Gratis tijdschrift, pasta en andere boodschappen

Enige tijd geleden blogde ik over Gratis Sample.nl waar ik gratis boodschappen van kreeg. Zojuist zag ik weer een leuke actie op hun facebookpagina verschijnen: een gratis mama tijdschrift de J/M. Nu mijn oudste 4 is, val ik in de doelgroep. Meteen aangevraagd dus.

Op de site stond dat er 500 beschikbaar zijn. Bij deze actie zit wel een klein addertje onder het gras. Je geeft toestemming om telefonisch benaderd te worden. Voor mij is het afwimpelen van telemarketeers geen probleem, dus hup formuliertje ingevuld. De aardappelen, Sultana’s en Coca Cola Life uit het eerder ontvangen pakketje bevielen ons goed. Alles is inmiddels op 🙂

  Deze site is natuurlijk niet je enige optie om aan gratis boodschappen te komen. Ik ben echt ZO’N GROTE fan geworden van de Jumbo! Onlangs was ik voor het eerst vierde in de rij en kreeg ik mijn boodschappen zo mee. Een kleine tien euro, toch leuk meegenomen. Meteen op Facebook gezet natuurlijk. In de winkel werd ik hier op aangesproken, dat het zo leuk is dat ik dit opschreef omdat veel mensen eraan twijfelen of Jumbo dit echt doet. Nou, wel dus! Sterker nog, de winkelleidster die mij hierop aansprak gaf aan dat ze die week al voor 600 euro gratis boodschappen hadden meegegeven. Had ik al een goed gevoel vanwege de service die zoveel beter is dan bij de vroegere C1000, dat je zo spontaan een compliment krijgt omdat je wereldkundig maakt blij te zijn met gratis boodschappen… Dat is helemaal fijn! Vandaag had ik ook nog een gratis avocado, toch weer een euro bespaard door de vers is vers garantie. Uiteraard geven we die ook meteen weer uit, want de spaaractie voor kinderboeken is helemaal leuk. Ideaal voor Sinterklaas!

  

Het is ongelooflijk hoeveel je eigenlijk gratis kunt krijgen als je erop let. Via Kortingisleuk zijn er momenteel weer een paar geldterug-acties in mijn straatje. Bijvoorbeeld een euro terug op de Peijnenburg die ik graag eens wilde proberen. Van Maggi kreeg ik bouillonblokjes thuisgestuurd, volgens mij kon je die via facebook opvragen.

  
Gisteren proefde ons gezin nog kosteloos de pastasaus van het Brabantse D’n Ark. Ik had een pot gewonnen via het leuke culinaire blog Kookslaaf. De verpakking is echt gaaf, een hele mooie weckpot die we zeker nog voor andere dingen gaan gebruiken.  De smaak van deze saus met olijven, kappertjes en ansjovis bleek echter niet ons ding. Jammer, maar wel fijn dat ik het zo kon proberen en er niet 4,25 euro voor heb hoeven te betalen. 

  
Verder test ik op dit moment via TRND inlegkruisjes voor ieder type ondergoed: Libresse Multistyle. Hiervoor kon ik met een coupon een pak halen bij de Kruidvat. Ik mag nog samples uitdelen en enquetes in laten vullen en zoek nog dames hiervoor 🙂

En toch… Ondanks al die coupons, refunds en gratis spullen slinken onze uitgaven aan de maandelijkse boodschappen maar niet. Ik vrees dat ik af en toe compenseer bij de slager en de groenteboer 🙁

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Een gratis tijdschrift vind ik ook wel leuk! Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.