De Grompel is toch best lief

“In een griezelig huis, op een heuvel” zegt Muis, ‘woont een Grompel. Ik zie in mijn boek staan dat niemand er ooit een gezien heeft. Nog nooit! Zelfs niet ’s nachts. Zullen wij eens op zoek gaan?” Zo begint een ‘spannend’ nieuw kinderboek van Querido over het overwinnen van je angsten. Poldermama mocht het boek ‘De grote gevaarlijke Grompel’ reviewen met de meisjes, wat vonden wij ervan?

grompel

Als mama vond ik het boek over de Grompel erg prettig om voor te lezen, omdat het op rijm is. Ik houd daar persoonlijk wel van. De boeken in onze boekenkast die op rijm zijn, lees ik zelf het liefste voor (Bobbi, Stap maar op mijn bezemsteel en toen ze kleiner waren Nijntje). De afbeeldingen zijn uitgebreid en houden de aandacht van de kinderen vast omdat er veel op te ontdekken is. Het verhaal is spannend voor de doelgroep: peuters en kleuters. Af en toe is het even lastig omdat je het boek op zijn kant moet draaien, maar dat vinden de kinderen erg leuk.

grompel

“Het boek is leuk, omdat ik het af en toe een beetje spannend vind!” aldus mijn kleuterdochter. Aan mijn peuter hoef ik geen mening te vragen, ze draagt het steeds het boek naar mij toe. “Mama, wil je de Grompel voorlezen?” Een aanrader dus. Zoek jij nog een fijn rustmomentje op de bank met een mooi verhaal? Het boek kost 14,99 en ligt sinds 5 juni in de boekenwinkel, ISBN nummer 978 90 451 1819 2.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.