Winactie: Kleine Prins

Er draait vanaf 29 juli een epische kinderfilm in de bioscoop: de Kleine Prins. Hij duurt 106 minuten en is gemaakt door de regisseur die ook verantwoordelijk was voor Kung Fu Panda. De film is gebaseerd op de bestseller Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry over de magische avonturen van een klein, wijs jongetje. Wereldwijd zijn van het jeugdboek, dat in 260 talen en dialecten is vertaald, al ruim 145 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is het boek het meest verkochte fictiewerk ter wereld. Poldermama mag dit boek verloten!

3356-LOCUST_DE KLEINE PRINS 70x100 on 50%.indd

Waar gaat Kleine Prins over? Het leven van een klein meisje staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’. Dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is.

In de Nederlandse versie van De Kleine Prins zijn de stemmen te horen van onder anderen Bram van der Vlugt, Jada Borsato, Loretta Schrijver en Ruben Nicolai. Hier zie je de trailer, ik vind hem erg mooi gemaakt maar denk dat de film voor mijn dochters van 3 en 4 nog iets te spannend is:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=E4nRL_ZVr6s&w=560&h=315]

Winnen

Poldermama mag een prijzenpakket van Kleine Prins verloten bestaande uit een sleutelhanger en een boek. Wil jij kans maken voor jouw eigen kleine prins of prinses? Laat hieronder een reactie achter, volgende week loot ik de winnaar.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. linda voskuil zegt:

  owww echt prinsheerlijk voor onze kleintjes..

  1. marguerita78 zegt:

   Bedankt voor je reactie, Ik heb vanmiddag de winnaar bekend gemaakt dus ietsje te laat. Morgen weer een nieuwe winactie 🙂

 2. Linda Koster zegt:

  Onze eigen kleine prins vindt het heerlijk om boekjes te lezen of voorgelezen te worden. Zijn grote zussen willen dit mooie boek vast voor hem voorlezen!

 3. Altijd leuk voor de kids: een boek om voor te lezen; dus ik doe graag mee.

 4. wilmsen anita zegt:

  om voor te lezen aan de kleinkinderen

 5. elisabeth zegt:

  leuke actie

 6. Barbara zegt:

  Er was eens een Boek van De Kleine Prins, dat je bij Poldermama winnen kon!
  Dat was hoe het sprookje in elk geval op deze leuke website begon!
  Heerlijk om aan mijn kleine prinsesje voor te kunnen lezen, want dit jeugdboek is een feest,
  zo mooi, dat je het aan 1 stuk door van voor naar achter leest!
  Ik kan zelf al haast niet wachten, om met dit verhaal te beginnen,
  dus nu ben ik aan het duimen, dat ik dit fantastische fantasievolle boek voor mijn dochtertje mag winnen!

 7. Petra de Hamer zegt:

  Oh wat zou ik het leuk vinden dit prachtige boek te winnen voor mijn kindjes. De oudste van bijna 5 is ons wonderprinsje! Ondanks levensbedreigende aandoeningen, doet hij het geweldig goed! Ons 2e prinsje is een goedaardig beertje. 14 maanden jonger dan zijn broer, maar echt een zorgzame lieverd. En ons jongste prinsesje van net 1 jaar. Het lijkt me geweldig om ze uit dit mooie boek voor te kunnen lezen!

 8. Aniek zegt:

  Dit wil ik zeker winnen voor mijn kleine prins.

 9. Jan zegt:

  Super leuk om onze kleine prins te kunnen verrassen met deze fantastische prijs

 10. S Ammef zegt:

  Geweldig boek voor mijn kleindochter

 11. Gaaf! Voor onze bijna 5 jarige, dat zal nu eens een leuk cadeau zijn!

 12. Esther zegt:

  Ik wil wel kans maken op een mooi boek voor mijn grote kleine prins. Zijn amandelen moeten er binnenkort uit. Dus kadootje en een nieuw boek om voor te lezen zijn dan van harte welkom!

 13. Helma Keijzer zegt:

  Wat leuk, dochterlief was in de bios al onder indruk van de voorstukjes. Nu ze,sinds 4 dagen grote zus is, kunnen we samen lezen als baby slaapt!!!!’

 14. ingeborg zegt:

  Ook ik wil het nog eens lezen

 15. Marjo zegt:

  Wow! Zelf een boekenwurm, enorme voorlezer én een mini-wurmpje van 5 jaar die net als mama heel blij wordt van boeken…Ik doe mee!

 16. Linda Franchi zegt:

  Ja leuk dit vinden Julian en Sander echt heel erg leuk om voor gelezen te worden voor het naar bed gaan

 17. Linda Smeets zegt:

  Wat enorm leuk! Ik maak graag kans voor onze kleine prinses.

 18. Wendy zegt:

  Ook maar eens een gokje wagen. Wie weet een leuk boek om voor te lezen voor het slapen gaan. De trailer is inderdaad erg mooi!

 19. Minke Hietbrink zegt:

  Ik heb van de week samen met Joris (8) en Emma (6) de trailer gezien toen we naar Binnenstebuiten gingen…. We zaten alle 3 met open mond te kijken. Er lijkt me fantastisch om het boek te kunnen voorlezen ?

 20. Else zegt:

  Leuk! Ik las hem ooit in het Frans voor school, maar gok dat m’n jongens hem wel erg leuk vinden 🙂

 21. Evelien zegt:

  Erg leuk, we doen graag mee. En wat een veelbelovende trailer. Ben het met je eens dat 3 en 4 jaar nog wat jong is voor deze film, maar onze 7-jarige gaat dit zeker een mooi verhaal vinden!

 22. Laura zegt:

  Gaaf! Ik ben al fan van de kleine prins, maar deze is erg leuk voor samen met de neefjes en nichtjes 🙂

 23. liesbeth zegt:

  Ja!! Gaaf voor mijn nieuwe groep 3 om voor te lezen. Ik love boeken met een mooie boodschap!

 24. Erik Jansen zegt:

  Wij willen wel kans maken voor ons kleintje. Wij lezen elke avond voor het slapen gaan een verhaaltje voor, dus boeken zijn altijd welkom voor ons princesje (van 3 jaar 😀 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.