk zelfgemaakt ijs, maar ook een fijn speelhoekje voor de kinderen. Ze hoeven dus niet de hele tijd aan tafel te zitten.

DSC_0014

Mijn kleuter bestelde heel trots haar eerste eigen kopje ‘kinderkoffie’. Hier zaten mini-marshmellows in, een poederkunstwerkje op het schuim en ze vond het erg lekker. Bij ieder drankje krijg je een klein mini-ijsje! De bediening hier is erg vriendelijk (zocht voor mijn dochters nog een puntenslijper) en er is een verschoontafel aanwezig (die we ook benut hebben).

DSC_0019

DSC_0020

Woensdag was papa vrij en gingen we naar de Reeuwijkse plassen. Lekker budget met een picknickkleed, wraps, drinken, schepje en emmer, tijdschriften voor mama, bellenblaas en kleurspullen. Kids snel hun UV shirt aan en de armpjes insmeren met zonnebrand en ze keuvelden fijn in het water en zand. Ik had ook nog overbodige waterschoenen en zwemvleugels meegenomen. Wat neem jij allemaal mee als je naar een strandje gaat?

DSC_0023

Vandaag was de intake bij het kinderdagverblijf waar de meiden fijn buiten mochten spelen met de andere kindjes. Daarna zijn we nog even langs de dieren en speeltuinen van de naastgelegen kinderboerderij gelopen. Weer een zomervakantiedag gevuld!

Blogspiratie

Zoek je meer ideeën om de vakantie door te komen? Kelly ging met haar dochter naar Plopsaland. Bij Judith kun je back-to-school spullen winnen! Thea deed een week lang elke dag iets voor zichzelf. Lein heeft met haar kids de auto van haar zus gewassen. En Emy maakte zelf een supergaaf poppenhuis voor haar kinderen, leestip hij ziet er heel mooi uit.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.