Gratis apps van Jip & Janneke

Voor kinderen tot 3 jaar zijn er nu 2 apps van Jip & Janneke voor de ipad en iphone beschikbaar. Tot en met donderdag kun je deze gratis downloaden! Het gaat om Jip & Janneke Spelen en Jip & Janneke Dieren.

JJ app 4

Aangezien de apps niets kosten, heb ik ze direct gedownload voor de meiden. Kijken of de apps hen nog aan zouden spreken, gezien het leeftijdsadvies. Hun favoriete karakters vielen in de smaak! Alleen jammer dat beide apps al snel vastliepen op een leeg scherm. Mijn dochters van 2 en 4 raakten daardoor snel gefrustreerd en gingen door met Bobo. Geen goede review van mij dus, maar ik heb er wel direct melding van gemaakt bij de persoon die mij het persbericht hierover stuurde. Hopelijk komt er snel een update en kunnen we alsnog aan de slag. Maar goed, je kunt hem wel nu alvast downloaden, misschien doet hij het bij jou wel goed en anders hopelijk na de volgende update…

JJ app Spelen puzzel (2)

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.