Mama challenge 1 – zomerse binnenactiviteit

Vanmorgen zetten we al vroeg het zwembadje op in de tuin en hebben de meiden heerlijk met water geklooid. Soep maken, de poppen badderen en met waterspuiten beestjes van pylonnen afschieten… Ook werd de JumpingKoe afgesponst. Zelf trof ik voorbereidingen voor een andere leuke wateractiviteit waarover ik wil bloggen voor de #mamachallenge2015. Rond 11 uur werd het buiten te warm en waren de dames het zat. Tijd voor de eerste challenge: doe een zomerse binnen activiteit.  

 

Moe van het buitenspelen, zitten we gezellig aan de nootjes en zoute stengels op de bank. Tijd voor Netflix! Vorige week kwam er namelijk een nieuwe serie uit van Hoe Tem Je Een Draak. Race to the edge, heet hij. Papa wilde deze ook graag zien. We genieten nu dus van Hiccup en Tandloos en hun avonturen, met een verkoelend briesje van de ventilator. Op de foto zie je ook de bloemetjes die de meisjes vanmorgen per ongeluk expres uit de tuin hebben geplukt 🙁  en gisteren moesten we tot 3 keer toe heel boos worden, vanwege tuinaarde in het zwembadje… Zucht… Veel te warm voor die ongein. On the bright side, ging zojuist de deurbel. Poldermama won een zonnig prijsje bij Glans Magazine 🙂 

Vanmiddag kunnen we voor de challenge aan de wateractiviteit beginnen. Blogger Sweet Dreams ging hier vanmorgen al mee aan de slag. Mamakletst koos voor een grappig spelletje als wateractiviteit. Leuk om te zien hoe iedereen een andere invulling geeft aan de challenges.

Reacties

  1. jansyluvzu zegt:

    Wat een goed idee…wij hebben hier net ook samen lekker Youtube filmpjes zitten bekijken…zojuist lekker bananenpannenkoekjes gegeten en zometeen siësta….ik ben benieuwd of ze kan slapen… bedankt voor de mention!

  2. twinkelbella zegt:

    Ik neem mijn zoontje ook af en toe even naar binnen voor de tv voor een rustmomentje. En het zand in het zwembadwater is herkenbaar 🙂

  3. Josan zegt:

    Hoe tem je een draak deel 1 moet ik ook nog zien. Deel 2 vonden we allemaal zo ontzettend leuk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.