Budgetuitje: Trekkertrek familiedag op 1 augustus

Het weekend van 1 augustus wordt lekker druk voor Poldermama en kids. Op zaterdag 1 augustus is de Trekkertrek familiedag in Koudekerk en het hele weekend is ook Castlefest in Lisse. Wij willen net als vorig jaar beide evenementen bezoeken. Polderpapa gaat heel graag mee naar Castlefest, de Trekkertrek familiedag is ons uitje met oma omdat dit evenement wordt georganiseerd door ooms en tantes van Poldermama. Ik tip het event bij deze als grandioos budget uitje. Waarom? Lees over ons bezoek van vorig jaar.

trekkertrek

10565128_671454992946746_5559849879521889202_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als echt polderevent vindt de Trekkertrek plaats in een groot weiland, het (gratis!) parkeren doe je in het weiland al is het evenement ook voor fietsers goed bereikbaar. Voor volwassenen betaal je 10 euro entree, een kinderkaartje kost 2 euro. Op het terrein vindt vanzelfsprekend het echte trekkertrek event plaats, maar daar hebben wij slechts heel even gekeken. Er was zoveel leuks te doen en te zien voor de kinderen! Zo barst het event van de leuke straattheater acts, de meesten met vrolijke muziek. Je kunt de kinderen laten schminken, er zijn kraampjes met ambachtelijke waar of demo’s, eetstandjes, heel veel speel attracties zoals spingkussens en klautertoestellen en voor ons een van de hoogtepunten: er stond een heuse circustent!

trekkertrekstraattheater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al deze attracties zijn vrij toegankelijk, naast de entree dus alleen extra kosten voor je consumpties en aankopen. In feite hoef je alleen op een van de terrasjes te gaan zitten en het vermaak trekt spontaan langs. Zo moesten wij erg lachen om het trekkertje met badkuipen. Hier konden kinderen lekker in het water afkoelen terwijl ze een rondritje over het terrein maakten. In de grote tent naast het wedstrijdterrein was een miniatuurbaan aangelegd met op afstand bestuurbare voertuigen. Hier kon je ook speelgoedtrekkers kopen. En we kregen bij de uitgang een grappig privé optreden van Bertje Doperwtje 🙂

bertjedoperwtje

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kirsty zegt:

    Leuke foto’s! Ik heb hier zelf nog niet van gehoord, maar het klinkt zeker budgetproof en ik denk dat dit voor kinderen wel echt leuk is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.