Poldermama tipt Prijzenzolder

Hoe komt Poldermama toch aan al die leuke prijsvragen om aan mee te doen? Vandaag weer een mooie tip om je winkansen te vergroten: de website Prijzenzolder. Op deze site is een groot aantal prijsvragen verzameld. De meest actuele staan bovenaan. Er staat heel handig gemeld wat je kunt winnen en waar en wat je hiervoor moet doen.

  
Zo kun je dus direct scannen wat voor jou relevant is en wat niet. Een kwestie van klikken op de link, meedoen en hopen dat je geluk hebt. Om het nog eenvoudiger te maken, kun je de prijsvragen ook per categorie bekijken. Aan de rechterkant van de website staan deze genoemd. Zo heeft Poldermama geen behoefte aan het winnen van computergames of scooters, maar ben ik gek op kleding en speelgoed. Is er een saai programma op tv? Pak je tablet erbij, open Prijzenzolder en ga er even fanatiek tegenaan. Aan hoe meer prijsvragen je meedoet, hoe groter de kans dat je ergens wint tenslotte 🙂 Veel winactie-plezier!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Melanie van Delven zegt:

    Website doet het niet meer???
    Prijsvragengala.nl is trouwens ook een hele goeie site met een hoop prijsvragen.

  2. Henny zegt:

    Bedankt voor de tip. Ik wist niet dat dit bestond, leuk om een keertje mee te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.