Review: Ipanema’s van Slipperwereld

Slippers zijn ideaal in de zomer, maar wij hadden ze nog niet. Ik was dan ook erg blij met de leuke Ipanema slippers die mijn kleuter mocht reviewen van Slipperwereld. Ze mocht het pakketje zelf uitpakken en dat was een feestje. Slipperwereld had er een echt cadeautje van gemaakt met mooi oranje vloeipapier. In het pakje vond mijn dochter niet alleen een mooi paar slippers, maar ook een ballon én een gelukspoppetje.

DSC_0077

Op de dag van ontvangst was het gelukkig erg mooi weer en de slippers werden direct enthousiast aangetrokken. Ook door mijn peuter die bijna dezelfde maat heeft als haar zus. Ik ben erg blij dat ik direct wat foto’s heb gemaakt, want het lijkt op dit moment wel herfst! Zijn ze niet grappig, die Ipanema’s? Ik moet eerlijk bekennen dat ik even op de site heb gekeken of het klopte dat de slippers verschillend zijn. En ja, dat is dus een leuk grapje van dit merk bij de Unique Kids serie. Je hebt hier nog twee andere varianten van in de webwinkel. Leuk detail zijn ook de mieren aan de zijkant van de zool. Op dit moment zijn ze trouwens afgeprijsd bij Slipperwereld!

DSC_0071

De oranje kleur van de bandjes contrasteert erg mooi met de gebruinde voetjes van mijn dochter. Toevallig matchte het ook leuk met haar Name It t-shirt 🙂 De bandjes zijn trouwens stevig, maar zacht! Er zitten geen scherpe randjes aan, wat qua draagcomfort een grote pré is. Je merkt dat het kwaliteitsslippers betreft. “Ze zitten superlekker, maar het voelt wel gek bij mijn grote teen,” zegt mijn kleuter die dus niet eerder teenslippers heeft gedragen. Tja, dat hoort zo. De dames maken af en toe zelfs ruzie wie ze mag dragen, dus ik ga nog een set teenslippers bestellen. 

DSC_0072

Slippers zijn trouwens niet het enige dat Slipperwereld verkoopt. Ze hebben ook waterschoenen, UV-kleding, duikbrillen, windschermen voor op het strand, polsbandjes voor als je kind wegloopt (daar schrijf je dan je mobiele nummer op) en nog véél meer leuke dingen. Te herfstig weer voor al dat zomerse spul? Ze verkopen er ook snowboots, sloffen, wanten en wintergadgets zoals een sneeuwbaltang. Wil jij hier wel shoppen? Op De Mama Company mag ik shoptegoed verloten, dus houdt dat blog in de gaten.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.